arnyman 1729 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Oće uskoro, za otprilike 3-4 mjeseca, brzo će to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li moze u nedelju da se dodje da se vozi na stazi? i da li bi jos neko doshao tad? mislim da ce vreme biti ok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 9, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan 063 349 335 zovi za info, to je vlasnik staze… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dovla_SM 18 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ide kolega sa supermotom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako sad sam se cuo sa covekom ciji mi je broj dao karaula. covek kaze da je staza otvorena ceo dan svaki dan sem kad pada kisa. cena za ceo dan je 500din. vozi se ono po 10 , 15minuta pa pauza pa opet pa pauza itd... radnim danima ima manje ljudi. a vikendom ima i kartinga i motora i rekreativaca i sportista itd.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ima li zainteresovanih ? inace covek mi je rekao da inace svaki vikend bude bajkera tamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 839 Napisano Jul 26, 2014 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi isao neko ovih dana? Sutra najavljuju kisu, mozda preko nedelje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jul 26, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio u petak oko 12,13h..gomila nekih sto voze kartig pa me mrzelo da cekam da se rascisti guzva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14009 Napisano Avgust 9, 2014 Ne silazi, 6060 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li vredi da sutra potegnem iz NS da se provozam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Avgust 9, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi prvo telefonom,u poslednje vreme firme organizuju za zaposlene druzenje,voznje kartinga i te americke fore,tim bilding itd...tad nema sanse da upadnes..zovi pitaj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Septembar 11, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,sutra je na stazi sm trening pa ko voli nek izvoli,pridruzite se u sto vecem broju. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 12, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Desava li se nesto za vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 12, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Desava li se nesto za vikend? Ide se u Kulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2839 Napisano Septembar 12, 2014 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Desava li se nesto za vikend? Ide se u Kulu Kad ste u Kuli, ako uspem da se organizujem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 12, 2014 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Desava li se nesto za vikend? Ide se u Kulu Kad ste u Kuli, ako uspem da se organizujem ? Trebali bi u nedelju posle podne. Kad budem znao tačno javiću ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 13, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza nam ne ide na ruku ali ako ne bude kise ja odoh posle moto gp. A ovi nista ne javljaju za Huju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Septembar 25, 2014 (promenjeno) Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci,28.08.2014 nedelja od 11h ce biti odrzan SM trening na stazi Ada Huja,imacemo i jednog gosta iz Hrvatske. Dodjite da podrzite SM disciplinu,posto ce prva sezona biti open klasa gde ce moci da ucestvuju svi koji imaju sm motor nije bitna kubikaza. Na treningu ce se pojaviti i proslogodisnji Sampion i Vicesampion Srbije Road Race klase 1000superstock. Pisite u pp ako imate pitanja. Pozdrav Promenio Septembar 25, 2014 član RED POWER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Septembar 25, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.trke.rs/supermoto-trening-na-adi-huji/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RED POWER 24 Napisano Septembar 25, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je nedelja 28.09.2014. izmene su se desile zbog nepredvidjenih okolnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 185 Napisano Septembar 30, 2014 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih fotki sa treninga u nedelju.... Posto ne znam ko je ko, svi koji hoce fotke posaljite mi mail na PP pa cu vam proslediti u vecoj rezoluciji... Par komada stavljam ovde, a vise fotki moze da se vidi na flickr-u... TreningAdaHuja_0001 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0002 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0004 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0010 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0013 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0020 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0025 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0028 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0032 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0033 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0034 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0037 by Milos Vucicevic, on Flickr TreningAdaHuja_0040 by Milos Vucicevic, on Flickr 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 30, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Septembar 30, 2014 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično je bilo! Momci na SM voze za sve pare. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Octobar 14, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo,ja danas odvozao lepih 30+ krugova na stazi za cenu 3 espresa u kaficima i dan lep,nema jurcanja po gradu itd.. Staza je kratka ali zahtevna jer se redjaju krivinice,moja max brzina je 120 a min 40.. Momci koji rade su ok i sve je stvar dogovora,mozes ostati koliko zelis i voziti koliko zelis sa pauzama kad nalete neke grupe za karting voznje a i to je pola sata max.. Meni je staza na 5 min od kuce pa nije problem a ako neko zeli da dodje prvi put da probije led neka se javi pa cemo zajedno,ima na stazi lep kafic pa se moze i publika povesti .. Od opreme vam treba ono sto vi smatrate da je dovoljno,ja danas imao majcu,farmerke,kacigu i rukavice.. Inace staza je dugaka 805 metara i sirine 15 metara,sest levih i cetiri desne krivine..dodjite da se zezamo i vozimo,po gradu nema gde a ovo je vise nego dobro u pauzama dok cekamo prave staze..ja sam opet sutra tamo oko 12h... http://www.serbiaoffroad.com/o-nama/karting-staza-ada-huja/ evo par fotki od danas.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 14, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan . http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/10694-ada-huja-trening/page__st__1240 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Octobar 14, 2014 (promenjeno) Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima tema ali sam hteo novu da otvorim da se malo vidi u novim temama,da organizujemo neku opustenu voznjicu,treba iskoristiti ove lepe dane a i popularizovati ovo mesto jer je neiskoriceno... p.s tamo u temi su vecinom SM vozaci,ove je zamisao da kad se nadje sat,dva vremena doleti izvoza i cao..mada mogu i duze organizovane voznjice.. Promenio Octobar 14, 2014 član Spajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Octobar 14, 2014 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi crni SM vozači, 6 godina svega i svačega. Sad si me ponukao da pregledam temu podsetio sam se nekih fantastičnih događaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...