demro.st 435 Napisano Januar 21, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zamolio bi kolege kao i majstore koji rade sa strujom da mi pomognu u resavanju mog nazovi problema al nije.. evo o cemu se radi ponosam sam vlasnik tdm 3vd al mene muci sto nema konrolno sijalicu akumla. razumete sta hocu da kazem na svim motorima koje sam imo bilo je cak i na zadnem motoru koji sam prodo rec je o viragu 535 bile su izvedene dve zice na kraju njih diode i sve radilo sija kad se da kontakt cim motor upali gase se u sluvcaju neceg pale se e zamolio bi nekog da mi da savet kako i gde da spojim zice dalo na regler ili,,, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Januar 21, 2015 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Treba uraditi stampu koja ce sijalici "reci" da se ugasi ukoliko napon predje zadatu vrednost, npr. 14v... Kaci se na neki od osiguraca... Kulturnija varijanta je mini voltmetar kojih po kupindu imas za 500-600 dinara, cak i iluminaciju mozes prilagoditi svojoj instrument tabli. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 21, 2015 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Siguran si da ti je VIRAGO imao sijalicu tj. indikator za akumulator i da to ima na svim motorima? (mislim fabricki...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6122 Napisano Januar 21, 2015 Svakom po zasluzi, 12436 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da to nije bila sijalica za indikaciju pritiska ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 21, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ovo prvi put cujem. Ajde da je ima gs i neki noviji motori tog tipa, ali virago? Nema sanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 21, 2015 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da to nije bila sijalica za indikaciju pritiska ulja? Na to sam ciljao, ali sam cekao njega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...