banjala 0 Napisano Decembar 13, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na pumpi sam nespretno sipao gorivo i beznin se razlio po plastici. Nisam imao sa cime da obrisem i tek kad sam dosao kuci sa sundjerom i sapunom sam probao da uklonim fleke, ali nisam u potpunosti uspeo. Jel ima neka fora za uklanjanje tih fleka? Ili ako ima neka tema na forumu o ovome da me uputite. Probao sam sa pretragom ali nisam uspeo nista da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Operi sa Ferijem, ja sam sa tim prao kad mi se desila ista stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adans 3 Napisano Decembar 14, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegazo Prijavi odgovor kao problematičan feri i topla voda skida skoro sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo što i farbu ne skine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Decembar 14, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam danas ali nista nisam uradio. Benzin kao da je vec nagrizao plastiku i sve je belo. Probacu sutra joj jedanput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adans 3 Napisano Decembar 14, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegazo Prijavi odgovor kao problematičan ajde baci koju sliku da vidimo o čemu se radi. da li je lajsna naknadno farbana ili je fabrička itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem, kod mene je u pitanju pleksiglas. Probao sam sredstvo za pranje prozora i jako malo je pomoglo. Pribacu fairy pa se javljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adans 3 Napisano Decembar 14, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegazo Prijavi odgovor kao problematičan pleksiju mozes da vratis sjaj polir pastom. sve ostalo ga skoro matira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Decembar 20, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Polirah mekanom krpom i pastom za zube nekih pola sata i sve su mrlje skinute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Decembar 21, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dva puta sam pokusao sa toplom vodom i sa ferijem i nista nisam uradio. / Probacu jos i sa pastom, al cisto sumnjam... Inace je fabricka boja i plastika. Evo neke slike http://i.imgur.com/zsSOuRF.jpg http://i.imgur.com/kfIqXRE.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6746 Napisano Decembar 21, 2014 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nema ovde pranja. Ovo resava samo "Bumper" spray. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na pumpi sam nespretno sipao gorivo i beznin se razlio po plastici. Nisam imao sa cime da obrisem i tek kad sam dosao kuci sa sundjerom i sapunom sam probao da uklonim fleke, ali nisam u potpunosti uspeo. Jel ima neka fora za uklanjanje tih fleka? Ili ako ima neka tema na forumu o ovome da me uputite. Probao sam sa pretragom ali nisam uspeo nista da nadjem Kapiram da je Xciting u pitanju. Da li ti se dešava da kad točiš benzin skuter veliku količinu goriva odjednom ''povrati''? Ja sam moj Xciting tek kupio i tek par puta ga provozao i već sam mislio da nešto nije uredu jer svaki put povrati-izbaci veliku količinu goriva ali ako se i tebi ovo isto dešava onda im je to neka fabrička mana pa da se ne patim rasturajući plastiku i tražeći kvar. P.S. Sada kad sipam gorivo obavezno pumperu naglasim da sipa najsporije što može ili držim kanticu u garaži i sam sipam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Januar 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj nešto kao ovo ili slično. Ja sam ga koristio par puta na retrovizorima i osveži plastiku. A i vidim da si iz Beograda pa ako hoćeš možemo da probamo ovo moje, da ne kupuješ ako ne radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banjala 0 Napisano Januar 18, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako se i desilo meni. Odjedjnom je zapljusnulo gorivo, a kako sam bio u zurbi nisam imao ni sa cime da obrisem motor i sjebao sam plastiku. Inace sam sipam gorivo na pumpi i to polako. Naravno od tada kad sam stvar zajebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to ništa strašno. Jedan Bamper sprey, malo papirne trake, novine da se zaštiti farba i malo volje i sva crna plastika bude kao nova novcata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.i.m.a 11 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan mozda da probas ovako nesto? http://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84411374&v=Q-dtbBzky-s&x-yt-ts=1421828030 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan mozda da probas ovako nesto? http://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84411374&v=Q-dtbBzky-s&x-yt-ts=1421828030 Oooooo kako dobra fora.....e nemam reči.....bavio sam se godinama auto lakirerskim zanatom i jasno mi da je ovaj postupak izvodljiv. Imam ovakav fen i probaću na mojoj plastici koja je sada prilično posivela. Hvala na ovom savetu i klipu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Januar 23, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Јави дал је успело, пошто се ја спремам да растурим пола скутера да би офарбао те пластике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 23, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Јави дал је успело, пошто се ја спремам да растурим пола скутера да би офарбао те пластике. Naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 23, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo jaka fora ...i ja imam isti fen i probacu ga da vidim kako to ide. Bas dobra fora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 23, 2015 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo jaka fora ...i ja imam isti fen i probacu ga da vidim kako to ide. Bas dobra fora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s.i.m.a 11 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan nemojte samo da preterate, verujem da je fen jak dovoljno da moze da osteti plastiku ako se pretera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 22, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel probao neko sa fenom jel radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 8, 2017 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel probao neko sa fenom jel radi posao autolakirer sa adica-ns mi je ekao da tako obnavlja stare plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Januar 8, 2017 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kako koja plastika, istu metodu primenio pa jos vise upropastio plastiku oko kormana. posle fena images upload posle farbanja images upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...