Stalker81 18 Napisano Octobar 27, 2024 U prolazu, 79 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Samo prednja vila I kocnice nisu originalne te su od cbr900. I cep rezervoara, retrovizori, I prednji branik. Ali je registrovan tako u austriju. Ne planiram registrovati u srbiji. Ako ipak budem, uzecu komplet prednju originalnu. Uzeo od coveka koji ima 70godina. Pored ovoga ima jos 3 Hornet 900, KTM 750 Duke, Dukati Penigel I neki BMW Enduro. Lik radi u nekom servisu za motore na Pannonia ring. Redovno odrzavao motore i su lagerisani u grejanom garazu. Sve video proverio. Motor je za malo top. Rezervoara moram prefarbati. Malo se ostetio u transportu, kad je lik kupio. Ali to je to. Istina, nije sve original, mada je motor inace top sa 15800km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18018 Napisano Octobar 27, 2024 Integrisan, 5315 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam upoznat na Hornetu 2004+ ubaceno je podesavanje prednjih vila kao i bolji zadnji amortizer - meksa opruga i podesavanje rebounda osim samo preload-a na starijima. To je najveca promena. Da li je neko vozio obe da moze da kaze da li je osetna razlika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18018 Napisano Octobar 27, 2024 (promenjeno) Integrisan, 5315 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje gde nabaviti alat za podesavanje zadnjeg amortizera, onaj kljunasti kljuc? Da li je to univerzalno za svaki motor i ima li ih kod nas kupiti? Pitam cisto informativno. Vidim da se ovako nesto prodaje. https://uniorteos.rs/proizvod/unior-kljuc-sa-kukom-za-motocikle-fleksibilni/ Promenio Octobar 27, 2024 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10675 Napisano Octobar 27, 2024 Hronični Motociklopata, 7402 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To nekad biva u alatu koji dolazi s motorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 18 Napisano Octobar 27, 2024 U prolazu, 79 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je univerzalno, meni pozajmio drug od honde I ogdovaralo mi za yamahu. Za ostalo ne znam. A ni napraviti nije tesko ako ima primerak za kopiju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18018 Napisano Octobar 27, 2024 Integrisan, 5315 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1184 Napisano Octobar 28, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zapljunem Ja preuzeh na dalje mašinu od @LiMa Lep motor, lepo se vozi, upravljiv, za dve vožnje smo srasli. Iskoristih slike od kolege. Ja niti umem da slikam, niti se nešto posvećujem oko toga. Stavih H4 Nightbraker, nešto sam zeznuo, ide mi svetlo baš visoko, i zamenih sijalice pozicije, obrtometra, svetla za tablicu, za led. Ako nekom zatreba, u obrtometar idu T10 sijalice. T5 idu u lampicu indikatora pokazivača pravca. Yoshimura ozbiljno grmi. Promenio Octobar 28, 2024 član Luka9905 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radenp 10 Napisano Januar 19 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam noviji model horneta pc41 2011 god ali imam sledeci problem brava radi ali ne uspevam da skinem sediste sta moze da bude problem ili moje neznanje ili je sediste zakovalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11370 Napisano Januar 25 (promenjeno) Ne silazi, 2320 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nemam Hornet ,ali sediste uglavnom kad otkljucas ,treba povuci u nazad.Od dole postoje zubi koji udju u leziste. Promenio Januar 25 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2683 Napisano Februar 2 Drug član, 1313 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno poznata informacija, ali kapiram ne može da šteti. Drugaru juče u sred Novog Sada Hornet 600 S izgubio struju, kompet sve, kazaljke, lampice, svetla, sirena, i najgore anlaser. Po informacijama na internetu bilo je ili glavni osigurač (30A) kod + kleme akumulatora ili regler. Na kraju se ispostavilo da mu je pregoreo osigurač sirene (10A) i da je to odseklo svu struju. Posumnjali smo na njega kao potencijalan problem jer je prethodni vlasnik montirao dve vazdušne sirene a drugar ih je baš radosno koristio ceo dan. Iako se mojoj logici protivilo da jedan osigurač podistema može da sruši ceo sistem. Eto toliko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11370 Napisano Februar 4 Ne silazi, 2320 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mozda kratak spoj na sireni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2683 Napisano Februar 4 Drug član, 1313 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nismo imali treći osigurač, nije dirao sirenu do kuće, moguće, javljam :-DSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 18 Napisano Petak u 00:27 U prolazu, 79 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Trazim ovakav spoiler za Hornet 900. Ako neko ima, nek mi se javi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1184 Napisano Petak u 06:02 (promenjeno) Zainteresovan, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Stalker81 said: Pozdrav. Trazim ovakav spoiler za Hornet 900. Ako neko ima, nek mi se javi. Hvala. Honda hornet 600 ralica - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju ralica za Hondu Hornet 600, model od 1998 do 2005, dolazi u crnoj osnovnoj boji kao oklopi sa poslednje... Nije isti, to sam jedino našao. Pitaj ga, možda ima i za 900. Promenio Petak u 06:02 član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stalker81 18 Napisano Petak u 22:35 (promenjeno) U prolazu, 79 postova Lokacija: Stara Moravica Motocikl: Yamaha XT 600K, Honda XR650R, Honda CB900F Hornet. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Luka9905 je napisao: Honda hornet 600 ralica - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Na prodaju ralica za Hondu Hornet 600, model od 1998 do 2005, dolazi u crnoj osnovnoj boji kao oklopi sa poslednje... Nije isti, to sam jedino našao. Pitaj ga, možda ima i za 900. Hvala ti. Ovo sam video i sam pitao vec. Kaze nema, samo prednji blatobran za Hornet 900. Nasao sam razlicite za 70-90€. Ali meni bas ovakav treba. Ovaj je bio oko 200-220€ a nigde ne mogu naci. Pitao vec i proizvodjaca. Ne proizvodi se vise. Promenio Petak u 22:36 član Stalker81 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...