baltrekk 990 Napisano Decembar 17, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kompaktni aparat iz naslova u izuzetnom stanju sa pratećom opremom (strap, kablovi, punjač, batt, kartica, torbica) za 120 eur. Review na http://www.dpreview.com/reviews/canong10 Zainteresovani kupci neka šalju sms na 063 274 452 ili eventualno na pp. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Februar 9, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kompaktni aparat iz naslova u izuzetnom stanju sa pratećom opremom (strap, kablovi, punjač, batt, kartica, torbica) za 120 eur. Review na http://www.dpreview....eviews/canong10 Zainteresovani kupci neka šalju sms na 063 274 452 ili eventualno na pp. Aktuelno. Nova cena 110 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 1, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kompaktni aparat iz naslova u izuzetnom stanju sa pratećom opremom (strap, kablovi, punjač, batt, kartica, torbica) za 120 eur. Review na http://www.dpreview....eviews/canong10 Zainteresovani kupci neka šalju sms na 063 274 452 ili eventualno na pp. Aktuelno. Nova cena 110 eur Aktuelna cena do praznika 100 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 10, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 17, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Praznici nisu još prošli. Aktuelno po ceni od 90 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 17, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Oćeš da se džoramo ? G10+100е = EF 70-300 IS USM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6362 Napisano April 17, 2015 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aparat sam video, bukvalno je bez tackice, kao nov. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 17, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma verujem da je OK, nisam ni sumnjao ... ja bih ga uzeo za ćerkicu, ne smeta mi što je malo stariji model ... ali nešto nisam pri kešu u zadnje vreme, a imam ovaj objektiv koji ne koristim, pa rek'o možda treba čoveku ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 17, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ma verujem da je OK, nisam ni sumnjao ... ja bih ga uzeo za ćerkicu, ne smeta mi što je malo stariji model ... ali nešto nisam pri kešu u zadnje vreme, a imam ovaj objektiv koji ne koristim, pa rek'o možda treba čoveku ... Fina ponuda. U nekim drugim okolnostima bi verovatno pristao, ali mi u ovom trenutku mi najmanje odgovara da ulažem još u foto opremu. Hvala u svakom slučaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 17, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano April 18, 2015 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Ixus bi trebao da nadje zamenu i sve molim Boga da se ovo ne proda, ali stalno nesto prece. A malo mi glupo da gomilam aparate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1519 Napisano April 19, 2015 Drug član, 845 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.amazon.com/VXi-BlueParrott%C2%AE-B250-XT-Suppression-Bluetooth/dp/B001PBWNOY Zamena za ovo? Novo, neotpakovano... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 19, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan http://www.amazon.com/VXi-BlueParrott%C2%AE-B250-XT-Suppression-Bluetooth/dp/B001PBWNOY Zamena za ovo? Novo, neotpakovano... Nope. Thanks. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 24, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ti našao kupca za G10. Do sutra bi trebao da se odluči, pa ako reši da ga kupi, povezaću vas. Čovek nije motorista niti na forumu, a ni u aparate se ne razume. Moj je poznanik, i već duže vreme me gnjavi da mu nađem nešto dobro a povoljno. Danas sam ga slučajno sreo, pa sam se setio tebe. Ako se dogovorite, davaš pijenje kad se vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 24, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam ti našao kupca za G10. Do sutra bi trebao da se odluči, pa ako reši da ga kupi, povezaću vas. Čovek nije motorista niti na forumu, a ni u aparate se ne razume. Moj je poznanik, i već duže vreme me gnjavi da mu nađem nešto dobro a povoljno. Danas sam ga slučajno sreo, pa sam se setio tebe. Ako se dogovorite, davaš pijenje kad se vidimo. Zaječarsko dajem bez problema, a aparat je danas otišao u Vranje. Hvala ti na inicijativi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano April 24, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan E pa u zdravlje pare da potrošiš, i da se kolega (pretpostavljam) naslika. Pozdrav komšo ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 241 Napisano Maj 5, 2015 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @ras: Pretpostavka ti je na mestu, hvala živ bio, aparat je stvarno extra i odlično je očuvan . Kolega sa zdravlje da potrošiš, pozdrav svima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...