milan_cvetkovic1 27 Napisano Januar 19, 2020 U prolazu, 55 postova Prijavi odgovor kao problematičan Termostat za Horneta 2005, 7000rsd u Hondi ne bi me čudilo da je istina ovo za 119.000Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Januar 19, 2020 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Amazon nema, eBay nema, auto otpadi u Mađarskoj nema. Auto otpadi u Italiji nema. U Hondi ima, 119 hiljada. Ako neko ipak ima za manje para, neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 19, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Sale-VFR kakvu razliku primecujes u voznji izmedju VFR-a i horneta? Pozdrav, Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 19, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, milos-v je napisao: @Sale-VFR Ne znam kad i kako mi je promaklo da si uzeo ovaj motor. Predobro izgleda nisam ljubitelj golaća,al ovo mi se bas svidja. Odusevljen sam Kazi mi par stvari: 1. Jel 600ccm? 2.Kojih godina su se pravili sa ovakvim satom? 3. Sta je na ovom tvom estetski promenjeno u odnosu na fabriku? Hvala hvala..zelja mi je bila da ga tako sredim i nikako drugacije Jeste 600 kubika..pravili su se samo 2005 2006 godine A sto se estetike tice dosta je promenjeno..ali za sat do 2 vracam ga u originalno stanje fabricko..nadam se da se na slikama vidi sta je radjeno u ondosu na original Ima par stranica unazad slika u originalu kako izgleda @Deki Katana sta da kazem...jednostavno mi nije legao v4 i sama tezina istog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 20, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ako dobro primecujem gledajuci stare i nove slike: 1. korman 2. retrovizori 3. rucice 4. ralica 5. vizir 6. ofarbane plastike sa strane i rukohvat nazad Jel ima jos nesto da sam prevideo? Pocinjem opasno da se razmisljam o tom motoru ,pa me zanima sta sve treba da se zameni da bi izgledao tako. Fabricki me ne privlaci nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 20, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbani prstenovi oko prednjih viljuski okvir oko fara poklopac na rezervoaru zatim novi tegovi stavljeni crash padovi ili barovi zamenjen auspuh i prefarban ovaj poklopac sa desne strane..nadam se da nisam nista zabiravio. Nalepnica na repu je na avataru Sajle su morale kompletno da se produze jer jer korman siri.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Januar 21, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Amazon nema, eBay nema, auto otpadi u Mađarskoj nema. Auto otpadi u Italiji nema. U Hondi ima, 119 hiljada. Ako neko ipak ima za manje para, neka javi. Pošto postoje sajtovi, ne znam dal imate iskustva sa njima, ali znam par njih koji su ih koristili i bili zadovoljni...www.oemmotoparts.comwww.cmsnl.comZnam za još jedan i setiću se kasnije pa dodati... Oba sajta su iz Holandije, a taj treći je čini mi se Italija...Sent from my VTR-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo! Posle predjenih 50 000km po raznim putevima Balkna, Evrope i Azije rastajem se od svog horneta. Ako je neko zainetersovan neka se javi, moze manji popust za forumase. Honda Hornet 2005 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Hornet 2005, 2005. godište, Naked, vozilo prešlo 70000 km, Požarevac. Cena 2.950 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 21, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar sa istom presao nesto preko 80000km i dalje vozi i ko zna koliko ce jos ..ako je ne prodas do proleca vidimo se na nekoj kafi u Po.. Srecna prodaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Mart 1, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nazovem ponosnim vlasnikom jedne Honde. Pozdrav 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Mart 1, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Za malo da pazarim taj zadnji branik samo da je hteo prodavac da proda ali nije hteo.. Uzdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Mart 1, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam je mjerkao, kupio si je u Loznici.. Kako ti se čini, i koliko si platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Mart 1, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, u Loznici. Uzeo sam je na nevidjeno posto nisam u Srbiji trenutno. Hteo sam Horneta od pocetka, a moj rodjak inace drzi moto servis on je bio taj koji je probao, proverio i dao zeleno svetlo. Dogovorili smo se na 2300€, mislim da sam super prosao ipak je 2005 godiste. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Mart 2, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom neka bude, puno dobrih i lepih km da izvozaš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z750SA 42 Napisano Mart 21, 2020 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isti platio 3000€, tako da zvuci super deal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marokana92 0 Napisano Mart 27, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam skoro kupio dosta stariji model, nasalo servisnu knjigu na netu ako nekom treba Honda CB 600 F Service manual - Download service / repair / owner / maintenance manuals, motorcycle tutorials, microfiche WWW.MANUALEDEREPARATIE.INFO Honda CB 600 F Service manual - Download service / repair / owner / maintenance manuals for motorcycles Sent from my SM-A920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva012 6 Napisano April 18, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: ? Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari!Da li neko zna gde mogu nabaviti vizir i nosac za Hornet 900? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6757 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 6581 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan MotoBike je imao u ponudi vizire Bike-it. Ne znam jel' to još uvek aktuelno..niti koliko je kompletna ta kupovina. Za Hornet mogu da se upotrebe najjednostavniji viziri koji uglavnom idu na sve naked sprave sa okruglim farom...i da to bude na oko prilično dobro. Baci oko na njihovom sajtu, pa pitaj za detalje od nedelje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva012 6 Napisano April 19, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: ? Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao,nema nista trenutno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 81 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Pridruzujem vam se klubu, danas doslo. Jos da se polozi za A i krecemo sezonu. Motor je dobio par customizacija prethodnih vlasnika i deluje mi da se namucio, spreman je za malo ljubavi. Vidimo se na putu negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6757 Napisano April 25, 2020 Ne silazi, 6581 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je malo plaćena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan KTM Hornet Lep!Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano April 28, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u ovu sektu sad Moram menjati nick Juče pazario u NS Uskoro lepših fotografije.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano April 28, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa boja nek je sa srecom..a za nick sta da ti kazem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 81 Napisano April 28, 2020 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.4.2020. at 6:00, pronto je napisao: Nadam se da je malo plaćena. Mozda malo vise nego sto bi trebalo (1600e) ali po nekoj mojoj logici veoma malo za kolicinu srece koju dozivljavam svaki dan On 25.4.2020. at 11:22, moustaki je napisao: KTM Hornet Lep! Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Tako nekako ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...