CAJA 1168 Napisano Jul 2, 2014 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sada kada sam pročitao ovu temu vraćam se ja mojim čizmicama jer ih u poslednje vreme skoro i ne nosim a već su mi jednom spasle nogu,da ih nisam imao ko zna šta bi mi ostalo od stopala. Sve u svemu brz oporavak ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Jul 2, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Drži se kolega, opravdaj svoj nick. Onakve misli su ipak samo trenutne, posledica lekova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13807 Napisano Jul 2, 2014 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podrska i od kolege iz firme. Ako se ne varam radimo u istoj firmi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca.gsxR 41 Napisano Jul 2, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Resnik Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan zelim mu brz oporavak. ja sam u istoj situaciji (polomio sam zglob)sada sam na pola puta do skidanj gipsa jos mesec dana treba da nosim. samo sto je mene udarila zena i zapalila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 4, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 4, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre Nikola ne prenemazi se nego dolazi na posao.. nakupilo se bre ovde uredjaja za servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Jul 4, 2014 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre Nikola ne prenemazi se nego dolazi na posao.. nakupilo se bre ovde uredjaja za servis Veruj mi ja sam tamo na poslu jos pre svih vas oko 4 ujutru Evo sta sam JosephB poslao jutros, nzm jel podelio sa vama SMS: "Ovo je vec druga noc / jutro, kako sklapam tablete ovde. Menjam baterije, ekrane i digitajzere.. Probudim se i trazim gde su ti koje sam sklopio :-D hahaha kakve halucinacije od ultra jakih anelgetika :-D znaci ne mogu da ti opisem koliko je to stvarno bilo, cak su mi i srafici ispali pa sam ih trazio po krevetu hahahaha :-D :-D :-D " Uglavnom, dosao sam konacno u Zrenjanin, nema vise morphius analgetika, valjda ce mi noc proteci bez servisiranja pa da se konacno malo odmorim Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jul 12, 2014 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bankina je u Partizanskoj bas visoka a ostrvo usko, ni TA nije naskocio na ostrvo... proci ce to Iron-Floyd, dobro je kako je moglo biti. Malo duze ali ce proci. Upucujem podrsku Iron_Floyd-u i aca.gsxR, da ozdravite sto pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jul 24, 2014 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre Nikola ne prenemazi se nego dolazi na posao.. nakupilo se bre ovde uredjaja za servis Veruj mi ja sam tamo na poslu jos pre svih vas oko 4 ujutru Evo sta sam JosephB poslao jutros, nzm jel podelio sa vama SMS: "Ovo je vec druga noc / jutro, kako sklapam tablete ovde. Menjam baterije, ekrane i digitajzere.. Probudim se i trazim gde su ti koje sam sklopio :-D hahaha kakve halucinacije od ultra jakih anelgetika :-D znaci ne mogu da ti opisem koliko je to stvarno bilo, cak su mi i srafici ispali pa sam ih trazio po krevetu hahahaha :-D :-D :-D " Uglavnom, dosao sam konacno u Zrenjanin, nema vise morphius analgetika, valjda ce mi noc proteci bez servisiranja pa da se konacno malo odmorim Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Ne brini nista, te halucinacije su normalna i prolazna pojava. Moj cale je pre par godina imao veoma tesku povredu (polomio 9 rebara i probio plucno krilo) i tom prilikom je uzimao trodon. Dolazim ja u obilazak popodne, a on mi kaze da ponesem keks koji sam mu doneo jutros. Naravno, to jutro nisam ni bio kod njega, cista halucinacija. Ovo mu je izrazito tesko palo, jer je oduvek bio covek izrazito "bistre" glave. Kad je prestao da pije tabletice, prestadose i halucinacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Avgust 3, 2014 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na podrsci, oporavak tece dobro za sad, jos uvek ne smem da stajem na tu nogu ali je vezbam.... svi misici rade (ja bih bar rekao)... cekam kontrolu, rehabilitaciju.. i najpre Boze pomozi da sve bude ok... ne mogu ni da zamislim kako je onima koji su se gore proveli od mene dal svojom ili tudjom greskom nebitno je... Drago mi je sto sam zavrsio u krevetu privremeno, pa dok se hladi i naduvana iskrpljena noga, hladi se i glava od motora, a mnogima je ta sansa nazalost bila uskracena... Imao sam na kratko zelju da opet sednem na motor... ali ljudi ovo je uzasno mucenje sto fizicko sto dusevno... i ne dao Bog nikom... Nisam morao sve ovo da vam pisem, ali mi je lepse da budem iskren... nego da zavaravam i sebe i vas.. ako zelite da imate decu, ili je vec imate, i ne mozete bez motora, ostavite ga onda bar za ono vreme kada deca mogu vas da izdrzavaju... by the way.... usput saznam da mi je i jedno rebro slomljeno... Jedva cekam da stanem na noge vec jednom i da se zivot nastavi tamo gde je stao... Onaj osecaj dok vozis motor i osecas se kao supermen, ostavicu za neko kasnije vreme... a ko zna, mozda cu ostaviti i samo u lepom secanju, i onako ce jednog dana tu i zavrsiti hteo ja to ili ne.. Zao mi je sto tog nesrecnog dana nisam vozio ovako nesto i ovde bih se osecao kao supermen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Avgust 3, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Jebes motor, cuvaj zdravlje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 10, 2014 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 10, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na podrsci, oporavak tece dobro za sad, jos uvek ne smem da stajem na tu nogu ali je vezbam.... svi misici rade (ja bih bar rekao)... cekam kontrolu, rehabilitaciju.. i najpre Boze pomozi da sve bude ok... ne mogu ni da zamislim kako je onima koji su se gore proveli od mene dal svojom ili tudjom greskom nebitno je... Drago mi je sto sam zavrsio u krevetu privremeno, pa dok se hladi i naduvana iskrpljena noga, hladi se i glava od motora, a mnogima je ta sansa nazalost bila uskracena... Imao sam na kratko zelju da opet sednem na motor... ali ljudi ovo je uzasno mucenje sto fizicko sto dusevno... i ne dao Bog nikom... Nisam morao sve ovo da vam pisem, ali mi je lepse da budem iskren... nego da zavaravam i sebe i vas.. ako zelite da imate decu, ili je vec imate, i ne mozete bez motora, ostavite ga onda bar za ono vreme kada deca mogu vas da izdrzavaju... by the way.... usput saznam da mi je i jedno rebro slomljeno... Jedva cekam da stanem na noge vec jednom i da se zivot nastavi tamo gde je stao... Onaj osecaj dok vozis motor i osecas se kao supermen, ostavicu za neko kasnije vreme... a ko zna, mozda cu ostaviti i samo u lepom secanju, i onako ce jednog dana tu i zavrsiti hteo ja to ili ne.. Zao mi je sto tog nesrecnog dana nisam vozio ovako nesto i ovde bih se osecao kao supermen Ajde, ajde na noge lagane !!! Ja kad sam fino izlomio nogu i dva rebra pride, odlucio da pojacam obucu. Na prolece eto tebe ponovo na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Novembar 30, 2014 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Izvadjen horizontalni sraf septembra, suma sumarum, sve bolje hodam. Jedino je ujutru jako problem kad se noga udrveni, ali se razradi zglob posle 15min kretanja. Ostali srafovi i sipka ostaju zauvek.. Silazenje niz stepenice nije jos najbolje, ali je svakim danom ja bih rekao sve bolje. Noga nikad vise nece biti kao pre... Motor mi se vozi ali koliko je to pametno posle ovog nzm... sve zavisi od toga koliko sam lud Veliki pozdrav svima! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 1, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nosao skoro identicnu plocicu (sa 6 srafcica) na kljucnoj kosti, ali su mi je opet izvadili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano Decembar 5, 2014 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan To mi je bio drugi kontrolni snimak, na jednom delu je kost zarasla, a na drugom delu gde je jos rupa tu jos nije. Jedino ako zaraste skroz postoji sansa da mi izvade to za dve godine ali samo na moje insistiranje, zasad hodam samo zahvaljujuci sipci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1562 Napisano Decembar 6, 2014 Drug član, 1305 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ajde,ajde glavu gore,i ja sam mislio da necu sesti nikada vise na motor,ali sedoh i ne silazim..Vreme sve rane leci.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...