Milan74-Bgd 12 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma, kakvi...ja cu kupiti repere sa nekog stola..uz hladan sokic :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan dan- krenuo bih malo kasnije do staze, tražim društvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan oko koliko sati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li slobodnog termina danas..da ne bude kartinga? Kada idete? Uh..moram da prelistam stranice, da vidim gde se nalazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan danas staza ne radi.! ponedeljkom tamo nikog nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao vlasnika... ne rade danas. Raspored do kraja nedelje- svi dani do kraja nedelje su slobodni (niko ništa nije zakupio), tek za vikend je zakupljen termin. Tako da za danas otpada, od sutra na dalje se dogovaramo... Izgleda će opet danas da padne Avala. edit: preteče me šmizla. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme.. Daki a da ipak sacekamo gosn. Lazu, pa natenane onako penzionerski razmotrimo problematiku krivina ;D Meni se cini, da onda na poligonu moja gvozdjurija odlicno koci, iako je nacivaju barkom hocu da vidim i kako zaleze ..valjda ce moci samo da ne odem u jarak..al tamo ih nema.. Peki i ti da dodjes, da se ne osecam usamljeno i da mnogo ne zahebavaju ovi nasi drugari sto voze nase unucice ;D Jes da je izbledela saobracajna :-X al se teta dobro drzi i za svoje godine moze dosta toga..Sto bi rekli klinci za dobrodrzece dame u ranim tridesetim ili kasn cetrdesetim: " ocuvana polovnjaca" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel za tu cenu od 1000 kinti/dan ili 500/par sati, treba da kažemo da smo sa foruma,ili je to za sve motore? Valjalo bi da se ovaj moj konj istrči malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko smo plaćali prošle sezone bez pominjanja foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje neki drugi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano April 26, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam najozbiljnije zainteresovan sa jos jednim drugom (XT660X). Molio bih Vas da u ovoj temi napisete kad se skupljate, pa bismo i nas dvojica svratili da se malo probamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi nisu skroz izvetrele sive celije... rece nam Evil strasni sledjece nedjelje ;D ce moci..doci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 26, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Momci, izgleda da necu moci do 8. Maja nista :-\ Ali da ne bi bas gubili vrijeme, bilo bi dobro da u medjuvremenu odete sami i odvozate par puta. Sve sto vam treba smo detaljno odradili na kursu tako da imate materijala za vjezbu i rad. Postepeno, vozajte se bez tenzija i opterecenja, primjenom onih metoda napredak ce biti primjetan iz kruga u krug. I onda, taman dok se meni zavrsi ovo, vec cete imati udarenu podlogu pa nastavljamo sa finesama i ulazimo dublje u materiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biću sutra na Huji popodne, od 4, pola pet nadalje, skoro pa sigurno. Vreme bi trebalo da bude ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Biću sutra na Huji popodne, od 4, pola pet nadalje, skoro pa sigurno. Vreme bi trebalo da bude ok. Aj mozda dodjem da te oderem i sa ovim celavim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio u nedelju, 500 dinara mi je trazio za ceo dan, izvozio sam se za medalju. Idem opet usredu oko 14.30 sa drugarom, pa ako hoce neko da se pridruzi neka dodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biću sutra na Huji popodne, od 4, pola pet nadalje, skoro pa sigurno. Vreme bi trebalo da bude ok. Aj mozda dodjem da te oderem i sa ovim celavim gumama Evo, imaš 3 sekunde prednosti od mene Jednu za gume, i još dve za jahamu ;D ;D ;D Ne, ne, nema potrebe da se zahvaljuješ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu..ovde se mora braniti cast Yamahe...iako ubedjujem sebe da ne dolazim, jer prodajem motor, pa da ne nacinim neku glupost...ovakva prozivka je rukavica u lice za sve ljubitelje Yamaha :-))))))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan dali su asvaltirali onaj deo do staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan dali su asvaltirali onaj deo do staze ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano April 27, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja na stazu izlazim cistog motora,trebalo bi spremiti neke krpice,dosao bi i ja,probao sam,dosta je kratka(sve prva brzina)ali moze da se zeza na krivinicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 28, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel dolazi neko danas popodne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano April 28, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ces ti sa tvojim kamionskip programom od 1100cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ja svratim da vidim sta se dogadja a sutra menjam gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...