malitomic 1737 Napisano Januar 30, 2015 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Model Honde je PD04, Ne znam da li odgovara od XL600r-a PD03, ako neko zna neka kaze. Interesuje ma samo bregasta u dobrom stanju. Moze i kontakt ko bi mogao da nabavi od preko, hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Januar 31, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja al nije bas nesto extra...064/266-93-76limeni naravno moze jos da se vozi ... Promenio Januar 31, 2015 član Limeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Januar 31, 2015 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Februar 1, 2015 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara i od xl600r, masine su iste sem anlasera. Mada ces to tesko da nadjes polovno u dobrom stanju, ti motori su maltene neunistivi, ali prvo sta im strada je glava, tj bregasta i klackalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da znam da su im one slaba tacka. Pretpostavljao sam da iste,moja jedino nema onaj navoj za sajlu obrtomera,to je kod mene elektronski. Moja bregasta je izgleda za Swiss trziste i ima za oko 3 mm krace bregove. Ove standard su 31mm. Ta mi i treba ali da je dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1737 Napisano Februar 3, 2015 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 3, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara i od xl600r, masine su iste sem anlasera. Mada ces to tesko da nadjes polovno u dobrom stanju, ti motori su maltene neunistivi, ali prvo sta im strada je glava, tj bregasta i klackalice. skoro pa iste..ima jos tu malo razlika..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...