kabuto 56 Napisano Jul 25, 2014 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jej http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/483062/Prepolovljene-cene-putarina-za-motocikliste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je to putarina za motore? 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 25, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Neka je neko primetio da postojimo uopste, dobar pocetak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 25, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna vest. Nije puno ali se nesto desava! Super. Hvala svima koji su ucestvovali u akcijama da dodje do toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 25, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja platio jednom putarinu i svi me zivi zajebavaju i dan danas zbog toga... ali za pohvalu je da su bar nesto preduzeli, mada su i oni verovatno svesni da retko ko placa putarinu pa im ovaj potez mozda cak bude i profitabilan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se ne pominje vise cena osiguranja? Zar nije to bio glavni razlog protesta? 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Jul 25, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Prepolovljene cene putarina za motocikliste Beta | 25. 07. 2014. - 11:26h | Foto: P. Petrović | Komentara: 0 Beograd - Vlada Srbije dala je saglasnost da se cena putarina za motocikle smanji za 50 odsto, što bi trebalo da poveća prisustvo tih vozila na autoputevima, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Kako se navodi, na incijativu tog ministarstva Vlada je dala saglasnost na odluku Nadzornog odbora Javnog preduzeća Putevi Srbije, kojom je utvrđena posebna visina putarine za novu kategoriju "jedan a" (I A), u koju ulaze motocikli, motorni trocikli i četvorocikli. Precizira se da će cena putarine za ta vozila iznositi 50 odsto od putarina koje plaćaju vlasnici motornih vozila prve kategorije, tako da će naprmer, putarina za motocikle iznositi 370 dinara na autoputu Beograd-Niš, 170 dinara za autoput Beograd-Šid i 120 odnosno 170 dinara, za naplatne stanice na deonici Beograd - Novi Sad. U ukupnom prometu na naplatnim stanicama motocikli trenutno učestvuju s oko 0,1 odsto, a u izbegavanju plaćanja putarine njihov udeo je oko 40 odsto. Svrstavanje motocikala u posebnu kategoriju omogućiće da se poveća njihovo prisustvo na autoputevima, čime će se neutralisati gubitak prihoda po osnovu smanjenog iznosa putarine, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije. -------------------------------------------------------------------------------------- Sad očekujmo strogu kontrolu na naplatnim rampama i vrlo ažurno slanje plavih koverti sa kaznama u slučaju neplaćanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Jul 25, 2014 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,nikad je nisam platio ali kad smo vec dobili sta smo trazili mislim da bi bilo debilno da je sad ne placamo! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 25, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Sad je na redu mogućnost registracije na kvartal ili pola godine. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 25, 2014 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kakva budalaština, JP ''Putevi Srbije'' će imati nepotreban trošak za uvođenje nove kategorije u sistem naplate, a efekat će biti nikakav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ispadnem glup u drustvu- na koji nacin ne placate putarinu? Samo se provucete pored rampe, idete za kolima, obidjete celu naplatnu stanicu preko livade? Ozbiljno pitam posto sam skoro poceo da vozim i za sada sam svuda sve placao, sto mislim da cu i nastaviti iako mislim da nikako ne zasluzuju lopovi, i poneko me je samo cudno gledao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1010 Napisano Jul 25, 2014 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prođeš pored rampe jer nijedna rampa ne zatvara ceo prolaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 25, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nek prepolove registraciju pa da imamo cemu da se radujemo 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Sad je na redu mogućnost registracije na kvartal ili pola godine. Sa trenutnom cenom registracija na pola godine bi kostala skoro kao puna registraciaj do skoro. Bolje da se ne uvede registracija na pola godine, ali da se cene osiguranja koriguju. Placas isto, ali motor vozis kad hoces 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prođeš pored rampe jer nijedna rampa ne zatvara ceo prolaz. I niko te nista ne smara? Psto znam da cesto ima pandura iza rampe, jel ne reaguju ili tada to ne radite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 25, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno,nikad je nisam platio ali kad smo vec dobili sta smo trazili mislim da bi bilo debilno da je sad ne placamo! Ja nisam ništa tražio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jul 25, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sad ok da platim putarinu. Ne verujem da ce biti nesto od tih zahteva za registraciju i osiguranje jer vlast to nece, a mi se ne bunimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa bočnim koferima ne mogu iz dvorišta ko svet da izadjem a ne da se provlačim pored rampe a i ne volim da se cimam i gledam da li ima pandura iz kućice.Kada planiram put, planiram i cenu putarine i to je to.Nije mi baš prijatno što plaćam pogotovo cenu kao za kola ali ako sam već izabrao auto put onda ću i platiti. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 25, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prepolovljene cene putarina za motocikliste Beta | 25. 07. 2014. - 11:26h | Foto: P. Petrović | Komentara: 0 Beograd - Vlada Srbije dala je saglasnost da se cena putarina za motocikle smanji za 50 odsto, što bi trebalo da poveća prisustvo tih vozila na autoputevima, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Od kad ovo stupa na snagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Jul 25, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne piše nigde ali verovatno od sledeće nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Jul 25, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan lepa vest,jer nesto se eto desilo,ali finansijski ovo nije neka vest,mi se sve ubismo od autoputa svaki dan.da je bar registracija 50 posto... ja ne znam sta se ta putarina i trpala u zahteve protesta.zna se sta je osnovno.putarina je sica 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 25, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne piše nigde ali verovatno od sledeće nedelje. Ili mozda kad prodje moto sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Jul 25, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A neće valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hattrick 224 Napisano Jul 25, 2014 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prođeš pored rampe jer nijedna rampa ne zatvara ceo prolaz. E zato ce sad da naprave nosace sa strane i duze rampe koje ce zatvarati ceo prolaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm ovo mu dodje kao odgvor drzave na protekle proteste od pre par nedelja ,kao da su bacili mrvice pre nas !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...