Pablo 1948 Napisano Februar 20, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Malopre mi je javio IgorXT da je video ljubicastu 1000F oborenu u Jurija Gagarina. Izgleda da je auto iz poprecne ulice izleteo na njegovo crveno... Motorista nije bio tu, ali smo prepoznali po motoru da je Branko iz blokova, na forumu je pod nickom 'Bane45' ili tako nesto... Sa njim je sve ok izgleda, odveden je na snimanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan jeste Branko, bane45 sa foruma sad sam pricao sa njim, ok je, u bolnici je, snimaju mu rame za motor jos ne znam u kakvom je stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1478 Napisano Februar 20, 2008 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pre pet minuta bio kod mene u radnji, trabunjali nako.., i zove me moj instruktor i kaze da je naleteo na nekog 101 koji ga je isekao skrecuci levo prema bezaniji. Video je da motor lezi, a Branko stoji i da je sve u svemu o.k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ufff, Gorane, pozdravi ga obavezno, cim se cujete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se isto vraćao od Jasminka i video motor na asfaltu,a sa vozačem je bilo sve ok mahnuo mi je da produžim i eto. Nadam se da je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slicki sa lica mesta. Inace branko je povredio rame bice ok Isekao ga deda koji je skretao levo i direktno udario baneta u prednji kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, stigla, vidim, i Dragana. Valjda nece biti nista na snimku..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 20, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, nadam se da je rame u redu Motor je izgleda bolje prosao, odavde mi izgleda dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
outlawbg 0 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ta raskrsnica je skroz nezgodna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa moraju cilageri da izlete ,,pa posle mi nevaljamo nije opasno to je najvaznije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6218 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 3032 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Indi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao par minuta posle toga, vozaca su vec odveli. Samo je motor stajao, odnosno lezao. Valjda ce biti dobro Bane. Ovo je klasika, skrece levo, ne vidi motor i trasss! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Indi? Ja bih rekao da jeste na drugoj slici sa leve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Velike raskrsnice predstavljaju VELIKI problem za nove, nesigurne i vozace na zalasku vozacke karijere. Raskrsnica Gagarin i Gandi je jedna od vecih u Beogradu, ali veoma slicna mnogim raskrsnicama na Novom Beogradu. Sve je prostrano i naizgled pregledno, ali se tu krije varka jer u mnogim takvim raskrsnicama postoji mogucnost skretanja u levo sa dve saobracajne trake paralelno. Vozaci koji u takvim situacijama skrecu u levo, imaju osecaj da su "pritisnuti" do strane vozila koje se krece paralelno sa njima i zele sto pre da izadju iz takve raskrsnice. Pri-tom manje vode racuna o vozilima koja im dolaze u susret iz suprotnog smera, a koja su inace zaklonjena drugim vozilima iz suprotnog smera kaoja skrecu u levo. Na sve to, otezavajuca je okolnost kada su linije 'vodilje' na asvaltu izbrisane (sto je ovde slucaj) pa se tada javlja problem procene duzine i luka skretanja. U takvim zbunjujucim okolnostima se desavaju ovakve nezgode i svim drugim ucesnicima, kad vide takve situacije, nije jasno kako je molo uopste doci do toga. Ovo je jos jedna od mnogih opomena, da cak i u preglednim situacijama nismo sigurni. Vidim na fotkama da motorce nije mnogo osteceno i da ce se lako srediti. Ono, bitnije, nadam se da je Banetu sve uredu sa ramenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 35 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je sa čovekom sve OK. Nažalost, po fotkama bih rekao da su štapovi solidno pokrivljeni. Brz oporavak Branku i Hondi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Branko je gadno ugruvan ali nepolomljen a Honda je pokrivljena i odrana ali ziva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Branku zelim brz oporavak.................a muka mi je vise od takvih stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite sto se nisam javio ranije, lezim u krevetu a desna ruka ne radi... Sve je ok, ziv sam i zdrav, iscupano rame boli...gledali smo sta je sa motorom, i po svemu sudeci, ja sam gore prosao. Iskrivljene viljuske i kocioni disk su glavna ostecenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti motor, samo da ti što pre ozdraviš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DachaNBG 0 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bane sve najbolje i sto pre da se oporavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... lezim u krevetu a desna ruka ne radi... Sve je ok, ziv sam i zdrav, iscupano rame boli... Uhh... Bane, u nadi da ce ipak biti sve uredu, zelim ti sto brzi oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite sto se nisam javio ranije, lezim u krevetu a desna ruka ne radi... Sve je ok, ziv sam i zdrav, iscupano rame boli...gledali smo sta je sa motorom, i po svemu sudeci, ja sam gore prosao. Iskrivljene viljuske i kocioni disk su glavna ostecenja Ebes motor, sredice se, nek je samo cela glava na ramenima i neka se zavrsilo tako kako se zavrsilo, kada vec nije moglo da se izbegne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan da nije stari rekao mozda: izvini,nisam te video!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Važno da ti je glava na ramenima i da se ti brzo vratiš u formu, motor će se srediti. Poznajem tu raskrsnicu i problem je u tome što oni koji se kreću Jurija Gagarina iz 45-tog ka gradu i skreću levo ne obraćaju pažnu na semafor. Naime, pali se prvo zeleno za one koji skreću levo, zatim se njima pali crveno a zeleno za one koji idu pravo. I tu je problem, on skreće, letimičan pogled na semafor, VIDI ZELENO i tras. Mene je na tu foru pre par godina jedan sa golfom II iz Čačka sastavio. Srećom, bio sam u kolima. A on se 'ladno bunio da sam ja prošao na crveno jer je njemu na semaforu bilo zeleno. Ja mu rekoh: "Jeste magarče, bilo je zeleno ALI ZA PRAVO!". Da nije bilo svedoka, ja bih još ispao I kriv. Tako da svi obratimo pažnju na tu ali i na sve druge raskrsnice. A našem drugaru, brz oporavak i još mnogo, mnogoooo bezbednih km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 24, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...