Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc oko kupovine Yamaha Dt125r ili Aprilia rx 125

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: KTM LC4 690

Dvoumim se izmedju ova dva motora koji da kupim pa me interesuje vase misljenje sta je bolje da uzmem, znam da je dt obican enduro, a aprilia je hard enduro .

Hvala unapred .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 275 postova
  • Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50

Yamahu sam vozio jedan dan na enduro voznji i mogu reci da je dobro motorce. Ko ima malo iskustva u takvim voznjama moze lijepo da se vozi. Ne mogu sad da pisem o nekom odrzavanju i tako ali iz iskustva drugih samo pozitivne kritike. Ipak je japanac laksi za odrzavanje i pouzdaniji.Sa Apriliom nemam iskustvo. Znaci YAMAHA.

• Svrati ponekad, 133 postova

oni su veoma slicni po meni neme neke velike razlike. stim sto bi se ja opredelio za jamahu jer je zastupljenija kod nas.... Aprilia nije za otpisivanje niposto, Rotax agregat kao i u rs125. samo sto rx ima krace brzine, delova ima za oba motocikla, tako da to nebi bio veliki problem. Apriliu ces tesko naci u dobrom stanju.... Procackaj po forumu, prica o ovim motorima je ispricana i mnogo puta prepricana, nadji na forumu vise informacija, pozdrav :zdravo:

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Yamaha Dt 125R

Imao sam slican problem pre cetiri meseca i sad sam ponosan vlasnik yamahe dt 125r , nemam nikakvih zamerki, motor odlicno ide i vuce, dosta su izdrzljivi motori. Dosta je startan, na mom odnos zupcanika je 16-57 konacna brzina je 130kmh... Slobodno pitaj ako te jos nesto zanima 1oda.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja