Jump to content

Moto Zajednica

Hitno potrebna pomoc na putu u CG!!!

Recommended Posts

• Ne silazi, 5555 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

koja godina je strom ?

2002. mada se to radi na svim godistima (K2 i K3 su najgori). Ima razlike u fabrickom setup-u po godistima (probao sam razna godista), ali je dobit u svakom slucaju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2288 postova
  • Motocikl: egzotični GSXR750 K88

thx ... :takoje:

svaka informacija je dobrodošla...

osobno nisam imao u radioni niti jedan na kojem su skinuti leptiri, a nisu imali nikakvih problema.. :takoje:

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX R750

Nemas CDI nego ECU :)

Ako ti je motor radio pre kvara normalno (bez leptira) i sada bi trebao ...kao sto si i sam rekao.Motor ne sme da trokira bez tih leptira tj. nesto nije uskladjeno,podeseno ili ne radi kako treba...a sto se tice "natjuniranja" ... mozemo sa dijagnostikom podesiti smesu,vreme ubrizgavanja tj. otvaranja dizni itd.

Bez tih leptira motor moze (u najgorem slucaju) na manjim obrtajima malo slabije da vuce...bez brbotanja i trokiranja.

Iskreno sumnjam da je neko u servisu skinuo leptire...realno gledano ,kome trebaju ti leptiri tj. to nije deo koji se kvari.Moje misljenje je da je neko od predhodnih vlasnika skinu misleci (kroz citanje na netu) da ce tako "tjunirati motor". :)

To skidaju uglavnom na trkackim motorima ...zbog boljeg odziva na gas ....samo tim motorima bukvalno nije bitno sta se desava ispod 4-5000 obrtaja jer su oni uglavnom iznad toga.

Ok, ispravljeno, ECU! 0namigivanje.gif

Motor je lepo radio, ali mi nije jasno kako je sa starim ECU sve lepo funkcionisalo a sa ovim ne. Kao nepoznavalac ove oblasti jedinu logiku vidim u tome da je stari ECU mozda bio podesen po vadjenju lepira i da je sada potrebno isto uraditi i sa ovim.

Ili je mozda najbolja solucija pokusati da nadjem negde te leptire i vratim ih nazad??? 0stabre.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja