mitri 1847 Napisano Decembar 19, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Možda ću biti prinuđen da naredne sezone pređem na nešto sa automatskim menjačem, a pošto skutere ne volim, onda se kao logično rešenje nameće Aprilia Mana. Pa me zato zanima da li je neko vozio ovaj motor i kakva su iskustva sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Decembar 19, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorevija.com.hr/test/aprilia-na-850-mana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 19, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradiš plin i voziš se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 20, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Marsovce, oni ih voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 20, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Marsovce, oni ih voze Pa ovi ovde u Krusevcu imaju hiljadu mana, al nijednu Apriliu Manu. Voze jednog Shivera i jedan skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5935 Napisano Decembar 20, 2014 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ista kategorija ali bolje razmišljaj o novoj Hondi NC750 sa DCT menjačem...pusti Italijane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 20, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam i ja to da mu predlozim, ali bi odma rekli, ti samo hondu, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Decembar 20, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je logicnije resenje honda sa dct menjacem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 20, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa razmišljam ja i o toj Hondi, međutim Mana se pojavila nekoliko godina pre NC-a, pa su samim tim i cene polovnjaka valjda povoljnije. E kad bi me strefio neki iznenadni novčani priliv, znao bih šta ću - FJR1300AS ili još bolje Crosstourer DCT. Ali naravno od toga nema ništa, jer mene može da strefi jedino šlog. Dokazano, jer već me i strefio. Zbog posledica istog (leva ruka i noga još nisu sasvim funkcionalni) i razmatram mogućnost nabavke motora sa automatskim menjačem. Mada oporavak ide dosta dobro i prema prognozama lekara mislim da ću do proleća biti u voznom stanju. Ali za svaki slučaj razmatram i rezervni plan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 20, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi Honda. Kad pogledam koliko Arakis alata vuce stalno na motoru - to mora da se stalno kvari ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 20, 2014 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Moćna honda sa 50ks i 230kg, sa 1 diskom napred, lilavim ogibljenjem, ukradenim rešenjem gepeka na mestu rezervoara, divnom kockastom vilom nazad. Dacia među motorima. Ali nema veze, to je honda, a to je uvek dobro. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 20, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Pa razmišljam ja i o toj Hondi, međutim Mana se pojavila nekoliko godina pre NC-a, pa su samim tim i cene polovnjaka valjda povoljnije. E kad bi me strefio neki iznenadni novčani priliv, znao bih šta ću - FJR1300AS ili još bolje Crosstourer DCT. Ali naravno od toga nema ništa, jer mene može da strefi jedino šlog. Dokazano, jer već me i strefio. Zbog posledica istog (leva ruka i noga još nisu sasvim funkcionalni) i razmatram mogućnost nabavke motora sa automatskim menjačem. Mada oporavak ide dosta dobro i prema prognozama lekara mislim da ću do proleća biti u voznom stanju. Ali za svaki slučaj razmatram i rezervni plan ... @mitri: koliko ti covece imas godina kad te stresio mozdani udar? @abarth: o ukusima ne treba raspravljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 20, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa razmišljam ja i o toj Hondi, međutim Mana se pojavila nekoliko godina pre NC-a, pa su samim tim i cene polovnjaka valjda povoljnije. E kad bi me strefio neki iznenadni novčani priliv, znao bih šta ću - FJR1300AS ili još bolje Crosstourer DCT. Ali naravno od toga nema ništa, jer mene može da strefi jedino šlog. Dokazano, jer već me i strefio. Zbog posledica istog (leva ruka i noga još nisu sasvim funkcionalni) i razmatram mogućnost nabavke motora sa automatskim menjačem. Mada oporavak ide dosta dobro i prema prognozama lekara mislim da ću do proleća biti u voznom stanju. Ali za svaki slučaj razmatram i rezervni plan ... Naprotiv, onda ti bas treba motor sa kvacilom i manuelnim mjenjacem da vjezbas lijevu nogu i ruku. Brz oporavak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4891 Napisano Decembar 20, 2014 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, treba mu nešto što ne može bez izuzetka precizno da kontroliše. Postoji bolji način za vežbanje, a za zabavu je ipak bolje kao što je i zamislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 21, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ta Mana baš svidela. Pričao sam sa nekim pandurima i oni je hvale. Mislim da je odličan motor a verujem da može povoljno da se pazari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Decembar 22, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh ovaj klip na srpskom. Zanimljivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jul 14, 2023 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/20/2014 at 9:47 AM, IvanNBGD said: Pitaj Marsovce, oni ih voze Zar ne voze Shiver? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...