koma 736 Napisano Januar 25, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, da vas obavestimo samo o terminu i planu za XROSS CHALLENGE 2015. I pored svega, probacemo da odrzimo i ove godine trku. Razlog su samo vase zelje i nada da ce preprasti u tradiciju, da ce ljudi koji mogu da pomognu isto i uraditi. Velika ljubav prema auto-moto sportu ljudi koji zive na Tari, njihova vizija kuda sve ovo ide, su pomogli da lako donesemo odluku gde ce biti trka ove godine. Definitivno je to Tara, sigurno jedna od nasih najlepsih i najdivljijih planina. Sam koncept trke ostaje isti ali ima dosta novina. U malim motorima ove godine bice tri klase. A... klasa koja ce biti dosta teza nego proslogodisnja, koja je bila samo najava i uvod. Ocekujemo veliki broj prijatelja iz inostranstva koji su u samom vrhu PRO klase. Guranje, padanje, psovanje, sve sto vole tvrdi endurasi. B... klasa koja ce biti malo teza nego proslogisnja B klasa, klasa koja nije za pocetnike C... rekreativna klasa.. ljudi koji se voze trasom kuda idu Teskasi i Super Teskasi. Idu samo makadamskim putevima Ove godine Teskasi i SuperTeskasi imaju vise posla Ovo je jedna ozbiljan kategorija vozaca i treba im dati punu podrsku. Bice minimum 4 specijalna ispita rasporedjenih po trasi. Sigurno ce jedan biti tehnicki specijal, dovoljno ce biti samo prva brzina. Bice zastupljeni svi elementi endura: voznja pod kosinom, silazak, penjanje, okretanje na malom prostoru itd. Ostali specijali ce biti i brzinski i tehnicki, bice svega i nece biti dosadno. Sve satnice i raspored jos uvek nemamo tacne pa ne objavljujemo. Ono sto je sigurno: - Teskasi i SuperTeskasi, kao i klasa C, ce imati otvoren trening prvog tehnickog specijala u petak u popodnevnim satima. Ovi takmicari voze u subotu celu trasu i sve specijale. U subotu vece ce ko zeli dobiti GPS trek kako makadamskim putevima da obilaze najlepse delove trke, kljucne tacke. - A,B i C(ako hoce) ce imati otvoren trening specijalnog ispita u subotu oko podne. Nakon toga voze specijal kao kvalifikaciju za startno mesto u nedelju. Klase A i B voze trku u nedelju. Za one koji vole sve ovo a ne mogu ili ne zele da se takmice mogu da se prijave kao pomoc, kao radna grupa. Pomoc je dobrodosla jer je organizacija prevelika. Ovo je samo ugrubo. Sve ostale informacije kao i prijave uskoro. Vidimo se na Tari, Kaludjerske bare, vikend 22-24.05.2015. 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 25, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se zna kako se odredjuje pripadnost teskoj i super teskoj kategoriji ...po kubikazi ,broju cilindra ili donjoj granici tezine? Takodje me zanima koji motori su predvidjeni za C klasu. Inace i ja sam misljenja da je bolje na Tari ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 25, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo javite kada godišnje da uzimamo A Tara... miriše na blato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kvarisa, pise na kraju posta, 22-25.05. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 25, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma Kvarisa je vec tamo...para mu na ushi izlazi ..... silji ga vec godinu dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se zna kako se odredjuje pripadnost teskoj i super teskoj kategoriji ...po kubikazi ,broju cilindra ili donjoj granici tezine? Takodje me zanima koji motori su predvidjeni za C klasu. Inace i ja sam misljenja da je bolje na Tari ... Klase će biti podeljenje kao i prošle godine. C klasa spada u klasu "malih motora". Sve o prošlogodišnjoj podeli klasa ima ovde: http://www.xross-team.com/xross-challenge/izaberi-pravu-klasu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ove godine i ja u teskasima u svakom smislu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Januar 25, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Tara...super planina za ovako nesto....jos samo da se smislim u koju cu klasu ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi izazov i totalna ne poznanica,eto nas kod vas- PONOVO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Januar 25, 2015 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posle proslogodisnjeg iskustva, nema razloga da ove godine ne bude jos bolje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce ove godine mozda biti uvedena klasa za qvadove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Januar 25, 2015 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za trud! Ako postoje neke stvari oko kojih može zajednica da pomogne, daj da napravimo listu pa da se organizujemo shodno vremenu i mogućnostima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 25, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan a mi baš hteli Taru da vozimo ove godine ,kad ono međutim... bravo za akciju ,računaj o5 na NS ekipu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 25, 2015 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih u ove 'C' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 26, 2015 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce ove godine mozda biti uvedena klasa za qvadove? na zalost ne, mnogo menja organizaciju i za sada moramo da se drzimo ovog koncepta. Ako ima ljudi koji su zainterosovani da pomognu a imaju kvadove, mozemo da ih ukljucimo u nekom trenutku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 26, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan oladite pivo, stizemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 26, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine nikako mi nije odgovarao datum održavanja..ali ove se uklapamo Iako sam malo olakšao motor..vidimo se u teškašima tamo je najbolje zezanje i manja tenzija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 26, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajkić, koliko god se trudio da skineš kilažu, zaglavio si brate u teškašima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Januar 26, 2015 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko nije bio... Prašinarski putevi po Tari, očima hobi vozača.. http://forum.bjbiker...ost__p__1679275 i http://forum.bjbiker...ost__p__1680149 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 26, 2015 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 26, 2015 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ove godine sam i ja tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...