M a R k o 411 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke za putopis...pošto i ja imam fazera interesuje me dali si ove box štange (crash bar) pravio ili si nabavio originalne, hvala i pozdrav. Pravio neki dundjer u Kappa-i.Kupio sam u Moto Landu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Odično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove sreća i zadovoljstvo. Mladost, (devojka-momak) i dobra makina sa zadatkom da savlada ovakve puteve, pa omogući da se osmeh i izraz zadovoljstva donese kući. Bravo i nastavite u buduće ovako zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno samo napred i meni je zejla da posetim Krf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pizitivnim komentarima. Ove godine kotrljamo na Smoru, nadam se da nece da razocara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda V-smor biće tu lepe vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Mart 30, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku fotku nove makine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 411 Napisano Mart 31, 2016 Drug član, 1465 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan E'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 1, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...