ZEMZEM 2650 Napisano Avgust 20, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme za zamenu,pa da čujem vaša mišljenja i predloge. Nisam se na vreme organizovao da nabavin preko pločice jer sam očekivao da prođem ovu sezonu ali nije mi uspela kombinacija tako da sad to moram da odradim ovde. Zvao sam Guevaru i imaju EBC. Kakva su vaša iskustva sa ovim pločicama. Hteo sam da pozadi stavim organiske a napred sinter. Stavio bih neke koje ne jedu disk a koče dobro. Ne vozim kao da sam na trkama već normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Avgust 27, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da posle ovoliko dana nema ni jednog saveta. Evo ovako, trenutno sam našao u Motolendu NISSIN - semi metallic 3,600din. i u Guevari EBC - sinter 4,200din. Imate li iskustva sa ovim pločicama i kako su se pokazale, sutra treba da kupim pa po vama šta od ove dve ponude ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi još SBS u centru S koliko su, pa odluči. Ja sam dosada na motorima koristio Nissin, verovatno ću i na GSFu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Avgust 27, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi ebc with gold parts . Jedne od boljih sinter na tržištu ili TRW Lucas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 27, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje originalne i da ne razbijas glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Avgust 28, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje originalne i da ne razbijas glavu. Ja ima samo dilemu jer su nissin semi metallic a ove druge sinter. Ne znam gde da se raspitam koji sastav pločica stavlja fabrika tj koje pločice trpi moj disk ????? Meni su Nissin kočiona klješta pa pretpostavljam da su i njihove pločice, Nazvao sam čak i profimoto da ih pitam za izbor a smrad mi, koji se javio na telefon, onako sav pametan odgovori " pa fabričke su van najbolje, ne znam ja za te after market. Pa koje su fabričke ja ga pitam ponovo a on - pa fabričke" Vidim da slepac namerno neće da pomogne i zalupim mu slušalicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti nisu napred Tokico, a nazad Nissin. Nazad može i organske, a napred Semi Metalic, ili Sinter Nissin NS je OK, to su semimetalic, ST, je sinter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Avgust 28, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Sa EBC NE MOZES DA POGRESIS JER SE PROIZVODE U NEMACKOJ i imaju odlican kvalitet. Na Motorrad testu su dobile pre 2 godine bas te Sinter with gold i Brembo i Nissin i jos neke plocice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Avgust 28, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zvao jedan drugi Suzukijev servis i majstor mi izuzetno ljubazno dao savet da stavim samo sinter na moj model, tako da je odluka donešena i kupujem EBC sinter. Hvala svima na savetima, a tako sam želeo ove Nissin da kupim al ne vredi kad nemaju sinter. Sad znam, pa ću malo ranije da se organizujem i poručim od preko nissin sinter za moj model i spremno dočekam sledeću zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Avgust 28, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Msm da neces menjati EBC kada ih budes stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Avgust 28, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigle, sutra ih montiram. ostalo malo parica pa motor častio i sprejem za lanac. Išao sam na onu kombinaciju sinter napred a organske pozadi jer zadnju ne koristim često i ne stiskam jako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Avgust 28, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Javi utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Avgust 28, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Utisci tek sledeće sezone . Eto šta se dešava kad te mrzi da staviš đozle. Pre neki dan kad sam gledao u garaži mrzelo me da odem po cvike do kuće i učini mi se da su za zamenu. Međutim danas krenem da menjam i vidim da ima min još 1 - 1,5mm do one oznake - zareza na pločici koja nam signalizira da je došlo vreme za zamenu. Po meni zamena će doći tek u sledećoj sezoni. Jeste da sam sad bacio pare bez potrebe ali nema veze manje me čeka ulaganja sledeće godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Avgust 28, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti nisu napred Tokico, a nazad Nissin. Nazad može i organske, a napred Semi Metalic, ili Sinter Nissin NS je OK, to su semimetalic, ST, je sinter Jeste ali Tokico kod nas nema da se nabavi pa sam hteo Nissin ali nemaju sinter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12269 Napisano Septembar 1, 2014 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Nece da se pokvare od stajanja nemoj da se plasis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 5, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, suzy je pretrpela pad, pa joj je potreban doktor i nega. Da li imate da preporucite neki servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2650 Napisano Jun 5, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2674 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo, pa gde stavi slike, umal da mrem. Tuga me stisla dok sam gledao, ne smem da pomislim kako ti je. Šta je to bilo, vidim greban sa leve i desne strane. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 5, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Auuu pogreban na sve strane...steta... Sta si pao na levu a motor je odskocio i na desnu stranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 5, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tačno. Zadnji točak izgubio prijanjanje, otišao u levo i sišao sa asfalta, uhvatio šljunak i mene bacio u highside. Verovatno se i motor isprevrtao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...