mrle 8660 Napisano Septembar 15, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pričam sa Dr.Banetom pre par dana. Vratio se sa proputovanja Evropom 5.500km. Krenuo je ujutru u 7h iz Pariza i stigao u Beograd u 5h ujutru. Iz cuga, samo sa odmaranjima na pumpama. 1760km!!! Kaže prešao Francusku brzo, Nemačku.. Stigao u Beč, bilo mu rano. Nastavio do Budimpešte. Kaže kada je već tu ajd do Subotice, onda ajd i do Beograda. Motor ZZR1100. U toku putovanja je imao i dve ture 1000+ km. Da li beše BG-Parma ili tako nešto, posle do Marseja i Tuluza. Bilo bi lepo da nešto od toga pretoči u putopis, glupo je da ja prepričavam. PODRŽITE GA 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 15, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce mu sad podrska? Vec je izdrzao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2710 Napisano Septembar 15, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Cekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Septembar 15, 2014 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ... sa blagom zajedljivošću u glasu sumnjam da će putopis biit napisan ... ipak nije Bane išao na put sa BMW1200GS koji je ultimativno sredstvo za putovanje po mnišljenju odredjene količine forumaša i nedosanjani san istih...... U svakom slučaju SVAKA ČAST BANE 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 15, 2014 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je moj komšo Bane Bravooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Septembar 15, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan AUU, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Septembar 15, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan A i Mrle, "celicno dupe", da napisa da mu je neki drugi deo tela od celika pa da se covek ponosno javi . Sto rece Rajko, nas komsija ! Na motoru iz moje ergele ! Covek bre doktor. Pa kako da omane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 16, 2014 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Pod "celicno dupe" (Iron Butt) mislim da je drug Mrle mislio na uspesan put u jednom danu 24h i predjenih ne manje od 1.600km ili 1.000 milja za ta 24h. To je poprilicno veliki podvig pa ko isti ostvari i dokumentuje moze da postane i punopravan nosilac te titule. http://ironbutt.com/about/default.cfm?CFID=7640564&CFTOKEN=10962063 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Septembar 16, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pod "celicno dupe" (Iron Butt) mislim da je drug Mrle mislio na uspesan put u jednom danu 24h i predjenih ne manje od 1.600km ili 1.000 milja za ta 24h. To je poprilicno veliki podvig pa ko isti ostvari i dokumentuje moze da postane i punopravan nosilac te titule. http://ironbutt.com/about/default.cfm?CFID=7640564&CFTOKEN=10962063 + od mene, na to sam mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Septembar 16, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Svi znamo Mrle na sta si mislio, nego Bane nam je momak za zenidbu pa sam mislio da bi mu bolje legla reklama nekog drugog organa, a i sa vise elana bi se ukljucio u temu . Ili, mozda jos bolje, otvorio licno novu temu, i opisao putesevstije te postavio neku sliku, ako je uopsta stigao ista da slika od tolike voznje. Sala, sega, posalica......jel neko cuo za taj pojam ? U kakvi ste namrgodjeni i ozbiljni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Septembar 16, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan iron je gvojze,ne celik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 16, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ovoj gospođici bolje stoji taj nadimak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Septembar 16, 2014 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad se hvalimo-ajd....Evo i ja stigao iz Bazela ch sa svojim Varaderom- krenuo ujutru oko 8 a stigo nocu oko 2. Vozio sam kroz Ch,zatim Austriju iz koje sam presao u Nemacku,opet Austrija pa Madjarska i Srbija.Preso sam skoro 1800km,sto se tice stajanja-bilo ih je samo za tankiranje i dva puta po 15-tak minuta(prozdrao po dva sendvica)! Inace nikakvih znacajnih stvari vezanih za samo putovanje nije bilo da bih mogao da napisem neki znacajniji putopis.Najvaznije je bilo da me je pratila sreca i suvo(lepo) vreme! Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8660 Napisano Septembar 19, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad se hvalimo-ajd....Evo i ja stigao iz Bazela ch sa svojim Varaderom- krenuo ujutru oko 8 a stigo nocu oko 2. Vozio sam kroz Ch,zatim Austriju iz koje sam presao u Nemacku,opet Austrija pa Madjarska i Srbija.Preso sam skoro 1800km,sto se tice stajanja-bilo ih je samo za tankiranje i dva puta po 15-tak minuta(prozdrao po dva sendvica)! Inace nikakvih znacajnih stvari vezanih za samo putovanje nije bilo da bih mogao da napisem neki znacajniji putopis.Najvaznije je bilo da me je pratila sreca i suvo(lepo) vreme! Sent from my iPad using Tapatalk HD imaš gore Dekijev link pa se učlani u Iron butt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1610 Napisano Octobar 3, 2014 Никад не једи жути снег!, 743 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ovoj gospođici bolje stoji taj nadimak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...