korniSh1 364 Napisano Septembar 28, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jvaljam se! Uvek sam za! edit: Uvek za i za pivu i za fotkanje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Snimak sa Ade Huje, Sloba i njegov burazer http://www.youtube.com/watch?v=LSFVmvBeI28 Gledajte u 720p..........drugačije nema smisla......... Ko hoće da skine 16:9 HD video (mnogo bolji kvalitet): - bolja crna pozadina (nema ovalnog) - flash prebacivanja bez zaostatka u vremenu (skoro se ne primećuju) - bolja rezolucija http://www.megaupload.com/?d=V6U8SCDF Ko ima problem da gleda snimak na DVDu, uraditi sledeće: 1. Skinuti program "SUPER" http://www.erightsoft.com/SUPER.html 2. Postaviti sve kao na slici i jedan klik na ENCODE 3. Idete posle u SUPER direktorijum i u pod-direktorijumu "Output" je novi fajl istog naziva (oko 76mb) Smanji ga na nekih 75mb, kvalitet ostaje poprilično dobar. Ja sam hteo da podignem i ovaj fajl, ali mi pukla 3 puta veza, tako da sam digo ruke Uradiću još jedan gde smo svi zajedno. Evo par slika iz klipa Razdvojene slike su pre i posle rendanja ;D Peace ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 30, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti malog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan MARE CARE...moram i javno da te pohvalim i da ti se zahvalim. Prevazisao si sva moja ocekivanja. Svaka Cast legendo. ;D Organizovacemo se sledeci put malo bolje pa da snimimo sve drugare....i naprevimo foto sesion. Hvala jos jednom Mare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 525 Napisano Septembar 30, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Marko :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Septembar 30, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne bi bilo bolje bez ovog gadnog efekta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan odlican....bravo...Sloba ovo zenama da pokazuje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Slobo nema na čemu, kao što sam rekao, dobri su uglovi, dobra kamera, ja sam samo isecko / spojio i malo našminkao ;D Zar ne bi bilo bolje bez ovog gadnog efekta? :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Septembar 30, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan odlicno, jel imas snimak onog bmw? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan odlicno, jel imas snimak onog bmw? Imam, ali je kvalitet snimka katastrofičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da smo temu "ugasili" do proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Octobar 5, 2010 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan javljaju od srede prolepsanje vremena e sad, koliko je to tacno... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Octobar 5, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo prava stvar za vas sa huje http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61730.msg946505#msg946505 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan mora biti jos lepih dana,ne verujem da ce odma zima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Bobo, ti si bogami ovde glavni !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 31, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ipak niste ugasili temu do proleca.... :) ZeljaYZF uziva na stazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 31, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jbg mi ostali smo zakasnili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da probudimo temu. http://www.youtube.com/watch?v=22WtYX4ynAI Directed by milosducati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 5, 2011 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Malo da probudimo temu. http://www.youtube.com/watch?v=22WtYX4ynAI Directed by milosducati A vidim da je zima i tebi dosadila pa kopas po slikama i snimcima od letos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 525 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne budi temu ako ne mislis da izlazis na stazu :moto2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Iskopah snimak prve voznje na Ada Huji obrenovacke ekipe..... Posle nje sam i zapoceo oVu temu...... Vozaci Patak, Coka, Gale i ja... Kamerman sa foruma, neka se sam jaVi!!! Da ge ne bih prozVao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan jesu li asvaltirali prilaz stazici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 12, 2011 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nisu... Pa ti si jos uVek ziv DRUZE!!!! Kad se vidimo???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...