Merkuu 217 Napisano Avgust 20, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 15h sam prolazio ulicom i vidim oboren Piaggio Liberty crne boje i mladju osobu kako sedi pored jos uvek sa kacigom na glavi, nisam siguran da li je musko ili zensko. Nijedno drugo vozilo nije bilo u blizini. Posle nekih 20ak minuta sam ponovo prosao i vidim hitnu pomoc i policiju kako meri nesto. Samo se nadam da neko nije zveknuo i pobegao. Zna li neko nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 20, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan - Danas momak sa Burgmanom 400 udario u bus na uglu Maksima Gorkog i Cara Nikolaja II (bivša 22. decembar, mislim). Njemu baš ništa,ali Burgmanu rasturene prednje plastike (oklop, bočne , blatobran), viljuške otišle u majčinu. Momak kaže da je bus prošao na crveno. - Danas išao iz Bellamoto-a ulicom Milana Rakića ka pozorištu, vozim lepo jer su parkirana kola s obe strane i tesno je, momak i devojčica na Libertiju me pretekoše ladno s desne strane da bi odma potom skrenuli u uličicu levo ka Bulevaru... - Danas, spuštam se od Gradske bolnice na Zvezdari Dimitrijalom, bio u levoj traci, pretiče me momak u šorcu na maxi skuteru se desne strane, prolazi izmedju mene i automobila koji je u desnoj traci i odmah zatim prelazi ispred kola u desnu traku i skreće u uličicu desno. Znači, mnogo sam spor. Ili...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 20, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ...Momak ... ..., momak i devojčica... ... momak ... Znači, mnogo sam spor. Ili...? Године...? И шта ти гледаш у ту децу?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 21, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ...Momak ... ..., momak i devojčica... ... momak ... Znači, mnogo sam spor. Ili...? Године...? И шта ти гледаш у ту децу?! Srele, misiš da su godine..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 21, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ...Momak ... ..., momak i devojčica... ... momak ... Znači, mnogo sam spor. Ili...? Године...? И шта ти гледаш у ту децу?! Srele, misiš da su godine..? Naravno da su godine, s da godinama I iskustvo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, jel i ja sa mojih 28 spadam u tu grupu godine? Jeste da sam skoro krenuo da vozim motor ali i dalje vidjam "momke i devojke" koji u najmanju ruku ne paze kako voze. Jasno je meni da za to sluzi motor ali ja obilazim auto i provlacim se izmedju drugog a covek na skuteru pored svega toga i mene obiazi i sece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...