sale_cbr 23 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan E davne 2003 sam i ja vozio ZXR 400,lepo motorče evo jedna slika: Sory što ti upadam u post,ali si me podsetio na te dane. I to jos u njegovoj najlepsoj kombinaciji boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Moj je ovako izgledao pre farbanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 11, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sto si ga farbao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja, prethodni vlasnik ga je farbao (moj drug). Od druga sam kupio motor. Meni je lepsi bio u fabrickoj boji, ali se njemu nije svidela, kaze da je previse sarena. Ofarbao ga je skroz u zelenu ali nije bas ubo pravu nijansu. Tako da cu ga farbati ponovo na kraju sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Februar 12, 2015 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Vodi se na 25kw? Pa nisu oni baš toliki retardi Nemoj da se bakćeš da ga registruješ - kada te zaustavi policija siđi sa motora i beži, pa ponovo na oglase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 12, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Јој тај ретро фазон 90их. Мени се баш свиђају те кавине шаре из тих година. А што се тиче фарбања, сумњам да би неко уништио такву комбинацију боја и офарбао једнобојно. Било је клизања. @Милош А Што? Неће бити ни први ни последњи тако регистрован. А још је 400 кубика. А овај савет да сиђе са мотора и бежи, па то је сјајно 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Februar 12, 2015 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan @Милош А Што? Неће бити ни први ни последњи тако регистрован. А још је 400 кубика. А овај савет да сиђе са мотора и бежи, па то је сјајно Ako napravi udes biće to jedno 4 teška prekršaja, višegodišnja zabrana upravljanja i polaganja, možda i zatvor, a na motor može da zaboravi. Ali on je iskusan vozač, neće napraviti udes, pa nema frke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Februar 12, 2015 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da je tako fabricki ustrojen na 25kw. I moj Er5 se vodi na 25kw. Takva verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da, vodi se na 25kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Februar 12, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je fabrici tako. Nadam se da necu imati nikakvih problema . Mnogo motora je ustrojeno na ispod 35kw zbog A2 kategorije. Drug nikada nije imao problema sa policijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 12, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja. Ne brini neces imati nikakvih problema niti to gledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja. Ne brini neces imati nikakvih problema niti to gledaju. Gledaju burazeru nego sta,ali ako pise u saobracajnu 25 kw nema sta da se brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan prije koju godinu sam an Mišeluku slikao ZXR400 .... na oko u originalnom stanju ... ali i ovo je prelijep motorić .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vodi na 24kw nemaš šta da brineš. Imao udes ili ne.bar ne zbog kazne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vodi se na 25kw, pise i u saobracajnoj i u polisi . Ovaj motor je bio kod druga 2 god, zaustavljali su ga i nikada nije sa tim imao problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Na kraju sezone cu ga ponovo ofarbati. Sada nije bas najbolje pripremljen za farbanje pa se farba nije bas najbolje primila prije koju godinu sam an Mišeluku slikao ZXR400 .... na oko u originalnom stanju ... ali i ovo je prelijep motorić .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 13, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja. Ne brini neces imati nikakvih problema niti to gledaju. Gledaju burazeru nego sta,ali ako pise u saobracajnu 25 kw nema sta da se brines Meni pise 20kw a 44 je. Imao je blokadu koja je skinuta odavno (nisam ja skidao). Tako je uvezen, tehnicki je prosao, registrovan je tako. Zasto bi me zezao neki pandur tipa odoka oceni da ima vise, sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Na kraju sezone cu ga ponovo ofarbati. Sada nije bas najbolje pripremljen za farbanje pa se farba nije bas najbolje primila probaj ga ofarbati u originalnu "šaru" ... najbolje mu stoji .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Februar 13, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam odlucio u koju cu boju, ali mislim da cu u kawasaki zelenu (kao sto je sada). Samo da se dobro pripremi za farbanje i da boja bude malo bolja Hvala . Na kraju sezone cu ga ponovo ofarbati. Sada nije bas najbolje pripremljen za farbanje pa se farba nije bas najbolje primila probaj ga ofarbati u originalnu "šaru" ... najbolje mu stoji .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...