BRACO 3357 Napisano Februar 22, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Motor je imao pad i bio je udaren naprijed ali nemam slika prije nego sam uzeo da ga radim ovo je slika posle opravke , e prilikom krash-a polomljen mu je sat i sad nece da upali. Znaci ima kontakt cuje se pumpa da odradi svoje ali dalje nista. Pokusavo sam da ga anlasujem direktno ali opet nista.Posle toga posto je sat puko malo sam ga zagledao i vidio da mu je ploca sa elektornikom pukla preko pola i da su neki integralci osteceni cak i neki dijelovi od elektronike fale. Posto mu je naravno kljuc sa kodom vjerovatno ga ocitava bas u satu i da zato nece. Da li neko zna neki nacin da se ovo pokrene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupis to sto je polomljeno i vozis,ili pitas josku sa foruma da ti popravi,,,prosto ko pasulj,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Februar 22, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan kupis to sto je polomljeno i vozis,ili pitas josku sa foruma da ti popravi,,,prosto ko pasulj,, M nije to tako lako kako ti mislis jer nemoze izgleda samo da se kupi sat jer taj kod je povezan sa centralnom jedinicom i satom i ko zna sa cim jos tj. zanci novi sat pa uz njega sve ostalo centralna jedinica, brave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupis to sto je polomljeno i vozis,ili pitas josku sa foruma da ti popravi,,,prosto ko pasulj,, M nije to tako lako kako ti mislis jer nemoze izgleda samo da se kupi sat jer taj kod je povezan sa centralnom jedinicom i satom i ko zna sa cim jos tj. zanci novi sat pa uz njega sve ostalo centralna jedinica, brave... pa onda probaj sa joskom sa foruma,da ti mozda popravi jel to iz smedereva motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Februar 22, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitacemo i joska a motor nije smederevac bar mislim da nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Februar 22, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je meni poznato serija 749/999 ima neku karticu koja sluzi za paljenej motora. Navodno je velicine VISA kartice i nosi se u dzepu kada se motor vozi. Ako vozac nema ovu karticu onda motor samo alnasuje. Da nije mozda to u pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel si probao u dukatijevom servisu u novom sadu,,ovaj 900ss nema nista u tabli,,bar kolko ja znam,mogu ujutro da ga procackam,posto imam jednog u garazi,,ali to nisu isti motori,,,,neznam kako da ti pomognem,da mi je u servisu lakse bi mi bilo posto imam dobrog elektronicara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Februar 22, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Moj, iako nema istu elektroniku kao i 999, nece da upali ako mu je podignuta nozica (desavalo mi se da je cak spadala po 2 mm dok je nisam zategao) i ako je motor u brzini (probaj da ga stavis u ler i sa kvacilom da ga palis). Moguce je da si ovo vec probao, ali cisto da budes siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan premi 200-300 evropejaca za svaki slucaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Motor je imao pad i bio je udaren naprijed ali nemam slika prije nego sam uzeo da ga radim ovo je slika posle opravke , majstore, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 354 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan ma ako nista od ovog sto su ti rekli nije upalilo onda ti predlazem da isporistis ta drva oko motora ipokusas da preko njih da upalis.trebalo bi da gori ;D salio sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je meni poznato serija 749/999 ima neku karticu koja sluzi za paljenej motora. Navodno je velicine VISA kartice i nosi se u dzepu kada se motor vozi. Ako vozac nema ovu karticu onda motor samo alnasuje. Da nije mozda to u pitanju ? Ovo jos nisam cuo a vozio sam ih bar 5 komada! Brate gde iskopa ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Februar 24, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je meni poznato serija 749/999 ima neku karticu koja sluzi za paljenej motora. Navodno je velicine VISA kartice i nosi se u dzepu kada se motor vozi. Ako vozac nema ovu karticu onda motor samo alnasuje. Da nije mozda to u pitanju ? Ovo jos nisam cuo a vozio sam ih bar 5 komada! Brate gde iskopa ovo? To mi je ispricao lik koji drzi zastupnistvo Ducatija za Srbiju. Potegla se neka tema oko jednog 999 divljaka koji je bio u okolini i covek mi je rekao, kako navodno nece moci da ga upale bez toga. Znaci ako je on lagao mene, lazem i ja vas ;D Naravno da se ogradjujem od ovoga jer ga licno nisam probao, samo sam izneo predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan kupis to sto je polomljeno i vozis,ili pitas josku sa foruma da ti popravi,,,prosto ko pasulj,, M nije to tako lako kako ti mislis jer nemoze izgleda samo da se kupi sat jer taj kod je povezan sa centralnom jedinicom i satom i ko zna sa cim jos tj. zanci novi sat pa uz njega sve ostalo centralna jedinica, brave... Sve sto si naveo je ispravno tako da je situacija Jebena ! sve od reci do reci je ispravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Februar 24, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ima kartica krem boje i netreba da se nosi sa sobom nego samo u slucaju da motor izgubi kod iste je velicine kako kreditne kartice a podsjeca na bosansku licnu kartu , znaci otprilike cekamo joska da nam navrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Kanister benzina i to je to...Neces da imas problema sa paljenjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 27, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne vidim,ni ja nista ne mogu znati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je imao pad i bio je udaren naprijed ali nemam slika prije nego sam uzeo da ga radim ovo je slika posle opravke , e prilikom krash-a polomljen mu je sat i sad nece da upali. Znaci ima kontakt cuje se pumpa da odradi svoje ali dalje nista. Pokusavo sam da ga anlasujem direktno ali opet nista.Posle toga posto je sat puko malo sam ga zagledao i vidio da mu je ploca sa elektornikom pukla preko pola i da su neki integralci osteceni cak i neki dijelovi od elektronike fale. Posto mu je naravno kljuc sa kodom vjerovatno ga ocitava bas u satu i da zato nece. Da li neko zna neki nacin da se ovo pokrene? Prvo zaboravi ovo sve sto su ostali clanovi pisali! DUCATI 999 ima elektronsku blokadu u km satu i nema sanse da upali bez sata. Ti mora da kupis nov km sat i onda da ga programiras na tvoj motor. Sat mora da bude bas nov (jos nikad ne programiran), polovan sat ne moze ponovo da se programira na tvoj kljuc ako je vec jednom bio na drugom motoru.Ako ti bude jos sta trebalo ti vici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Februar 27, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je imao pad i bio je udaren naprijed ali nemam slika prije nego sam uzeo da ga radim ovo je slika posle opravke , e prilikom krash-a polomljen mu je sat i sad nece da upali. Znaci ima kontakt cuje se pumpa da odradi svoje ali dalje nista. Pokusavo sam da ga anlasujem direktno ali opet nista.Posle toga posto je sat puko malo sam ga zagledao i vidio da mu je ploca sa elektornikom pukla preko pola i da su neki integralci osteceni cak i neki dijelovi od elektronike fale. Posto mu je naravno kljuc sa kodom vjerovatno ga ocitava bas u satu i da zato nece. Da li neko zna neki nacin da se ovo pokrene? Km sat moze da se kupi kod DUCATIJA posebno bez ikakvi brava itd. Jedino sta mora da imas za programiranje sata je MASTER KLJU (crveni kljuc) i nista drugo ti ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Da li je upaljen Ducati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Februar 28, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nije jos.Hvala na pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10263 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 4546 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan dali ti senzor za pad nije instaliran kako treba.Ako je instaliran naopako nece imati varnicu.Zove se na engleski Roll Over senzor.Imao sam isti slucaj na Apriliji kad ga je tip okrenuo naopako i ovaj vergla vergal i nista.Kad sam ga montirao kako treba upali iz prve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3357 Napisano Februar 29, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5499 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Senzor? Gdje stoji? Instaliran kao softver ili montiran kao dio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10263 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 4546 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan montiran kao deo,moze da bude ispod sedista ili u prednjoj masci.A sluzi kad se motor prevren ili nagne 65 stepeni motor se ugasi.Izgleda ovako crna kutijica sa dve zice koji izlewze iz nje jedna je crno/bela ,a druga je crna.Isto kao rilej ima gumeni nosac na kom pise UP,ako se ne zagledas nemoze da vidis to UP.Posto Ducati koristi Magneti Mareli isto kao Aprilija i Guzzi prepostavljam da je deo isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Ducatija je obicno kod akumulatora. Ja sam mislio da si to vec pregledao pa se nisam ni javljao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...