bojan9988 0 Napisano Avgust 15, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2000e i velika mi je dilema koji motor da uzmem tako da se razmišljam između aprilie i honde,sta je bolje, 4t ili 2t ? Sta se vise isplati da se uzme i koje su njihove mane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 16, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi sta ti treba i koliko para imas i za posle kupovine ako hoces raketicu koju ces moci da zavrnes i do 150 na otvorenom onda uzmes apriliu, ali naravno ima i svoje lose strane, 2t motori su kraceg veka, aprilia nije jeftina za odrzavanje i trosi od 6-12l na 100km, sa druge strane ako ti treba motor za svakodnevnu voznju, gradsku guzvu, a brzina do 100 na sat ti je dovoljna uzmes hondu trosi 2.5-3.5l kako god da je vozis, delova ima sto se tice pouzdanosti honda je honda, ja sam imao apriliu rs125 dve sezone i ne bih je vise nikad uzeo, definitivno bi isao na hondu, pogotovu ako si pocetnik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano Avgust 16, 2014 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kolega velimir je sve reko, ja tu vise nista nebi dodavao (y) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan9988 0 Napisano Avgust 16, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao hondu cm 125 vozio sam je 4 godine, sad polazim u drugu godinu srednje škole pa sportaka uzimam zbog devojke dnevno bih prelazio oko 30-50 km tako da.... Potrosnja mi nije problem, a u steku imam 2000 e za kupovinu, meni se vise svidja aprilia, sad trazim savete od onih koji su ih vozili te motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 16, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao hondu cm 125 vozio sam je 4 godine, sad polazim u drugu godinu srednje škole pa sportaka uzimam zbog devojke dnevno bih prelazio oko 30-50 km tako da.... Potrosnja mi nije problem, a u steku imam 2000 e za kupovinu, meni se vise svidja aprilia, sad trazim savete od onih koji su ih vozili te motore pa ako bi dnevno prelazio 30-50km zajebi apriliu potrosices 2k evra a gorivo za godinu dana , osim ako nemas ozbiljan visak para, mada to je ozbiljna suma novca tako da mozda bolje da uzmes nesto preko 125 ne znam dokle je A1 kategorija ali mislim da moze neka 250ica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan9988 0 Napisano Avgust 16, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro punim 16 pa mogu da polazem do 125 kubika, potrosnja mi nije veliki problem, ali me zanimaju njihove mane, npr na 25000km sta moze da se pokvari to me zanima, da znam sta da kupim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 17, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Na 25.000km ces na 2T motoru da radis generalnu i to je normalno za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan9988 0 Napisano Avgust 17, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas mozda kolko košta generalna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan9988 0 Napisano Avgust 17, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam 2008 apriliu rs 125 presla 24000 km, da li je da je kupim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...