Robin Hood 3967 Napisano Novembar 4, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Gavro, druže.. Ti eRaši koje ti pominješ nisu na stazi, oni bleje po kafićima. Znam veliku većinu ljudi koja se voza po ovim našim wannabe stazama i tvrdim da je većina dobrih momaka. Budi siguran da niko ne zamera na nečem bez veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14086 Napisano Novembar 4, 2014 Ne silazi, 6094 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gavro, druže.. Ti eRaši koje ti pominješ nisu na stazi, oni bleje po kafićima. Znam veliku većinu ljudi koja se voza po ovim našim wannabe stazama i tvrdim da je većina dobrih momaka. Budi siguran da niko ne zamera na nečem bez veze. Upravo je ovo poenta. Upoznao sam iz ove teme (sa poslednjih par strana) Robina, Bumeranga, Spajka, Malog Zelenog, FJ Charlia, Severiana... na Navaku upoznao sam i Bumerangovog druga Dacu koji sada ima rekord staze, Aresa koji je imao rekord staze i da ne nabrajam dalje i niko se nije nadmeno postavio iako losije vozim od vecine. Samim time sto sam spreman da platim stazu ja zelim da nemam nepredvidjene rizike uzrokovane od strane drugih ucesnika u saobracaju a ako sam preteram i padnem niko mi nije kriv. Ovi "kompleksasi" nisu na stazi nikada u najboljem slucaju se pojave na Miseluku ali i tamo ima i mnogo dobrih likova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 4, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da kažem još jednu stvar pa da se odjavljujem sa ovog pisanija. Svi treba da se vozaju kako znaju i umeju i da što više uživaju u tome, to je valjda i poenta svakoga od nas. Ali ne treba pritom da se ugrožavaju nečija bezbednost, imovina i zdravlje. Velika većina je teškom mukom došla do motora koje voze i skroz je bez veze da zbog nečije bahatosti ljudi uništavaju bajkove, plaćaju skupe popravke ili ne daj Bože se povređuju. Ajmo malo tolerancije prema kolegama i sve će da bude kako treba. Čak i ono što je Vlada rekao, da je taj dečko sa SM zamolio ljude da ga puste samog na 15 min verovatno bi ga i pustili. Ako nisi sam na stazi a uglavnom nisi poštuj i brini o kolegama i sve će da bude ok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam ni osporio da ima brdo ljudi koji dobro voze kao i da su dobri ljudi. Fora je uglavnom sto se bune oni sto to nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se odjavljujem iz teme. Cmok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14086 Napisano Novembar 4, 2014 Ne silazi, 6094 postova Prijavi odgovor kao problematičan e jbg sad ako ne vozim dobro nisam dobar covek? Ili ako se bunim ne znam da vozim? Ili ako se bunim a znam da vozim los sam covek? Nemoj tako jer razlog za "bunjenje" je sto je neko pretrpeo stetu sbog tudjeg postupka a ne zato sto ovaj bolje vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Gavro, druže.. Ti eRaši koje ti pominješ nisu na stazi, oni bleje po kafićima. Znam veliku većinu ljudi koja se voza po ovim našim wannabe stazama i tvrdim da je većina dobrih momaka. Budi siguran da niko ne zamera na nečem bez veze. Hvala druze na lepim recima i lepom komentaru.Vidimo se mi na sledecem TD.da se druzimo vozamo obaramo rekotde itd za sve drugo nas briga.Poz za tebe i javi se kada bude sledeca prilika i da se vidimo a iako ti nesto treba jer mi ponesemo uvek svega viska i opreme i pratecih stvari.Poz za tebe i vidimo se. Upravo je ovo poenta. Upoznao sam iz ove teme (sa poslednjih par strana) Robina, Bumeranga, Spajka, Malog Zelenog, FJ Charlia, Severiana... na Navaku upoznao sam i Bumerangovog druga Dacu koji sada ima rekord staze, Aresa koji je imao rekord staze i da ne nabrajam dalje i niko se nije nadmeno postavio iako losije vozim od vecine. Samim time sto sam spreman da platim stazu ja zelim da nemam nepredvidjene rizike uzrokovane od strane drugih ucesnika u saobracaju a ako sam preteram i padnem niko mi nije kriv. Ovi "kompleksasi" nisu na stazi nikada u najboljem slucaju se pojave na Miseluku ali i tamo ima i mnogo dobrih likova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 4, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se na slici da sam ga cuo i da cekam da me obidje,da bi izbegao kontakt jer je lik pre toga sekao sve zivo...nije problem mogu i ja do koske ali to posle povlaci druge konsekvence..ne zelim da budem u gipsu zbog budale..u redu,brzi si ali mi ne uleci u telo...za mene kraj price ovde o tome,sa sportistima sportski sa budalama drugacije.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 721 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1120 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Dogovorite se tamo sa Sasom da vozite sami,dogovori se nekoliko vas i izadjete na stintove po 15 min sami,moze i kontra krug.I ovi sto ozbiljnije voze karting tako rade,ti i kad iznajmis karting ne mozes da vozis sa njima,nego cekas njihovu pauzu. Nema upadanja dok ne zavrsite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17770 Napisano Novembar 4, 2014 Integrisan, 8380 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može zaista tako, na dogovor sami. Mi smo svojevremeno vozili tako kontra krug, jer nam dosadilo uobičajeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 4, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Takodje treba dolaziti radni dan jer je vikendom ludnica..tad ima vremena za sve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte i ovu temu kvariti prepucavanjima. Malo tolerancije kod svih i bice OK. Nego, planira li se nesto za nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 5, 2014 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje treba dolaziti radni dan jer je vikendom ludnica..tad ima vremena za sve.. Amin! Ja sam se vozio po ceo dan sam s drugarom radnim danom. Više puta. I to u sred sezone. Mislim da je malo rizično da čovek dođe BAŠ sam, ne daj bože neke povrede. Zbog ovih opisanih slituacija sam zagovornik merenja vremena i deljenja u brže i sporije. Ko se javi za bržu grupu snosi deo odgornosti za rizik koji ta grupa povlači, ko ode u sporiju obavezuje se na razumno obilaženje. Druga stvar koju bih svakom weekend warrior-u preporučio je data logger, ne racechrono aplikacija za telefon nego 10Hz gps data logger. Nije preterano skup a dozvoljava da se sastavi idealan krug iz više krugova. Ja sam se spasio ozbiljne bede kad sam prestao da koristim lap timer. Izvezem dve trećine kruga odlično, počnem da se ložim da ću da izvezem lični rekord i zadnju trećinu vozim kao budala.. samo me je duboko usađen osećaj za tuđu sreću sprečio da se zabodem u par dunstera na H-ringu. Meni sám lični rekord nije toliko bitan ali mi je bitno da znam da li su određene promene u stilu vožnje ili u setingu poboljšanje ili ne. . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 5, 2014 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sam Vukasin se zalio na nacin kojim izlaze drugi sa staze, ne na predvidjenom mestu vec posle... i nedostatak signalizacije da se napusta staza... (podignuta ruka) To je uobičajeno na Huji, svi izlaze na ulaz.. a ako nekom nešto kažeš gledaju te ko da si gej aktivista. Otprilike... šta tebe boli k*rac gde JA izlazim sastaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pa bolece ga kad ga neko zategne motorom odpozadi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Super sto su se malo smirile strasti od juce i evo citam par lepih komentara.Ja sam i juce lepo rekao da netreba da se delimo u neke grupe ko vozi er.motor ili sm.i ostalo vec da se druzimo i uzivamo u istoj ljubavi a to su motori.Isto ostajem pri stavu da ipak svi mi prvo na sta treba da vodimo racuna to je licna bezbednost i bezbednost drugih jer svi smo na stazi prvo zbog toga sto su ulice postale opasne i pobegli smo da se vozimo koliko toliko bezbedno.Posle toga tek dolazi jurenje vremena rekorda itd.Treba imati razumevanja za razlicita gledanja jer npr.meni licno momci nisu bili neka smetnja u nedelju jer sam navikao na malo duela blizi kontakt itd.ali ako nekom smeta treba to ispostovati, i narvno opet ponavljam sigurno nije bila striktna namera coveka da obori Malog Zelenog ali eto desilo se pa jbg.sta da se radi srecom bez vecih posledica.Poz za sve i javite ako ko ima detaljniju pregnozu za vikend i hoce li ko ici na Huju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 5, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala FJCharlie 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna fotka!!! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 5, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan hvala i nema na chemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan hvala i nema na chemu Munje i gromovi, ništa ?!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 5, 2014 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče! p.s. Ha... visi migavac, zelene pantalone... i ti si zveknuo?! Dobro je da nisi na asfalt u tim pantalonicama i patičicama! Nemoj se zajebavaš, lako se padne na stazi i bez nekog preteranog divljanja. Makar ono što može da se spreči treba sprečiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 691 Napisano Novembar 5, 2014 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra temp do 20! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnim stranicama i postovima nisam video nešto privlačno za novi svet. Verovatno grešim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Novembar 5, 2014 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je novi svet majke ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumerang 014 57 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW S1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Šta je novi svet majke ti? Ja sad hteo isto pitati ali si me preduhitrio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...