panthocrator 44 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan A u nastavku dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju se ovde zavrsilo :o :o Desava se i najboljima! Obzirom da kuckas po tastaturi i kacis slidze, pretpostavljam da nije strasno. Brz oporavak ti zelim, pa opet na stazu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan "panthocrator" brz oporavak ti zelim i da se brzo vidimo na stazi.... GALERIJA 01 http://cdn.bjbikers.com/images/imported/TN/QshCr_gal.php?g=p1190754resize.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan GALERIJA 02 http://cdn.bjbikers.com/images/imported/bI/EYfDU_gal.php?g=p1190908resize.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan bravo vama! panthocrator, brz oporavak! a Makica, Makica... plavuso jedna!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i ne mogu da se setim kad sam vozio XTX!!!!! Kad ono LEONTA u mojoj jakni!!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Avgust 17, 2009 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je rekord motorom na Adi Huji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan oko 45 sekundi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Avgust 17, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi,ja nazalost nisam mogao da stignem.. Mogli bi da pravimo neki dogovor za ovu nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ludo i ne zaboravno!!! Ekipa odlicna a voznja...ihhh GASSSSS bravo vama! panthocrator, brz oporavak! a Makica, Makica... plavuso jedna!!! ;D Ne,ne,ti si me pomesala,ja sam crnka ;D A Coka mora jos da vezba ;D ;D ;D Koji je rekord motorom na Adi Huji? Mislim da boban drzi rekord...a koji je,provericemo sledeci put na stazi samo da mu dovezemo prvu ljubav - husqvarnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad smo vec kod rekorda, kojim motorom je postignut rekord? Sta je ovo, samo supermoto zna da struze fuzasterom asfalt, R-ovi nista ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 18, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad smo vec kod rekorda, kojim motorom je postignut rekord? Sta je ovo, samo supermoto zna da struze fuzasterom asfalt, R-ovi nista ? Cistokrvni R-ovi na cestovnim gumama ne mogu strugati asfalt fudasterima (tj. nema garancije bezbjednosti), podignuti su vise nego na ostalim cestovnim motorima Isto vazi i za SM ali tu geometrija i specifican uvjezban balans na motoru mogu oprostiti tolike nagibe. Ako se pitas za ove SV-ove, njigove slike struganja imamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim zeljama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Avgust 20, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Au ljudi, pa vi ovo bas ispratiste fotoaparatom svaka cast za ekipu koja je bila na 44 C sa malim zakasnjenjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Organizuje li neko okupljanje?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kad je sledece okupljanje ali jedna mala ekipa je opet bila sad u sredu i bilo je vrelooo!!! Vozili smo nema sta! Leonta daj slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 22, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika u GALERIJI http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad smo vec kod rekorda, kojim motorom je postignut rekord? Sta je ovo, samo supermoto zna da struze fuzasterom asfalt, R-ovi nista ? HUSQVARNA SM 610 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1876 Napisano Avgust 22, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cistokrvni R-ovi na cestovnim gumama ne mogu strugati asfalt fudasterima (tj. nema garancije bezbjednosti), podignuti su vise nego na ostalim cestovnim motorima Isto vazi i za SM ali tu geometrija i specifican uvjezban balans na motoru mogu oprostiti tolike nagibe. Ako se pitas za ove SV-ove, njigove slike struganja imamo Mogu bre i Rovi i skuteRovi sa cestovnim gumama, na obicnoj javnoj cesti. Samo treba dobar jahac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 22, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cistokrvni R-ovi na cestovnim gumama ne mogu strugati asfalt fudasterima (tj. nema garancije bezbjednosti), podignuti su vise nego na ostalim cestovnim motorima Isto vazi i za SM ali tu geometrija i specifican uvjezban balans na motoru mogu oprostiti tolike nagibe. Ako se pitas za ove SV-ove, njigove slike struganja imamo Mogu bre i Rovi i skuteRovi sa cestovnim gumama, na obicnoj javnoj cesti. Samo treba dobar jahac R nije sve sto ima oklope, nema to veze sa jahacem. Govorimo o struganju fudasterima, ne o cipelama. P.S. Koji je ono motor sa prve i druge slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1876 Napisano Avgust 22, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj prvi i struze fudasterima. Ja moram cipelama posto nemam fudastere, a cipele su mi mera da ne bih drljao variomatom. one je Honda CBR 600 f sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 22, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Onaj prvi i struze fudasterima. Ja moram cipelama posto nemam fudastere, a cipele su mi mera da ne bih drljao variomatom. one je Honda CBR 600 f sport CBR600F Sport je sport/touring motorcikl i struze fudasterima na 45 stepeni sto je i granica kod cestovnih guma. Cistokrvni R-ovi imaju fudastere postavljene tako da struzu otprilike na 50 do 55 stepeni nagiba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1876 Napisano Avgust 22, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je stepeni bilo u pitanju ali guma je bila do kraja opeglana za vozacem od 80 kila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...