Ina94 5 Napisano Octobar 3, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Ina, zivim kod autokomande u Beogradu I oogroman sam fan motora otkad znam za sebe, te ovih meseci I uzimam svoj prvi. Imam 20 godina, 178 cm sam visoka, imam oko 60-65kg I nisam polagala voznju za sad, pa me zanima koji biste mi vi motor preporucili za pocetak da vozim. Izvinjavam se ako sam promasila mesto gde se postavljaju ova pitanja, nova sam, ne zamerite 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Octobar 4, 2014 Bad Boy, 170 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozz i dobro dosla u BJB familiju!Pogledaj po forumu,nacices sigurno odgovor koji trazis.. Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2791 Napisano Octobar 4, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2717 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz Ina, kao prvo da li si nešto vozila do sada i koliko dugo pa da krenemo sa savetima odatle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 4, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla na forum... Prvo nam reci koji tip motora (sport, enduro, kruzer, scooter...) bi vozila pa odatle mozemo krenuti sa savetima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Octobar 4, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi, a za pocetak jedan naked do 250ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6231 Napisano Octobar 4, 2014 Svakom po zasluzi, 12457 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ina, dobrodošla na Forum Polako sa motorom, prvo upiši i položi A2 kategoriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ina94 5 Napisano Octobar 4, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako cu ja poloziti A2, nije to problem Vozila sam par puta gileru dna 50 ali uz pomoc druga. Ali do sada nista nisam sama. Sport definitivno od 250 ili 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 4, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Neki mali enduro. Enduro motori su neprevazidjeni za pocetak. A imas i visinu za enduro, skoro 180 cm... I nemoj da mislis da enduro motori nisu zabavni. Imaju veliki fan faktor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 4, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Kad kazem mali enduro mislim na kubikazu, Inace enduro motori po difoltu nisu mali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Octobar 4, 2014 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, lepo je videti da je motociklizam sve popularniji i kod lepseg pola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Octobar 4, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 645 Napisano Octobar 21, 2014 Zainteresovan, 516 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milun XT 0 Napisano Octobar 21, 2014 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT 660R Prijavi odgovor kao problematičan Cao Ina, dobro dosla na forum.... I ja sam skoro polozio i kupio svoj prvi motor. Izbor je pao na endura i moram priznati da se za sada nisam pokajao. Motor je izuzetno lak za voznju i prilicno zabavan, pa ukoliko volis taj tip motora mislim da je dobara kupovina za pocetak a moze i da se vozi sa A2. U pitanju je Yamaha XR660R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 112 Napisano Octobar 22, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...