Jump to content

Moto Zajednica

Jos jedna bahatost vozaca u Novom Sadu.

Recommended Posts

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Sada kada sam pročitao ovu temu vraćam se ja mojim čizmicama jer ih u poslednje vreme skoro i ne nosim a već su mi jednom spasle nogu,da ih nisam imao ko zna šta bi mi ostalo od stopala.

Sve u svemu brz oporavak ti želim! :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• čeka dobru titulu, 1375 postova
  • Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE

Drži se kolega, opravdaj svoj nick. :takoje:

Onakve misli su ipak samo trenutne, posledica lekova.

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT BMW F800GS

zelim mu brz oporavak. ja sam u istoj situaciji (polomio sam zglob)sada sam na pola puta do skidanj gipsa jos mesec dana treba da nosim. samo sto je mene udarila zena i zapalila.

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Ajde bre Nikola ne prenemazi se nego dolazi na posao.. nakupilo se bre ovde uredjaja za servis :D

• BIG ENDURO FREAK, 645 postova
  • Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987
Ajde bre Nikola ne prenemazi se nego dolazi na posao.. nakupilo se bre ovde uredjaja za servis :D

Veruj mi ja sam tamo na poslu jos pre svih vas :D oko 4 ujutru :D

Evo sta sam JosephB poslao jutros, nzm jel podelio sa vama :D

SMS: "Ovo je vec druga noc / jutro, kako sklapam tablete ovde. Menjam baterije, ekrane i digitajzere.. Probudim se i trazim gde su ti koje sam sklopio :-D hahaha kakve halucinacije od ultra jakih anelgetika :-D znaci ne mogu da ti opisem koliko je to stvarno bilo, cak su mi i srafici ispali pa sam ih trazio po krevetu hahahaha :-D :-D :-D "

Uglavnom, dosao sam konacno u Zrenjanin, nema vise morphius analgetika, valjda ce mi noc proteci bez servisiranja pa da se konacno malo odmorim :D

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2

• Podržavam 1

• motordzija opste prakse, 700 postova
  • Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850

Bankina je u Partizanskoj bas visoka a ostrvo usko, ni TA nije naskocio na ostrvo... proci ce to Iron-Floyd, dobro je kako je moglo biti. Malo duze ali ce proci. Upucujem podrsku Iron_Floyd-u i aca.gsxR, da ozdravite sto pre!

• Malinar u pokusaju, 1705 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Veruj mi ja sam tamo na poslu jos pre svih vas :D oko 4 ujutru :D

Evo sta sam JosephB poslao jutros, nzm jel podelio sa vama :D

SMS: "Ovo je vec druga noc / jutro, kako sklapam tablete ovde. Menjam baterije, ekrane i digitajzere.. Probudim se i trazim gde su ti koje sam sklopio :-D hahaha kakve halucinacije od ultra jakih anelgetika :-D znaci ne mogu da ti opisem koliko je to stvarno bilo, cak su mi i srafici ispali pa sam ih trazio po krevetu hahahaha :-D :-D :-D "

Uglavnom, dosao sam konacno u Zrenjanin, nema vise morphius analgetika, valjda ce mi noc proteci bez servisiranja pa da se konacno malo odmorim :D

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2

Ne brini nista, te halucinacije su normalna i prolazna pojava. Moj cale je pre par godina imao veoma tesku povredu (polomio 9 rebara i probio plucno krilo) i tom prilikom je uzimao trodon. Dolazim ja u obilazak popodne, a on mi kaze da ponesem keks koji sam mu doneo jutros. Naravno, to jutro nisam ni bio kod njega, cista halucinacija. Ovo mu je izrazito tesko palo, jer je oduvek bio covek izrazito "bistre" glave. Kad je prestao da pije tabletice, prestadose i halucinacije.

Hvala vam svima na podrsci, oporavak tece dobro za sad, jos uvek ne smem da stajem na tu nogu ali je vezbam.... svi misici rade (ja bih bar rekao)...

cekam kontrolu, rehabilitaciju.. i najpre Boze pomozi da sve bude ok... ne mogu ni da zamislim kako je onima koji su se gore proveli od mene dal svojom ili tudjom greskom nebitno je... Drago mi je sto sam zavrsio u krevetu privremeno, pa dok se hladi i naduvana iskrpljena noga, hladi se i glava od motora, a mnogima je ta sansa nazalost bila uskracena... Imao sam na kratko zelju da opet sednem na motor... ali ljudi ovo je uzasno mucenje sto fizicko sto dusevno... i ne dao Bog nikom...

Nisam morao sve ovo da vam pisem, ali mi je lepse da budem iskren... nego da zavaravam i sebe i vas.. ako zelite da imate decu, ili je vec imate, i ne mozete bez motora, ostavite ga onda bar za ono vreme kada deca mogu vas da izdrzavaju...

by the way.... usput saznam da mi je i jedno rebro slomljeno...

Jedva cekam da stanem na noge vec jednom i da se zivot nastavi tamo gde je stao...

Onaj osecaj dok vozis motor i osecas se kao supermen, ostavicu za neko kasnije vreme... a ko zna, mozda cu ostaviti i samo u lepom secanju, i onako ce jednog dana tu i zavrsiti hteo ja to ili ne..

Zao mi je sto tog nesrecnog dana nisam vozio ovako nesto 1oda.gif i ovde bih se osecao kao supermen 1oda.gif1oda.gif1oda.gif

lifted-toyota-trucks-for-sale-15.jpg

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Hvala vam svima na podrsci, oporavak tece dobro za sad, jos uvek ne smem da stajem na tu nogu ali je vezbam.... svi misici rade (ja bih bar rekao)...

cekam kontrolu, rehabilitaciju.. i najpre Boze pomozi da sve bude ok... ne mogu ni da zamislim kako je onima koji su se gore proveli od mene dal svojom ili tudjom greskom nebitno je... Drago mi je sto sam zavrsio u krevetu privremeno, pa dok se hladi i naduvana iskrpljena noga, hladi se i glava od motora, a mnogima je ta sansa nazalost bila uskracena... Imao sam na kratko zelju da opet sednem na motor... ali ljudi ovo je uzasno mucenje sto fizicko sto dusevno... i ne dao Bog nikom...

Nisam morao sve ovo da vam pisem, ali mi je lepse da budem iskren... nego da zavaravam i sebe i vas.. ako zelite da imate decu, ili je vec imate, i ne mozete bez motora, ostavite ga onda bar za ono vreme kada deca mogu vas da izdrzavaju...

by the way.... usput saznam da mi je i jedno rebro slomljeno...

Jedva cekam da stanem na noge vec jednom i da se zivot nastavi tamo gde je stao...

Onaj osecaj dok vozis motor i osecas se kao supermen, ostavicu za neko kasnije vreme... a ko zna, mozda cu ostaviti i samo u lepom secanju, i onako ce jednog dana tu i zavrsiti hteo ja to ili ne..

Zao mi je sto tog nesrecnog dana nisam vozio ovako nesto 1oda.gif i ovde bih se osecao kao supermen 1oda.gif1oda.gif1oda.gif

lifted-toyota-trucks-for-sale-15.jpg

Ajde, ajde na noge lagane !!!

Ja kad sam fino izlomio nogu i dva rebra pride, odlucio da pojacam obucu. :lud::D

Na prolece eto tebe ponovo na motoru.

post-1574-0-52064500-1407704714_thumb.jpg

post-1574-0-39750100-1407704867_thumb.jpg

Izvadjen horizontalni sraf septembra, suma sumarum, sve bolje hodam. Jedino je ujutru jako problem kad se noga udrveni, ali se razradi zglob posle 15min kretanja. Ostali srafovi i sipka ostaju zauvek.. Silazenje niz stepenice nije jos najbolje, ali je svakim danom ja bih rekao sve bolje. Noga nikad vise nece biti kao pre... Motor mi se vozi ali koliko je to pametno posle ovog nzm... sve zavisi od toga koliko sam lud 1moto3.gif

Veliki pozdrav svima!

post-8263-0-11043900-1417379001_thumb.jpg

post-8263-0-68954100-1417379001_thumb.jpg

post-8263-0-23268200-1417379002_thumb.jpg

• Podržavam 4

To mi je bio drugi kontrolni snimak, na jednom delu je kost zarasla, a na drugom delu gde je jos rupa tu jos nije. Jedino ako zaraste skroz postoji sansa da mi izvade to za dve godine ali samo na moje insistiranje, zasad hodam samo zahvaljujuci sipci...

• Drug član, 1305 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr

Ajde,ajde glavu gore,i ja sam mislio da necu sesti nikada vise na motor,ali sedoh i ne silazim..Vreme sve rane leci..:takoje:

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja