sasa ns 1 3067 Napisano Januar 17, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan u novom sadu nema On 1/10/2018 at 14:19, hard_rock je napisao: Ima li neko ovu novu MT Mugello maker? Ima li MT kaciga u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Januar 27, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi pomogne oko izbora? MT Mugello ili Blade. Zasto je jeftinija i da li isplati ustedeti na njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan MT Mugello ja imam i nosio sam je celu prošlu sezonu a nameravam i ovu. Za taj novac nije loša, neznam koji motor voziš ali i to je bitno. Meni na Hondi Pan Evropi odgovara jer imam i veliki vizir na motoru koji me štiti od vetra, tako da sama kaciga nije suviše bučna u tom režimu vožnje. Vozio sa njom GS-a recimo i već je nešto drugo i bučnija je . U principu ja sam zadovoljan. Ono što odmah moraš da uradiš - da kupiš pin look koji je za nju 20 evra u Yamaha Barelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Januar 28, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zxr vozim i nisam previse zahtevan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam MT Blade Boss, kaciga mi odgovara, sem u delu kod obraza gde me malo vise steze i stvara neprijatnost, da li tako treba ili je ipak bolje da uzmem za broj vecu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Februar 17, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Tako treba da bude.da te steze na obrazima,ne sme da ima lufta.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam dosta i vecinom nalazio takav odgovor, mozda joj ipak treba malo kilometara da se 'razgazi'. Zadrzacu je, u svakom slucaju ostaje kod mene, ako meni ne odgovara posle nekog vremena odgovarace suvozacici. Ne mogu da dam neki komentar na funcionalnost, ali na prvi pogled i osecaj deluje veoma kvalitetno odradjeno, naravno u tom cenovnom rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Februar 17, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Zlatko LA je napisao: Kupio sam MT Blade Boss, kaciga mi odgovara, sem u delu kod obraza gde me malo vise steze i stvara neprijatnost, da li tako treba ili je ipak bolje da uzmem za broj vecu? izmeris glavu u predelu slepoocnica, tj obim glave, i uzmes prema toj meri.....to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ianullrich said: izmeris glavu u predelu slepoocnica, tj obim glave, i uzmes prema toj meri.....to je to Tako sam i uradio, to je ta mera. Izgleda da nisam imao prilika da stavim 'dobru' kacigu na glavu, pa je svaka promena cudna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ianullrich 53 Napisano Februar 17, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Medoševac - Nis Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Zlatko LA je napisao: Tako sam i uradio, to je ta mera. Izgleda da nisam imao prilika da stavim 'dobru' kacigu na glavu, pa je svaka promena cudna. ako si tako uradio onda je to normalno, ona ce vremenom da popusti za koji milimetar i bice ti prijatnije, ali to glavu cuva..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da te ne boli glava od nje i da ti ne pritiska glavu. Ako osetis neku neprijatnost, bol, znaci da je mala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Februar 17, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da osecas pritisak samo u obrazima.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvu bol ne osecam, ni pritisak, evo vec 45 minuta nosim kacigu u sobi jer je to jedini nacin da vidim da li odgovara ili ne. Ipak mislim da sam pogodio velicinu, vec mi taj pritisak u obrazima postaje normalan. Hvala najlepse na savetima i odgovorima, cim budu prvi kilometri ja cu napisati utiske. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Februar 17, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvu bol ne osecam, ni pritisak, evo vec 45 minuta nosim kacigu u sobi jer je to jedini nacin da vidim da li odgovara ili ne. Ipak mislim da sam pogodio velicinu, vec mi taj pritisak u obrazima postaje normalan. Hvala najlepse na savetima i odgovorima, cim budu prvi kilometri ja cu napisati utiske. I mene je moja Blade u početku '' zuljala '' ali brzo prodje. Vremenom se razglavi taman koliko treba. Bolje da je knap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Februar 17, 2018 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, NebojsaG je napisao: Pre 3 sati, Zlatko LA je napisao: Nikakvu bol ne osecam, ni pritisak, evo vec 45 minuta nosim kacigu u sobi jer je to jedini nacin da vidim da li odgovara ili ne. Ipak mislim da sam pogodio velicinu, vec mi taj pritisak u obrazima postaje normalan. Hvala najlepse na savetima i odgovorima, cim budu prvi kilometri ja cu napisati utiske. I mene je moja Blade u početku '' zuljala '' ali brzo prodje. Vremenom se razglavi taman koliko treba. Bolje da je knap Posle sat vremena nosenja po kuci sam se navikao, sad je vec druga prica. Pruza osecaj sigurnosti, pomeranja gore-dole, levo-desno su minimalna. Dopada mi se kako je uradjena, sistem kopcanja, vizir i naocare, unutrasnjost se lako skida, atraktivan dizajn. Ali kao sto sam procitao dosta dobrih iskustva, verujem da cu i ja biti prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Februar 17, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, sub zero said: Posle sat vremena nosenja po kuci sam se navikao, sad je vec druga prica. Pruza osecaj sigurnosti, pomeranja gore-dole, levo-desno su minimalna. Dopada mi se kako je uradjena, sistem kopcanja, vizir i naocare, unutrasnjost se lako skida, atraktivan dizajn. Ali kao sto sam procitao dosta dobrih iskustva, verujem da cu i ja biti prezadovoljan. Definitivno moram da ugasim stari profil, ovom prilikom trazim pomoc od administratora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Mart 23, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pročitao svih 7 strane teme, korisne informacije za mene, jer se dvoumim koju kacigu da kupim, a planiram sutra da idem na sajam. Iznenadile su me MT kacige pre svega cenom i šta se sve dobija za tu cenu. Pre toga mi je u uži izbor ušla neka od scorpion ili suomy kaciga koje sam video na sajtu Maxmomenta. Nisam išao do sada u potragu po prodavnicama i probu, što je verovatno greška, za neke stvari treba malo vremena da se slegnu, pa da se donese prava odluka. Čitajući ovu temu meni su se iskristalisale sledeće mane MT kaciga : - nekad nemaju u Barelu pinlock za pinlock ready kacigu - promaja od hladnog vazduha po licu pri vožnji po hladnijem vremenu - dihtovanje vizira pa je bučno strujanje vazduha pri većim brzinama - vizir za sunce hoće da se razlabavi pa da se sam spušta pri potresu S obzirom na ovo u dilemi sam koju da kupim, ja ne vozim preko 90km/h pa mi ove mane pri većim brzinama nisu bitne, ali spuštanje vizira za sunce bi mi baš smetalo, kao i ako bi se kaciga maglila. I da napomenem da pri vožnji sa kacigom koju trenutno imam, pri temperaturi ispod 15 °C, iako vozim po gradu manjim brzinama, posle nekog vremena u glavi osetim simptome početka prehlade, jednostavno nahladi mi se glava i deo oko sinusa, pa bi mi i iz ovog razloga bolja kaciga dobrodošla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1924 Napisano Mart 23, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikako da probam kacigu, kad je bilo lepo vreme ja nisam namontirao nove gume a tockovi bili skinuti, sad kad je sve na mestu, gume namontirane i izbalansirane, udari sneg 15cm. Ali cim bude prvih kilometara javljam iskustva. I ja sam uzeo ovu kacigu za brzinu ne vecu od 110-120km/h, i mislim da ce to biti pravi izbor, deluje dosta kvalitetno i lepo je uradjena, naravno i atraktivnog izgleda. Kad smo kod izbora velicina, da ne pricam o probi, jednostavno sam odledao nekoliko klipova na YT bas o velicinama, procitao ovde nekoliko saveta, izmerio sam obim glave i nisam pogresio. Sto bi se reklo prvo pa musko. Naravno ako imas uslova da probas to bi bilo idealno, i ja sam planirao da odem na sajam ali ne moze se postici sve za jednu zimu. Probaj ti i odluci koja ti najbolje lezi, ne opterecuje te, ne stvara ni najmanju bol. Marka je najmanje bitna, bitno je sta kaze test sigurnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Mart 23, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neko da nam prenese utiske sa sajma. Kakve su cene mt kaciga i raspolozivost modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 24, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Juce poslepodne po onoj mecavi dokopao sam se BGsajma i kasno uvece vratio sa novom kacigom kuci u NS. Izbor je MT Revenge, u boji Limited WBR. Kacigom sam zadovoljan, barem probom i razgledanjem sitnih detalja danas kod kuce. Posle ovog snega bice i voznje. To je savremena kaciga sa najvisom ocenom 5 SHARP testa sigurnosti (meni najvaznije), kapljicastog profila sa spojlerom nazad, sa prilicno jakim sistemom izvlacenja vazduha po zelji, sva unutrasnjost se vadi i pere, ima zavesicu ispod brade, usmerivac i stitnik za nos, vizir je spreman za pinlok (dodatak protiv maglenja)... sigurno sam nesto zaboravio. Cena sa popustom je 10800 dinara, doplatio sam jos 2500 za pinlok sto je djuture 13300. Ekipa iz Barela je zaista usluzna, svi su strpljivi. Dogovor za model kacige, velicinu i boju je postignut telefonski nekoliko dana ranije. Ovo da kao kupac nebih dosao u situaciju sa doputujem (po mecavi), platim i ulaz a da nema velicine ili boje koju zelim. Sve su drzali spremno, na cemu sam im zahvalan, zelim im puno uspeha u daljem radu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 24, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 24, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nije hteo racunar da ubaci sliku, mora ovako u drugom odgovoru. Slika je sa mreze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokac 21 Napisano Mart 24, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li ima jos neka kolorna sema osim te, binomy i gp replica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Mart 25, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oktobra meseca u Solunu na takozvani dan 'crni petak'kada je u solunu totalna rasprodaja kupio kacigu MT Thunderbolt sa integrisanim naocarima za 75 evra,kasnije sam kupio i pinlock za 2.000 din..odlicna kaciga ,nisam.se pokajao ni malo i ako.sam u pocetku bio sumnjicav,mozda je malo bucnija ali vremenom se naviknes.dizajn kacige je vrhunski.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Mart 25, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oktobra meseca u Solunu na takozvani dan 'crni petak'kada je u solunu totalna rasprodaja kupio kacigu MT Thunderbolt sa integrisanim naocarima za 75 evra,kasnije sam kupio i pinlock za 2.000 din..odlicna kaciga ,nisam.se pokajao ni malo i ako.sam u pocetku bio sumnjicav,mozda je malo bucnija ali vremenom se naviknes.dizajn kacige je vrhunski.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaJa sam oktobra meseca u Solunu na takozvani dan 'crni petak'kada je u solunu totalna rasprodaja kupio kacigu MT Thunderbolt sa integrisanim naocarima za 75 evra,kasnije sam kupio i pinlock za 2.000 din..odlicna kaciga ,nisam.se pokajao ni malo i ako.sam u pocetku bio sumnjicav,mozda je malo bucnija ali vremenom se naviknes.dizajn kacige je vrhunski.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...