Dzony93 368 Napisano Januar 12, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Stigli dana oko pola 4-4 skinuo tocak i lego taman u gepek. Tocak nije vracen jos na oci ne vidimo sliku sam zaboravio Inace nije bilo nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 13, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ajde sad, daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Cuti juce rodili mecku, vracao sam tocak 2 h hhahaha . Inace motorce je extra preslo 11k , jos ima blokadu na varijatoru. Ako stignem danas nacrtacu kako je izgledalo to u gepekeu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 1, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Prosle zime, kada je bio najveci kijamet, prodao sam Gileru DNA kolegi iz Novog Beceja (cini mi se). Isto je pazario devojci za poklon, i isto je dosao za vikend... Prosto je neverovatno koliko se vozila pazari vikendom. Poenta price je da je dosao po skuterce/motorce Fiat Puntom 2 sa troja vrata. Mislio sam da je kupac malkice zastranio kada je izrazio nameru da ga upakujemo unutra CELOG, i da zatvori gepek zbog kijameta, hladnoce i snega. Medjutim, posle pola sata demontiranja kompletnog zadnjeg sedista, prednjeg suvozacevog sedista, praznjenja cele unutrasnjosti i cinculiranja, DNA je cucnula unutra kao da je Puntova unutrasnjost pravljena po njoj. Jos malo ubacivanja sedista i pakovanja opreme oko motorceta, i ode ono na put za Vojvodinu kao da ga nije ni bilo. Najveca zal ostade sto sve to nisam dokumentovao nekom fotkom... Ali, MOZE SE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...