dane035 14 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, za drugara mi treba termostat za ovaj motor, ako znate gde ima da se kupi, koja je cena okvirno i da li mozda pase termostat od neceg drugog? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Jul 19, 2014 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, za drugara mi treba termostat za ovaj motor, ako znate gde ima da se kupi, koja je cena okvirno i da li mozda pase termostat od neceg drugog? Hvala. Da li sam promasio temu ili nisam ispostovao pravila ili nesto trece pa mi niko nista ne javlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane035 14 Napisano Jul 21, 2014 U prolazu, 94 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, za drugara mi treba termostat za ovaj motor, ako znate gde ima da se kupi, koja je cena okvirno i da li mozda pase termostat od neceg drugog? Hvala. Da li sam promasio temu ili nisam ispostovao pravila ili nesto trece pa mi niko nista ne javlja? Ljudi, da li vi vidite moje pitanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Jul 22, 2014 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim, ali ne znam kako da ti pomognem:rolleyes: Javice se valjda neko ko zna gde to mozes da nadjes ili potrazi po oglasima na moto berzi... Послато са GT-S5830i користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jul 22, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan imas pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jul 25, 2014 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj da ne pase od Fiata nekog, cest slucaj kod Aprilie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Jul 27, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li našao druze termostat..? Ako nisi javi mi se na 0638121631 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 27, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja ne vidim pitanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...