AndjeoPakla 3419 Napisano Octobar 29, 2014 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, drugarica radi zanimljivu anketu u okviru završnog ispita na saobraćajnom fakultetu pa bih zamolio svakog ko ima minut dva vremena da izdvoji i popuni. Naslov ankete je "Istraživane upotrebe zaštitnih sistema kod motociklista", u suštini odnosi se na razne aspekte bezbednosti i ponašanja motociklista u saobraćaju, tako da garantujem da će svima biti zanimljiva. A i već je većina motora u garaži tako da mislim da će se naći vremena Anketu možete uraditi OVDE. Uzorak na kom se radi ispitivanje je 400 ispitanika, tako da ću po završetku ankete i obrade okačiti ovde rezultate da svi možemo da ih vidimo, prokomentarišemo i nadam se izvučemo neku korisnu pouku.. Pozdrav i hvala svima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Octobar 29, 2014 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Popunio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 29, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovori na ovo pitanje nisu dobro koncipirani: 18. Шта најчешће користите од заштитне опреме (уколико је не користите, прескочите питање)? Мото кацигу, мото панталоне, мото јакну, мото појас, мото обућа, мото рукавице Мото кацигу, мото панталоне, мото јакну, мото појас, мото рукавице Мото кацигу, мото панталоне, мото јакну, мото рукавице Мото кацигу, мото панталоне Мото кацигу, мото јакну Мото кацигу Najčešća kombinacija su kaciga i jakna, pa je te dve stari trebalo da stoje u svakom odgovoru, a ne kaciga i pantalone. Tako nisam mogao da odgovorio kaciga, jakna, pojas, rukavice jer to uvek nosim, a čizme i pantalone ne baš uvek. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 29, 2014 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a odgovori priblizno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Popunio, ali kao sto Acim kaze, stavila je lose kombinacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4733 Napisano Octobar 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6007 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan popunio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Octobar 29, 2014 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smiljke 316 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: 2009-Versys 650 ABS, BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Popunio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Octobar 29, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vupulepe 19 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan popunio, pa sad da sacekamo rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 29, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Octobar 29, 2014 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Popunio! Mada ne mogu da se otmem utisku da pitanja (ne sva naravno) nisu dobro koncipirana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3419 Napisano Octobar 29, 2014 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Odgovori na ovo pitanje nisu dobro koncipirani: 18. Шта најчешће користите од заштитне опреме (уколико је не користите, прескочите питање)? Мото кацигу, мото панталоне, мото јакну, мото појас, мото обућа, мото рукавице Мото кацигу, мото панталоне, мото јакну, мото појас, мото рукавице Мото кацигу, мото панталоне, мото јакну, мото рукавице Мото кацигу, мото панталоне Мото кацигу, мото јакну Мото кацигу Najčešća kombinacija su kaciga i jakna, pa je te dve stari trebalo da stoje u svakom odgovoru, a ne kaciga i pantalone. Tako nisam mogao da odgovorio kaciga, jakna, pojas, rukavice jer to uvek nosim, a čizme i pantalone ne baš uvek. I meni je zafalio baš taj odgovor kao i tebi, mada vidim da je skoro svima zapalo za oko očigledno da nisu bas sva pitanja najbolje koncipirana, ali dobro, može približno da se odgovori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simi1993 2 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: Yamaha fzr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Popunio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan odgovorio, mada mislim da rezultati ankete nece biti skroz realni, jer, vecina ljudi koji su na forumu, cvrsto verujem, vise brinu o svojoj i tudjoj bezbednosti. Ipak se ovde dosta prica o tome, dosta se nauci, pa bogami i vidi iz nasih primera " oprema mi sacuvala glavu" i slicno. Ja sam licno pre xy godina manje razmisljao o bezbednosti, sto se tokom godina/ druzenja / citanja po forumu promenilo...svest se promenila moje misljenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 29, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Popunio, mada je nekim pitanjima trebalo omogućiti više odgovora - na primer " Tip motocikla " ( imam i moped, skuter, enduro i putni ) - a treba samo jedan da obeležim. Isto i za tip kacige - može se dati samo jedan odgovor, a ja imam i integralnu i džet kacigu , a i mnogi drugi koje znam ( džet leti po gradu, a integralka za otvoreno ) . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto su kolege vec rekle, ako upitnik popune vecinom ljudi sa ovog foruma slika nece biti realna, jer je ovde mnogo ljudi koji vode racuna o opremi i koji prelaze velike kilometraze. Mnogi su imali neku nezgodu ili su bili prisutni kad je neko od kolega imao tu nesrecu, a posle takvog dogadjaja misljenje se drasticno menja... polazim od licnog primera gde sam pre par godina vozio i sa nošom na glavi... a poslednje 2 sezone imam solidnu opremu, a sad polse saobracajne nezgode sam iskljucivo za FF kacige ili minimum FlipUp (pa se ventiliraj na semaforu, u voznji zatvorena obavezno!). Isto kao kolege imam primedbu da su neka pitanja mogla biti malo bolje formulisana, ali ako ih je sastavljao neko ko nije motociklista onda je sasvim pristojno odradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor63 10 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan popunio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje bi prosla na faksu ako ispravi upitnik, pitanja itd, tj. poslusa bas savete odavde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Octobar 29, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovori na ovo pitanje nisu dobro koncipirani: 18. Шта најчешће користите од заштитне опреме (уколико је не користите, прескочите питање)? Мото кацигу, мото панталоне, мото јакну, мото појас, мото обућа, мото рукавице Мото кацигу, мото панталоне, мото јакну, мото појас, мото рукавице Мото кацигу, мото панталоне, мото јакну, мото рукавице Мото кацигу, мото панталоне Мото кацигу, мото јакну Мото кацигу Najčešća kombinacija su kaciga i jakna, pa je te dve stari trebalo da stoje u svakom odgovoru, a ne kaciga i pantalone. Tako nisam mogao da odgovorio kaciga, jakna, pojas, rukavice jer to uvek nosim, a čizme i pantalone ne baš uvek. I meni je zafalio baš taj odgovor kao i tebi, mada vidim da je skoro svima zapalo za oko očigledno da nisu bas sva pitanja najbolje koncipirana, ali dobro, može približno da se odgovori I josh jedan problem ovog pitanja je npr Kada vozim po gradu, onda je kaciga, jakna, rukavice....medjutim svaki izlazak iz grada je full oprema ! Tako da faktichki, shta god da odgovorish ovde, nije tachan odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 29, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Popunio. Sto se tice upitnika,moze biti bolji ali ako je samo za ispit i stajace u arhivi da ga vise niko nikad pogleda,onda je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Octobar 29, 2014 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popunio, a ti si mogao da budeš dobri anđeo pa da joj pomogneš oko formulisanja pitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Octobar 29, 2014 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Popunio i primetio neke ponuđene odgovore koji su zasmetali (kolege već spomenule) :-D Послато са ST21i уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3419 Napisano Octobar 29, 2014 Zainteresovan, 427 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Popunio, a ti si mogao da budeš dobri anđeo pa da joj pomogneš oko formulisanja pitanja. Nisam bio aktivan od početka projekta, sigurno bi izgledalo malo drugačije ma opušteno ljudi, nije ovo neki ozbiljan naučno-istraživački projekat pa da se ide u detaljne analize. Kad neko posmatra sa određene distance, naročito ako nije u bajkerskim vodama, može se reći da deluje pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...