Jump to content

Moto Zajednica

Samo za ninje !

Recommended Posts

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Evo i oficijalnog vozila za savremene ninje!  ;D

rUtcD_1108574296vg1.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest babyboy

Jel to Nindza 250? Migavci su zanimljivi - nesto novo - volim novo, ali nikad nebih uzeo motor sa migavcima na retrovizorima ( lome se prvi pri padu a zamena je extra skupa).

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Jel to Nindza 250? Migavci su zanimljivi - nesto novo - volim novo, ali nikad nebih uzeo motor sa migavcima na retrovizorima ( lome se prvi pri padu a zamena je extra skupa).

Ma kakvi  250??? Nova ZX10

Hvala Mikko

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: MTS 1200s DVT

Meni ruzno, maska mu malo jaca nego na Z750, a i ima neki fazon CC muve, koji mi se ne svidja, a migavci  ::)... ili ja samo trazim dlaku u jajetu :)

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ja mislim da si malko prebukvalno shvatio naslov teme.  ;)

Druze, ali mislim da nije za komentarisanje. Jer bi se onda postavilo pitanje "sta mislite o novom Kawasakiu" ili nesto slicno.

Guest babyboy

Nije losa ova nova 10ka, ali mi je zalicila na nesto manje i dosta jeftinije pa reko to novi Nindzza 250. Starija 10ka je mnogo lepsa i mnogo bolje izgleda, taj bih uzeo bez razmisljanja (da se moze) ali ovaj novi ima neki "Kineski smek" - bez uvreda, ali znam da ce ih biti, meni se tako cini.

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Trenutno nista

Meni se iskreno ne svidja,po mom misljenju ubrljali su ga,kao i k7 1000 i k8.... a da i honda naravno,ovaj novi cbr 1000....znaci samo yamaha se drzi u normali  :D :D

sto se tice ovog,cudno mi je skarabudzen,ko muva od napred i ne lici mi na R model u potpunosti,al imam osecaj da je uzivo lepsi...s toga zx10r iz 2004/2005 i dalje najlepsi  :P8) ;D :D

Guest babyboy

FJJWo_kawaninja2502008rv7.th.jpg

Sad znam - ovo je 250, vido sam (na slikama) '07 ali sam mislio da su preradili ovaj novi '08. Nesumnjam da je masina zver i "raketa medju nogama"  ;D ali ipak - kao da ga je Quinqi dizajnirao - takodje nesumnjam ni na kvalitet - govorim samo o izgledu, mada Quinqi uopste nije lose dizajniran, ali je izgleda Kawa ovim modelom podlegla uticajima iz Kine - dizajnerskim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja