strom_kg 149 Napisano Januar 11, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko IMA iskustva u vozenju cross motor u karavanu? konkretno motor je drz400 a auto je Audi A6 karavan. I ako je neko probao sta sve Mora DA se skins sa motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 11, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja viljuska sigurno. Mada sam ja spakovao cr 250 u obicnu fabiu, skinu samo prednji tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 11, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko IMA iskustva u vozenju cross motor u karavanu? konkretno motor je drz400 a auto je Audi A6 karavan. I ako je neko probao sta sve Mora DA se skins sa motora! Ja sam vozio xt 600 u stilu karavan ....skinuo prednju viljsku i zadnji tocak onda moras da oboris malo korman ili cak i da ga skines i upada ko od sale cak sam i zadnja vrata zatvorio....skoro sam doterao Dragstara 650 samo skinuo prednju viljusku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 11, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Reno kangu 2 uspijemo da spakujemo xr650r i dr350 sa skidanjem tockova dok u kangua 1 sam vozio dr350 samo sa popustanjem volana.Pasat7 limuzina suzuki dr 350 skidanje tockova i viljuske prednje i zadnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Januar 11, 2015 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/album/615-klx/ http://forum.bjbikers.com/index.php?/gallery/album/153-zoki/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 13, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan u hondu HR-V spakovao KTM-a SXF250, oborio samo zadnja sedišta, a sa motora skinuo točkove i rep samo....opušteno, i nas dvoje sedeli normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...