Kugla 0 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima evo imam jos koju paru znaci ako neko ima hondu cbr 600 f2 da je registrovana i u dobrom stanju neka se javi niki.drakula@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li gledao na http://www.moto-berza.com/? Ima tamo desetak F2. Zar ne valja ni jedna ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srba022 0 Napisano Mart 1, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja F3 97 g za 3000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Imam PERFEKTAN F2,ako si jos zainteresovan javi se na 064/152-13-67 Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...