ghostrider323 60 Napisano Avgust 4, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Flip up za 60 e pa jos sa suncanim naocarima mislim da je los izbor. Sve mi izgleda da ce naocare posle mesec dana same dda se spustaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Avgust 5, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem i ja... I meni su se pojavile neke ogrebotine po viziru..a da ni sam ne znam odakle .. Cak i po neka peckica po samoj kacigi. E sad..kako spadam u kategoriju ludaka koji cesto prelazi 200km/h.. Mozda je to i normalno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 10, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jurcam po netu koju kacigu da uzmem i naletim na ovu temu, bacim pogled i vidim da je MT Revenge (bela koju hoću) sada 9.900 u Barelu.Nadam se samo da imaju moju veličinu, sledeći petak plata pa ću ih rado posetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1699 Napisano Avgust 11, 2016 Drug član, 1207 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam pre neki dan Mt Blade u Barelu i napravio odmah oko 100 km do Kosmaja i nazad. Nisam previse ocekivao ali sam bas zadovoljan dobijenim. Jos dok sam je probao primetio sam da da na mestu gde u kacigi dolaze usi nema sunbjerastog tapacira u tolikoj meri kao okolo, te su usi potpuno slobodne, bar meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1699 Napisano Avgust 11, 2016 Drug član, 1207 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ovo Reflexion bi trebalo da znaci da ove sive povrsine nazad i sa strane na kacigi imaju reflektujuce dejstvo. Tako prodavac rece, mada tesko. Opalio sam je par puta u mracnoj garazi blicem, i nisam primetio da ona svetli. Mozda na putu pod sjajem farova, videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Avgust 11, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledao na Sharp test, Blade ima 3 zvezdice, Revenge 5... Blade je skuplja, oko 500din mislim od Revenge, a ima vizir za sunce. Evo i cena, da se ne mucite.. http://www.kupujemprodajem.com/1151908-1-yamaha-barel-svi-oglasi.htm Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 12, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juče do Barela oko 15:30 tamo u Sava Centru sa namerom da probam i vidim kakava je kaciga i da vidim šta još ima pa da u sledeći petak samo svratim i pokupim, kad ono medjutim zaključano. Blade se meni estetski više dopada, ali kada sam uporedio Revenge i Blade po testovima nekako više težim ka Revenge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1699 Napisano Avgust 12, 2016 Drug član, 1207 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan I Ja sam naravno gledao i Revenge kad sm kupovao, medjutim presudila je unutrasnjost koja je kod Blade-a bila besprekorna, kod ovog opet sve je nesto virilo na sve strane,kao da je vadjena postava pa nespretno vracena nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Avgust 12, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan Blade jeste lepsa, al ipak Revenge ima 2 zvezdice vise, a to njje za zanemarivanje. Ne daj Boze da ikad zatreba al sto vise zvezdica bolje. Mozda su vadili postavu da pokazu potencionalnom kupcu , ko zna koliko puta pa vratili (samo nagurali). Ne bi trebalo da je unutrasnjost drugacija, cak stavise logicno bi bilo da je ista postava za obe kacige. Da revenge ima vizir za sunce- best buy! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna je za te pare meni ne smeta toliko sto se cuje cak i ne obracam paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 12, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna je za te pare meni ne smeta toliko sto se cuje cak i ne obracam paznju. I ja se slažem da je za tu kintu odlična kaciga. Malo je bučnija od prethodnih koje sam koristio, ali ništa preterano što bi mnogo smetalo. Kupio sam tri MT kacige, po testovima veoma solidne (a i lepe), po ceni jedne, po proizvođaču, poznatije kacige. Ovim postom nikako ne želim da omalovažim skuplje i sigurno kvalitetnije (u zaštiti) kacige, već samo da istaknem da ove kacige ispunjavaju kriterijume prosečnih korisnika i odnose cena - kvalitet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla. MT Revenge 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Avgust 16, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva kolorna šema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 16, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kaciga nema šta, šema za neki kawasaki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3366 Napisano Avgust 26, 2016 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana kupljena za suvozačicu. MT Revenge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 26, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Bio probao i zamalo kupio, izletela mi X-lite 802R za manje pare od očekivanog pa sam je uzeo, da nisam uzeo 802r ovo bi bila 100% kaciga koju bih uzeo sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle3 3 Napisano Avgust 26, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Qingqi 200GY Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Proko! I na ovom forumu te ima Sent from my LG-D855 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 27, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da radim kada me svašta interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim već duže vreme MT Synchrony Steel kacigu i prezadovoljan sam po svim parametrima. Imam i njihove naočare, kojima jedino zameram što imaju taj gel protiv klizanja, koji jako lepo drži naočare, ali otežava skidanje, stavljanje ili bilo kakvo pomeranje jednom rukom kada to treba da uradim tokom vožnje, inače je sve ostalo na visokom nivou! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Avgust 29, 2016 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Moje preporuke za MT kcige koristio sam je god dana odlicna kaciga za te pare...na oko nista bolja od konkurencije u tom rangu a i na testovima se super pokazala. Sada imaju odlicne i odlicne adv i cross kacige,ja se opet vrcem na MT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkilee2 0 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam na kraju MT Blade Alpha narandzastu, opet, koliko para toliko muzike,ali u svakom slucaju nisam se zeznuo, do sada se dobro pokazala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkilee2 0 Napisano Septembar 14, 2016 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam na kraju MT Blade Alpha narandzastu, opet, koliko para toliko muzike,ali u svakom slucaju nisam se zeznuo, do sada se dobro pokazala i da se nadovezem, komunikacija sa prodavcem 100% thumbs up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Septembar 15, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Septembar 16, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Mt blade koristim oko 2000 km. Za te pare je dobra, pinlock radi savrseno, drugi dan mi je ispala na beton, i posle toga suncani vizir jos bolje radi tj. teze se spušta i podize, dok se pre toga na malo vecu rupu sam spustao. Bucna je preko 100km, ali za te pare i ne očekujem da bude shubert. Ja zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Septembar 21, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan MT Revenge Replica GP, kupljena na sajmu, za sada sam i vise nego zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...