Vitez na beloj hondi 0 Napisano Decembar 2, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo muci me ulna pumpa na nsr,hteo bih da je vratim u rad.I tako kupim malo ulja full sintetika a castrol kao proizvodjac pise na boci kao preporuceno ulje.Ocistio bocu,nisam mogao da verujem kolko je trunja bilo na filteru u boci i zgusnutog ulja.Namestio sam sve to upalio motor sad me buni rad same pumpe,jer ne pumpa ulje ravnomerno vec u prekidima kao u kapljicama.Nastelovao sam je prema manualu cak malo vise zategao sajlu.Dali je to pravilan rad pumpe?Kasnije i video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 2, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto to radis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez na beloj hondi 0 Napisano Decembar 2, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 3 razloga za to 1:razmisljam o prodaji,2:vecina masina koje imamo radi na cist benzin tako da se ponekad honda olaksa za neki litar,3:znam za rizik i znam posledice i nmg stalno praviti mesavinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 2, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si sve to sastaviti u jedan razlog : lenjost 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez na beloj hondi 0 Napisano Decembar 2, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Decembar 2, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Da li poveca protok na vecim obrtajima? Sajla gasa treba da se racva na dva dela: jedan ide u karb a drugi u pumpu. Kada dodas gas trebalo bi malo vise ulja da ide. Nemoj da mislis da ce ulje da curi kao na slavinu, ni ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez na beloj hondi 0 Napisano Decembar 3, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve namesteno.Tema moze da se brise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...