gavrolini 2754 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristi neko? Valjaju li cemu? Koji model je najbolji od ovih sto imaju kod nas u ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Jovan koristio, a sad ja njegove. Nama dobre, ne znamo za bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih kupio ove sezone. Kako je došlo hladno vreme videću koliko su praktične, ali sam za sada zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Octobar 29, 2014 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako pod prakticnoscu podrazumevas magljenje, meni ne magle ni jeftine madhead, sem kad bas upadnem u mnoooogo gadan teren, a pada kisa ili je mnogo vlazno, sto je mnogo retka situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Ako pod prakticnoscu podrazumevas magljenje, meni ne magle ni jeftine madhead, sem kad bas upadnem u mnoooogo gadan teren, a pada kisa ili je mnogo vlazno, sto je mnogo retka situacija. Pa da. Prvo sam probao sa pinlock-om ali ne vredi. To je možda ok rešenje za vožnju po asvaltu ali u terenu uvek sam imao problema sa adekvatnim vizirom. Za sada mi je najbolje rešenje kombinacija naočara sa vizirom po potrebi ond. kada izađem na otvoren put.. Ove naočare (Ariete) hoće da magle u istim uslovima koje si i ti Aco naveo - težak teren praćen kišom u planinskim uslovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan O cemu pricate, kakve naocare sa vizirom? Pitam za cross naocare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 29, 2014 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih imam, dosta dobro sluze i nisu skupe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan O cemu pricate, kakve naocare sa vizirom? Pitam za cross naocare Ja vozim dual-sport kacigu koja fabrički ima vizir (za vožnju na otvorenom) ali može da se vozi i sa cross naočarama u istom trenutku kada se vozi po terenu. Elem, mislim da su naočare dobre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Gavrolini - Ja planiram da ih kupim cim malo otopli... I to uz kacigu koju sam od tebe uzeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih kupio juce... nemam jos iskustva ,a deluju mi OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6717 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih vozio sezonu, dve... veoma sam zadovoljan, maglile su se samo pri ekstremnim razlikama temperature, ja preznojen i curi mi znoj, napolju hladno. Cak sam nosio ispod i dioptrske naocare. One su se lako maglile, ali ti nemas taj problem. Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...