ivicat13 48 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Bane, gledam sliku pored tvog nika i mislim se, dobro je Deda mraze. ;D A ja verovao da njima niko nista ne moze Vazno da si ti dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Deda mraze bezi cici sa staze :0 Brz oporavak druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Februar 24, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Videli smo Baneta danas, živ je, umro nije . Uvijen ugruvan, i nikako ne voli prijateljsko tapšanje po ramenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Bane kad reče desna ruka ne radi, nadam se da je to samo privremeno !!! Sve najbolje i brz oporavak ti želimo ! PS: obzirom da je raskrsnica takva kakva je i da nije prvi slučaj "isecanja", da li mislite da bi postavljanje crvene strelice pomoglo da se ovakvi problemi spreče u budućnosti ? pokušavam da se setim kako izgleda ta raskrsnica ali mi ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Februar 25, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Bane kad reče desna ruka ne radi, nadam se da je to samo privremeno !!! Sve najbolje i brz oporavak ti želimo ! PS: obzirom da je raskrsnica takva kakva je i da nije prvi slučaj "isecanja", da li mislite da bi postavljanje crvene strelice pomoglo da se ovakvi problemi spreče u budućnosti ? pokušavam da se setim kako izgleda ta raskrsnica ali mi ne ide. Ako mislimo na istu, tj uslovnu strelicu, to već postoji tamo, problem je što neko ili ''ne vidi'' ili prodje na ''žuto'' itd itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak prijatelju. Motori su potrosna roba, uvek ih mozes popraviti/kupiti. Zivot je jedan u ovom zivotu. Samo...sledeci put kupi Goldwing, pa da raskantas druge ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak i da se sto pre vratis u sedlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Dabogda ti ovo zadnji pad u zivotu bio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Mart 1, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak tebi i Hondi.Pozdrav od drugara iz KG-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav batice tebi i neunistivoj hondi:)brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da vam se zahvalim na podrsci i iskrenim zeljama za moj oporavak. Drago mi je sto sam clan ove zajednice.HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan danas sam ti prosao pored motora.. jel ispred trafike, pored pekare milos, kod podruma pica? fali mu desna plastika na repu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nije,moj je u garazi u cetvorospratnicama a kod pekare je ZZR od Darka iz trafike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jao da Darko, zaboravi na njega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...