BRACO 3311 Napisano Octobar 26, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Daj neko nek napise neki sažetak trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 26, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nista krenula trka , padarosa bio poveo, Lorenzo objasnio fintu, padarosa hteo nesto nezna i on sta , izgubio kontrolu na obaranju motora i odmileo do motora... lorenzo, dovi , rossi i markez se neko vreme drndali , pa se trka svela na 3 coveka... rossi pokazao i par navrata da nije za penziju , obisao lorenza, pa ga i markez obisao i tako na kraju markez obisao rosija ... zaboravih padarosa stigao do 11 mesta i opet pao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 26, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Miller sisa na kvadrat Ovaj Miler je sisa i supak kakvog svet video nije. Ajd jednom, ajd i dva puta ali sest - sedam puta da onako uleti u Markeza je totalni supaknizam. Na kraju ga je umalo i sjebao... Kao da je zeleo da srusi markeza... ok onaj potez iz aragona je bio cudan kad je Miller roknuo ali onako stalno da ulece .... i Rossi je uletao ali ne ovako , ustvari Miller me nervira mozda zato mi i smeta Džek je stvarno bio izuzetno agresivan. Priča se da direkcija trke gleda snimak, videćemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Octobar 26, 2014 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle starta Lorenco je poveo i ubrzo su iza njega došli Rosi i Markez, pa Dovi pa Bradl, Smit, Kal...Pedrosa je tresnuo ali je nastavio trku. Bautista i A. Espargaro padaju zajedno. Rosi i Markez su bili brži od Lorenca i neko vreme su vozili točak na točak dok prvo Rosi nije preuzeo prvo mesto a odmah za njim je i Markez prošao Lorenca. Tu su počeli da prave razliku i pobegli su Lorencu na sekund - dva. Kal odustaje pošto mu Dukati crkava. Markez obilazi Rosija ali ga Rosi prati i bilo je prilično napeto do par krugova pred kraj jer nije bilo nikakve razlike...Rosi brži u prvom delu staze a Makrez u drugom. Lorenco konstantno sporiji. Pedrosa ponovo pada i završava trku. Čini mi se, dva kruga pre kraja Rosiju otkazuju gume ili nešto slično jer mu vreme po krugu pada za skoro sekund i po pa Markez pravi instant razliku. Lorenco sustiže Rosija za sekund po krugu ali do kraja to je bilo to. Smit u zadnjoj krivini napada Bradla za 4. mesto al se prekočio... Doviju otkazuje motor pa sa 4. mesta pada kao kamen i završava jedva 8. Izlomljeni P. Espargaro završava 6. svaka mu čast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 26, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako si SIC-a upozoravali i kaznjavali onda treba ovog supka kazniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 26, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Doktore svaka cast 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Octobar 26, 2014 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je zaslužio kaznu jer je preterao i još jer je jedino tako gurao Markeza i apsolutno nikog drugog. Ipak, verujem da neće biti nikakve kazne. Eventualno finansijka kazna ili opomena i to je to...niko ne želi da se titula odluči kaznama. Neverovatno mi je da će takav lik da pređe direktno u GP. Mene lično apsolutno ničim nije ubedio da zaslužuje takav angažman a posebno jer je dobio bolju ponudu od mnogih daleko boljih vozača. Guraju ka menadžeri i političari...jebale ih pare. Samo pogledati njegovu trkačku istoriju i da mi neko objasni čime on zaslučuje status takve zvezde? Pa 2014. je prvu pobedu ostvario...ima on još puuuuuuuno pasulja da jede pre nego zasluži GP motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 26, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stari Espargaro baš nema sreće, 2 x Bradl + Bautista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 26, 2014 (promenjeno) Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan verujem da neće biti nikakve kazne. Eventualno finansijka kazna ili opomena i to je to...niko ne želi da se titula odluči kaznama. Slažem se, nema sigurno ništa od kazne. Verovatno će sve proći u stilu normalnog trkačkog incidenta. Da je Džek oborio Aleksa onda bi bila druga priča, ovako mrka kapa. Očekivano... http://www.crash.net/motogp/news/210233/1/moto3-estrella-protest-against-miller-kent-rejected.html Promenio Octobar 26, 2014 član MOTOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 26, 2014 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan E , ovaj sa brojem 46 dobro vozio , a? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvjezdan 11 Napisano Octobar 26, 2014 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stari Espargaro baš nema sreće, 2 x Bradl + Bautista... al' ovog puta on je kriv ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 26, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na usporenom snimku nije ni bilo kako su se skrljali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Octobar 26, 2014 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam neko zlopamtilo,ali nakon aragona ni ja se na mestu milera ne bih bolje ponasao!stvarno ne razumem ni vase komentare,ni komentare one dvojice sa SK,kad braca markez ulecu u druge vozace to je srcanost,a kad drugi krenu da im vracaju istom merom onda su supci???alo,zamislite se malo setite se koliko je stariji bata imao incidenata u moto2 i izguravanja drugih sa staze,a mladji samo ide istim stopama. kazite mi da sam zlurad,okrstite me kako hocete-to se ionako ovde desava cim se neko suprotstavi misljenju ekipe koja ovde pise. povukao sam se ,kao i jos neki ljudi koji su ranije bili aktivni ovde i javljam se uglavnom kad sam iziritiran,a ovaj put sam iziritiran bas bas. jos jednom,da se razumemo,ne ljubim milera,ali ako neko treba da ponese titulu supka u gp-u onda su to braca markez 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 26, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gledao Moto3 ali se i te kako slažem sa prethodnim mišljenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Octobar 26, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=piP_9IrC6aY supcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 26, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nisam neko zlopamtilo,ali nakon aragona ni ja se na mestu milera ne bih bolje ponasao!stvarno ne razumem ni vase komentare,ni komentare one dvojice sa SK,kad braca markez ulecu u druge vozace to je srcanost,a kad drugi krenu da im vracaju istom merom onda su supci???alo,zamislite se malo setite se koliko je stariji bata imao incidenata u moto2 i izguravanja drugih sa staze,a mladji samo ide istim stopama. kazite mi da sam zlurad,okrstite me kako hocete-to se ionako ovde desava cim se neko suprotstavi misljenju ekipe koja ovde pise. povukao sam se ,kao i jos neki ljudi koji su ranije bili aktivni ovde i javljam se uglavnom kad sam iziritiran,a ovaj put sam iziritiran bas bas. jos jednom,da se razumemo,ne ljubim milera,ali ako neko treba da ponese titulu supka u gp-u onda su to braca markez Ako si zaboravio Miler je prvi izbacio Aleksa u Muđelu, http://motomatters.c..._points_th.html Osim toga ja do sada nisam video nijedan preterano agresivan potez Aleksa, izuzev možda u Aragonu. On je sasvim suprotan lik od njegovog brata (koji nema veze sa ovom pričom). Ok, stoji da je Honda jača, stoji i da je Džek jači na kočenjima, stoji i da je Aleks "mekan" ali ne stoji da 6-7 puta namerno ideš na block-pass ala Rosi-Melandri stilom, zaletiš se ko majmun sa unutrašnje strane i teraš protivnika duboko spolja - viđeno toliko puta od ove dvojice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Octobar 26, 2014 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jonathan Rea @jonathanrea 3h3 hours ago The hype built up about the conditions in Sepang for GP is ridiculous. It's a good job them boys don't have to do two races! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Octobar 26, 2014 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...6-7 puta namerno ideš na block-pass ala Rosi-Melandri stilom, zaletiš se ko majmun sa unutrašnje strane i teraš protivnika duboko spolja - viđeno toliko puta od ove dvojice. Ne znam koliko se mali razlikuje od bate, ali ovo je u centar. Videćemo ima li momak glavu da iskulira sve ovo. Jonathan Rea @jonathanrea 3h3 hours ago The hype built up about the conditions in Sepang for GP is ridiculous. It's a good job them boys don't have to do two races! :lol: Džoni, taktičan kao i obično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Octobar 27, 2014 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 1:0 1:1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 27, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi ga pustoi zadnjih par krugova da vozi sam... da vidi da li će da padne. Što se Miller-a tiče... ako je OK Rossi na Gibernaua, Rossi na Lorenza... ne vidim ništa loše u u Miller na Marquez-a. Kakve veze ima što je bilo 4 puta u jednoj trci. Ima neko pravilo po kom možeš nategnuto da pretekneš s pipanjem samo jednom po GP-u?! Ili šta? Da ne pričamo o onome iz Aragona. Bilo je za crnu zastavu ili makar post festum oduzimanje bodova... ovako su samo ludaku dali povod da malog u Valenciji lansira na tribine. Daleko bilo da imam nešto protiv A. Marquez-a.. naprotiv, veoma simpatičan i ni malo iritantan dečak (za razliku od brata). p.s. "Block pass" koji neko gore spomenu u crnom svetlu.. potpuno legalan i legitiman način da se pretekne protivnik. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Octobar 28, 2014 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači li to da je bilo ok i ono Markez na Lorenca u Lorencovoj krivini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 28, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U svetlu standarda postavljenih za Rossi-a od Dorne... više nego OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13549 Napisano Octobar 28, 2014 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako i ja mislim. Sve sto nije pravilima zabranjeno automatski je dozvoljeno. Problem je ako ae nekom gleda kroz prste a nekom ne. Da li se meni licno dopada zavisi pd toga za koga navijam ali to nema veze sa realnoscu. Mogao je Aleks da se zaleti u Milera i da mu vrati pogotovo sto on ima prednost u bodovima ali nije. Sto rece onaj komentator sada ima vise navijaca i mozda mu je to bio cilj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 29, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gazda pojeo loptice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 29, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovakve (http://vid935.photob...OM88/Movie1.mp4) Milerove vožnje očekujem reprizu 1999 (125cc Argentina, Emilio Alzamora - Marko Melandri) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...