Vanja ^.* 7 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite vi o ovom: http://www.polovniautomobili.com/oglas5683155/suzuki_burgman_125/ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Januar 13, 2015 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze bre,loze te. I to ne kosta vise od 4000-5000din Mislim da je daleko isplativija varijanta da za 14200din uradi trajnu registraciju, onu do 50ccm, SO tablice. Kad sam ja mogao da auto (2000ccm, dizel) registrujem trajno na zelene poljoprivredne table plativši uslugu 260eur, ovo njegovo je mala maca. A onda sam se probudio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja ^.* 7 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze bre,loze te. I to ne kosta vise od 4000-5000din Mislim da je daleko isplativija varijanta da za 14200din uradi trajnu registraciju, onu do 50ccm, SO tablice., Kad sam ja mogao da auto (2000ccm, dizel) registrujem trajno na zelene poljoprivredne table plativši uslugu 260eur, ovo njegovo je mala maca. dali bi bilo bolje da uzmem burgman 125 ili 150 ccm3 pa da ga doradjujem nekako na 125? A onda sam se probudio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batakole 13 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Kawasaki 450LTD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ni svestan koliko moze da se nauci citajuci ove postove . Odsad pazljivo citam svaku rubriku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi se ti bato jos probudio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 14, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ni svestan koliko moze da se nauci citajuci ove postove . Odsad pazljivo citam svaku rubriku . Ја пре неки дан научио да се гуме на бициклу пумпају на 11-12 бара?! Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 14, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftinije ti je da kubikažu ne diraš nego da ga registruješ na SO Šabac kao frezu i bog te veselio :zvizduk: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4853 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da te ovde zezaju i navrću vodu na svoju vodenicu i nude sve neke skupe postupke koje izvode njihovi ortaci. To se ne isplati na tako malom motoru, jedino na nekom od preko 1100 kubika, tipa Hajabuza, ZZR1400, GSX1400,ZRX ili neki Harli. O ovim muljazama u papirima neću da pričam. Nego to se radi mnogo jednostavnije, a pošto je na Burgmanu jedan cilindar i jeftinije. Naprosto kad se skine klip videćeš da ima više prstenova oko klipa i tu ti je caka treba da fiksiraš deo klipa ispod tih prstenova a gornji deo(gde ti je i čelo klipa) da odvrneš tačno 2.5 kruga. Tu ti se produži klip tj. smanji kubikaža(kompresioni prostor), za tačno 25 kubika(zato moraš tačno 2.5 kruga). Zato i fabrika ima dva skutera potpuno ista samo jedan 125 a drugi 150 kubika zavisi od tržišta, a njima je bitno da dele što više delova zbog ušteda u proizvodnji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda mora da dokupi jod jednu kariku debljine 2,5mm da ubaci u tu prazninu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Januar 15, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan da,i veliki plus u toj preradi je sto skida 25ccm,ali dobija oko 4kw zbog trece karika ,stim da gornja bude L profil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre lepo nisu napravili neki ventil na masini pa nastelujes ccm koliko ti treba Salim se. Srecno sa ovom akcijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 19, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima, samo je malo zavučen, treba bolje da se pogleda jbg ... Ima ovde kod mene jedan, mogu da pitam čoveka da okrenem jedan krug ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, sad znam sta me ceka kad budem postavio pitanje za xbox na xboxrepublici, na kraju ce mi konzola stajati na vetrovitom, ali suncanom mestu, po mogucstvu bez podzemnih voda, na visini od 1.46m, sa loga antenom ukljucenom u zadnji usb port, jer u prednjem usb portu mora da stoji pileca nogica koja sprecava ometanje protoka podataka iz externog diska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 21, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 22, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovde ima neko normalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...