Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ili da sredis karburatore ili je vreme da se menjaju emulzione tube... imas u temi... Ti jos uvek verujes u te tube. Vama u bg je bas lako uzeti pare. :-) Ne znam kako kod drugih al meni se posle 30.000 pretvore u jaje i vidi se na oko de toči gorivo a da nam je lako uzeti pare, jeste na sitnicama, uvek :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 12, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti nadji pravog majstira za karburator, batali izmisljene price. Kontam da je srbija to jest beograd najveci uvoznik tih tuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 13, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilić može to stručno da podveže.. ali uvek ima ali kroz te tube prolazi puno goriva i posle 50K km se razloču.. Cena niklovanih tuba u amerkama je 15$ x 2 komada + ruke.. to mu dođe kao neki veliki servis na svakih 50K što i nije tako strašno ako se uzme razlika u potrošnji sa novim i starim tubama.. podvezane mogu da vrše posao neko vreme..ali nije to tako Japanac zamislio.. Ruke za otvaranje karbova se svakako plaćaju.. pa zar je mnogo 30$ da se stavi odgovarajuć i predviđen potrošni deo? Ako se dobro sećam ovde su mesingane oko 80e..pa i to nije tako strašno ako se prelazi velika kilometraža.. razlika od litar može da se popne i na 2-3 i više..a to je puno para dato kroz gorivo.. Jedino što živimo gde živimo.. te svako zbudžavanje je dozvoljeno jer su finansije ograničene Onda ostane još samo ona: ako ne platiš na mostu..sačeka te u plićaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilić može to stručno da podveže.. ali uvek ima ali kroz te tube prolazi puno goriva i posle 50K km se razloču.. Cena niklovanih tuba u amerkama je 15$ x 2 komada + ruke.. to mu dođe kao neki veliki servis na svakih 50K što i nije tako strašno ako se uzme razlika u potrošnji sa novim i starim tubama.. podvezane mogu da vrše posao neko vreme..ali nije to tako Japanac zamislio.. Ruke za otvaranje karbova se svakako plaćaju.. pa zar je mnogo 30$ da se stavi odgovarajuć i predviđen potrošni deo? Ako se dobro sećam ovde su mesingane oko 80e..pa i to nije tako strašno ako se prelazi velika kilometraža.. razlika od litar može da se popne i na 2-3 i više..a to je puno para dato kroz gorivo.. Jedino što živimo gde živimo.. te svako zbudžavanje je dozvoljeno jer su finansije ograničene Onda ostane još samo ona: ako ne platiš na mostu..sačeka te u plićaku ma jos danas sutra, koliko toliko lepo vreme i sredjivanje deo po deo... za 2 nedelje sam presao 2000km, kuca posao, i malo sto sam se vozikao... mogu ti reci, opasno boli po dzepu kad stanem na pumpu, da ne pricam o tome sto me zeza na vecim obrtajima iskida mi zivce opra me zivog burazer sa KLX-om... sramota dal' su tube ili ne... 'bem li ga... razumem se ko marica decko od koga sam uzeo mi rece da je promenio pre mozda 10k... sad... ko zna... teram ja to kod bokilica, kad legne plata, pa nek vidi covek sta kako, o njemu sam cuo samo najbolje... samo da ne ode koza sa ledja kad me obraduje sa cifrom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan inace... ko nije gurao motor nek jede... pite.... ostadoh sad bez goriva, 200m od pumpe (igrom slucaja), a samo sto sam prebacio na rezervu dusa mi u nosu to mu dodje 200m x 200kg = 40000 , jel da?? e pa 40000 majki mu $%&(/&$%$%" da se ispravim... ne trosi mi oko 7, vec malo jace od 8 definitivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre tek prebacio na rezervu i ostao bez goriva, kad prebacis obe slavine na rezervu imas bar 3l benzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre tek prebacio na rezervu i ostao bez goriva, kad prebacis obe slavine na rezervu imas bar 3l benzina. a da... obe slavine.... ja mahinalno samo onu desnu :gaa: :gaa: :gaa: :gaa: :gaa: :gaa: :gaa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...