*zeka* 1185 Napisano Decembar 5, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je usluga majstora ili nekog sa dobrim znanjem iz NS-a ili okoline da pogleda mehanicko stanje jednog TDM-a kako ja nebih gazio 350 km uzalud,a i da dodnjem nisam bas preterano kompetentan da mogu proceniti stanje masine. Ovo bi trebalo da se odradi sutra ili prekosutra kako bi ja u ponedeljak dosao po motor ako je u relatvno OK stanju. Prvo mi je Bokilic pao napamet ali je covek zauzet do srede. Naravno ad ovo ne mislim da neko radi besplatno. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 6, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel vlasnik ovog tdm ili preprdavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 7, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 7, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Resena stvar. Ovim putem zelim da se zahvalim JevtiNS koji je pogledao motor umesto mene i ustedeo mi ceo dan voznje i dosta kinte za gorivo koje bi potrosio uzalud . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 7, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci đubre od motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Decembar 7, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vlasnik nije naveo da je akumulator za zamenu,Ručica kočnice slomljena,žmigavac zadnji desni razbijen,lančanici lepo naoštreni........Ja sve to slikao u malo ozbiljnijoj rezoluciji poslao i *zeka* sad sam odluči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 7, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan E da su samo rucica i migavac , vec pordjali stapovi, ogrebotine, crni silikon koji viri izmedju glave i cilindra, rdja na sve strane , los rad motora itd, a takvo stanje samo govori o odrzavanju u predhognim godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Decembar 7, 2014 BJB Maxi scooter club, 1661 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Mrzim takve prodavce! Brate reci tako i tako je i kraj price... Niko nije lud da sve to ne vidi, samo ovim ustedi novac buducem kupcu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Decembar 7, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može sve to da se dovede u neko pristojno stanje samo treba mnogo vremena i ljubavi uz nešto novaca. Ne bi da ljudi pogrešno protumače ima i mnogo gorih motora može to da se sredi.Najveći problem je to što prodavac ne kaže očigledne stvari šta je tek sa onim koje se ne vide baš tako lako,koje možda ni ja nisam uočio za 20 minuta pregledanja. Ja lično bi da imam viška para dao neku ponudu za taj motor i ako ga kupim lagano imao zimsku zanimaciju i satisfakciju vraćanja jednog motora u život. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Decembar 15, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Da nije demro.st kupio ovog TDM-a?,sve mi lici na to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ja sam čekao da ga oni pogledaju pa onda išao.Oni se nisu dogovorili oko cene ponudili su 300 evrića više nego što ja smatram da taj motor vredi.Mogu misliti kako su gledali onog što su uzeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 15, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nije ja sam čekao da ga oni pogledaju pa onda išao.Oni se nisu dogovorili oko cene ponudili su 300 evrića više nego što ja smatram da taj motor vredi.Mogu misliti kako su gledali onog što su uzeli. pozdrav za jevtu zeku i shafta i ja sam bio da gledam taj motor svidelo mi se 2000godiste jeste da ima dosta km vise od mog jadnika za 15000 iako je mladji na prvi pogled nekako mi nije ulivao nadu neznam zasto jeste gume nove video sam sve ogrebotine ,rucicu ,niste videli da ni sajla km ne radi -pukla bio sam spreman da mu dam 200 e manjeal covek nije hteo sve sam zeki napiso pa ja onda otiso u Temerin gledo jednu tdm 8ako covek u pocetku trazio mnogo vise spustio mi za 300 e al ni tu mi nestonije stimalo a na kraju se vratih u NS i Kupim ovo sto sam kupio ---pozdrav e da se pohvalim iako je stariji 5 godina estetski je puno bolje stanje sve radi osim Akum.potreban nov i ima onu poznatu knedlu na 3000-3500 obr a jos je i registrovan do leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 15, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Da nije demro.st kupio ovog TDM-a?,sve mi lici na to... nisam taj kupio iako sam bio spreman da ga uzmem da je spustio malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...