doktor 4761 Napisano Octobar 16, 2014 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan koja godina je strom ? 2002. mada se to radi na svim godistima (K2 i K3 su najgori). Ima razlike u fabrickom setup-u po godistima (probao sam razna godista), ali je dobit u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 16, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan thx ... svaka informacija je dobrodošla... osobno nisam imao u radioni niti jedan na kojem su skinuti leptiri, a nisu imali nikakvih problema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Octobar 16, 2014 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda su mislili da tako treba da radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Octobar 16, 2014 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan ako moze jedan predlog, a to je da se promeni naslov teme. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRkO_87 4 Napisano Octobar 16, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: Veliki Crljeni Motocikl: Suzuki GSX R750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemas CDI nego ECU Ako ti je motor radio pre kvara normalno (bez leptira) i sada bi trebao ...kao sto si i sam rekao.Motor ne sme da trokira bez tih leptira tj. nesto nije uskladjeno,podeseno ili ne radi kako treba...a sto se tice "natjuniranja" ... mozemo sa dijagnostikom podesiti smesu,vreme ubrizgavanja tj. otvaranja dizni itd. Bez tih leptira motor moze (u najgorem slucaju) na manjim obrtajima malo slabije da vuce...bez brbotanja i trokiranja. Iskreno sumnjam da je neko u servisu skinuo leptire...realno gledano ,kome trebaju ti leptiri tj. to nije deo koji se kvari.Moje misljenje je da je neko od predhodnih vlasnika skinu misleci (kroz citanje na netu) da ce tako "tjunirati motor". To skidaju uglavnom na trkackim motorima ...zbog boljeg odziva na gas ....samo tim motorima bukvalno nije bitno sta se desava ispod 4-5000 obrtaja jer su oni uglavnom iznad toga. Ok, ispravljeno, ECU! Motor je lepo radio, ali mi nije jasno kako je sa starim ECU sve lepo funkcionisalo a sa ovim ne. Kao nepoznavalac ove oblasti jedinu logiku vidim u tome da je stari ECU mozda bio podesen po vadjenju lepira i da je sada potrebno isto uraditi i sa ovim. Ili je mozda najbolja solucija pokusati da nadjem negde te leptire i vratim ih nazad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...