DrazenG 3 Napisano Septembar 8, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle sastavio masinu, mijenjao lezajeve na radilici i sad imam problem Motor fino pali i radi na leru, ide dobro do ~4000 obtaja kad pocne brljaviti i stucati(trokirati). Da li postoji mogucnost da sam promasio fazni lanac za jedan zub? Kako se manifestuje kada motor prezupci?? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Septembar 8, 2014 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako prezubi, nece dobro raditi ni na kojim obrtajima ne samo od 4000 pa na dalje, meni to mirise na karburatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6035 Napisano Septembar 9, 2014 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da je promašena faza. Iako jeste za jedan zub, radiće na svim režimama malo slabije-drugačije, ali neće biti do nekih obrtaja normalno a posle nikako.... I meni se čini da su karbovi. Eventualno i svećice proveriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrazenG 3 Napisano Septembar 10, 2014 U prolazu, 58 postova Lokacija: Gradiska Motocikl: Kawasaki ZX10R 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ocistio karburatore detaljno....sad vuce u svim rezimima nigdje ne zastaje ali ne radi nikako Brljavi kao da je na 3 klipa....sa lera se gasi....sporo vraca gas....zadrzi obrataje pa polako vraca....katastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6035 Napisano Septembar 11, 2014 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ih uštelovao vakuumetrima? Ako nisi, čišćenje je dobro došlo ali ne može da reši problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano Septembar 11, 2014 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vuce fals vazduh... Flanse... Pozdrav Nenad. P.S. Flanse su debele i pukotina se tesko uocava, prskas start sprej po njima i slusas, tipujem na ove do cilindara... Obicno motor i nema snage, tj. treba mnogo gasa da "krene"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...