Jump to content

Moto Zajednica

srba022

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

srba022's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav Gorstacima. Mi iz Indjije smo se vec najavili kod Prljete, tako da sad samo potvrdjujemo dolazak.Vidimo se u petak. Cana MK INDJIJA
  2. Prosle godine prvi put vozio motorom deonicu Vlasenica Han P. Sokolac i odusevio sam se. U Vlasenici sam se prikljucio grupi Gostaka koji su me znalacki proveli ovim delom puta. Taj dan sam i upoznao dosta dobrih drugara s tog kraja. Aca,Pedja,Mire s Pjeska,Prljeta, Popara su dokazali da su pravi domacini. Zato sam resio ove godine da vecinu svoje voznje odvozam kroz Bosnu. Pozdrav Aci od Cane iz Indjije.
  3. srba022

    MK GORSTAK

    Pozdrav GORSTACIMA. Samo ste kasno najavili zurku na jezeru ove godine. Imao sam srece da upoznam Prljetu, Poparu i Rosija, i ako ste svi kao oni zurka sledece godine ce biti sigurno mnogo dobro posecena. CANA MK INDJIJA
  4. Sve pohvale Bobanu i ekipi koje je organizovala ovakvo druzenje. SpaVe normalno da je ekipa zabavljaca bila okrnjena na tvojoj slici jer moja glava nije mogla da stane u objektiv. Pozdrav iz Indjije. ;)
  5. Hvala na obavestenju i daj neki telefon u vezi prenocista.
  6. Ima li kakav hotel u blizini i cene prenocista ?
  7. Da stigao je malo da uspori. Nosio je integralku,ali zbog preleta auta i pada na njegovu desnu stanu to jest pravo na desnu strnu kacige verovatno je doslo do bocnog pomeranja i tu je stradala vilica. Vozac auta naravno izjavljujee da ga nije video.
  8. Motor se kretao brzinom oko 80 km a zvuk koji je Generalov prijatelj cuo je iz skoro 90 posto otvorenog auspuha, koji obicno daje laznu sliku o brzini.MENI je naj bitnije da je vozac to jest moj sin prosao samo sa slomljenom vilicom isutra najverovatnije dolazi kuci.
  9. Predsednik kluba Goran Pesut tel 063 1080287 dace vam sve potrebne informacije u vezi skupa.
  10. I ja sam imao u Novemru prekoracenje brzine od 39 km na tim istim duplim trakama u Valjevu. Jos uvek nije stiglo nista.
  11. Nije problem u broju clanova kluba.Problemi obicno nastaju kada svi moraju da ispune zadate opbaveze. Ali dobro, nadamo se da ce bajkeri u KV prevazici sve te probleme i prijatno nas iznenaditi pozivnicom. ;)
  12. Moje misljenje je da je Doktor ovog puta potpuno u pravu. Nazalost velika je razlika izmedju kafanskih obecanja i tapsanja po ramenu, koja se po obicaju zavrse:" Da si juce bio mogao bih ti pomoci, ali za iducu godinu sigurno "!!! Postoji u KV i dobrih ljudi ali oni nazalost nemogu sami da naprave ozbiljan skup. :(
  13. Vozac auta je tu, opet pije po Indjijskim kafanama.Uskoro pocinje suenje i pojavljuju se dva svedoka koja ga direktno optuzuju. Oni ga dovode u direktnu vezu sa vozilom kojim je udario Naneta. Sto se tice osiguranja auto je odjavljeni stranac u prevodu divljak. Znaci samo privatna tuzba moze eventualno da dovede do naplate stete.Najvaznije je da Nane i dalje jase na svojoj HONDI.
  14. U Mitrovici sve gori. Svaka cast organizatorima. Obeliks jos uvek nije sma ko veprica ha ha ha.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja