Jump to content

Moto Zajednica

Dakar Reli 2009 - u Južnoj Americi

Recommended Posts

• Drug član, 1193 postova

Nije ni cudo sto rts neprati rely u normalnom terminu jer sa njim nije sigurno da oboriti sve granice gledanosti kao sa serijom selo gori a baba se ceslja . Sta oni nama serviraju da gledamo i sta mi placamo .

taman sam hteo svasta da napisem,ali sam odustao...

puno srece hrabrom Gaboru

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

Nije ni cudo sto rts neprati rely u normalnom terminu jer sa njim nije sigurno da oboriti sve granice gledanosti kao sa serijom selo gori a baba se ceslja . Sta oni nama serviraju da gledamo i sta mi placamo .

Slazem se sa diskusijom jer spadam u one koji ne gledaju "Selo gori a baba se ceslja", ali moramo shvatiti da nas up to 50 koji na ovom forumu pratimo reli Dakar nismo nista u poredjenju sa vise od pola Srbije koje jedva ceka da im se servira ono shto oni vole: "Selo gori a baba se ceslja" i ostale serije slicnog tipa i tematike. Chak i one reprizne, koje su stare mnogo godina.

Oni serviraju ono sto se svidja vecem delu gledalista u Srbiji, ono shto povecava gledanost, a sve na osnovu analiza gledanosti.

Mi smo na zalost u manjini, ali to je tako i za sada se moramo pomiriti sa tim, dok vishe od pola Srbije ne bude zelelo da gleda direktan prenos relija Dakar bice ovako kako je sad i treba se suociti sa realnoscu.

pa...........da je boza nosio majcu    k...vo je srbija

a gabor majcu sa natpisom volem srbiju

moc medija je velika

koliko ljudi u  srbiji gleda plivanje.....malo a sad gleda mnogo vise

hmmmmmmmmmm necu bre da pricam (citaj serem)

ali mozda bi napravili i stazu za kros a neko bi i mozda dobio stan,stipendiju, jebem li  ga

• Zainteresovan, 503 postova

@Gremlin, ali televizija je tu I DA EDUKUJE.

@Zlaja: da ali bi neko u Dudulajce shvatio da mu je život k..ac, podigao bi se, lupio šakom o sto i rekao "Hoću i ja ovako" i pomerio opšti red u svemiru i prouzrokovao haos!

Ovako je bolje... veruj... Što manje nervoznih leptira u dudulajcu maše krilima, situacija u kosmosu je stabilnija!

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

Zasto ofujete a znate kao i ja da debelo lazu po pitanju gledanosti?

Cak i da nije tako koga boli za te idiotske serije!Steta je samo sto nam zaglupljuju decu i sto to jos uvek placamo! ???

U ovoj temi je vise pljuvan RTS i Ceronja-kvod nego sto je bilo razgovora o samom reliju. ???

• Drug član, 1359 postova

Sad sam odgledao emisiju na euro sportu sa zivim slikama iz kampa vivak . Al sa zato propustio da cujem Sakija posto su pustili emisiju ranije posle ovog naseg offovanja pa molim drugove da napisu sta je majstor rekao cuo sa samo zadnji deo , kad SAKI dobija pitanje o ishrani u toku relya . I njagov odgovor da za ishranu imaju jako malo vremena samo u toku pauze za sipanje govira usput stigne da pojede neku cokoladicu i pije vode .

Saki samo napred mi smo uz tebe .

P.S. momcima sa rts-a : opet sam vas provalio da je upinju snimak jer je saki rekao da ima puno dina sutra a na euro sportu su javili da je taj deo skracen danas . Znaci da ste se culi dok on jos nije dobio vest .  ;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: šerpa plav, penzionerski

re: Zaochen

Ukratko, spavao je par sati sa čvrsto bandažiranim rebrima. Tako je i krenuo na vožnju. Na pola puta je ostao baz daha, pa je morao skinuti bandaž i nastavio takmičenje. I dalje ima jake bolove pa stoga mora piti propisane lekove za bolove. Motor mu je u toku vožnju ostao bez struje. Nakon detaljnog pregleda lokalizovao je kvar - pokidane žice na kontakt bravi, popravio ih je. Posle se slomilo sedište KTM - a. pa je ostali deo puta dosta čudno sedeo da ga usput nebi izgubio.

Šta drugo reći - kapa dole HEROJU

Napred Gabore

• Zainteresovan, 830 postova

pa...........da je boza nosio majcu     k...vo je srbija

moc medija je velika

ali mozda bi napravili i stazu za kros a neko bi i mozda dobio stan,stipendiju, jebem li  ga

Aman! Da su to uradili, ne bismo vise imali ni jednog predstavnika na Dakaru! Koliko nas je propustilo jedan hebeni dan na poslu zbog Kosova? A ocekujes od ljudi da propuste ceo jedan sampionat ili takmicenje za koji su se spremali mnogo mnogo, da bi dali neznatan doprinos Kosovu? Setite se Cavica. Skidam mu kapu zbog hrabrosti, ali ta akcija prosto je njega mnogo kostala, ko zna da li je i jedan promil znacila Kosovu.

Kad cemo vec jednom da skontamo pravila po kojim funkcionise ovaj veliki svet u kome se nalazi nasa mala zemlja Srbija?!

pa...........da je boza nosio majcu     k...vo je srbija

moc medija je velika

Aman! Da su to uradili, ne bismo vise imali ni jednog predstavnika na Dakaru! Koliko nas je propustilo jedan hebeni dan na poslu zbog Kosova? A ocekujes od ljudi da propuste ceo jedan sampionat ili takmicenje za koji su se spremali mnogo mnogo, da bi dali neznatan doprinos Kosovu? Setite se Cavica. Skidam mu kapu zbog hrabrosti, ali ta akcija prosto je njega mnogo kostala, ko zna da li je i jedan promil znacila Kosovu.

Kad cemo vec jednom da skontamo pravila po kojim funkcionise ovaj veliki svet u kome se nalazi nasa mala zemlja Srbija?!

nisi me razumeo, ili ja nisam bio jasan....pricali smo o rts-u i o tome kako kasno daju pregled dakara i kako je prilog o nasima jako kratak

a ovo sa majicama ...normalno da im ne zelim da urade tako nesto ne bi ni ja nikad

ali izgleda da je nasoj televiziji samo to interesantno....pa sam u tom kontekstu spomenuo te gluposti sa majicama

bolje da se nosi majca sa natpisom :mama i tata hvala vam

ali to nasoj televiziji nije interesantno,

ovde bi dobili vecu medijsku paznju da su ih zbog toga prvi dan izbacili sa dakara

a ovako tesko,vaznije im je kad karleusa kupi detetu perikuali da ne offujem

pise lepo dole:

u srbiji sam rodjen od toga cu i da umrem

• Svrati ponekad, 224 postova

Sto neko ne otvori temu "RTS"?

Da mozemo na miru da pratimo Sakija!

He he he, potpuno se slazem. Aman ljudi Sagi nam je u ovom trenutku vazniji. Sagi srecno danas!

P.S. Sve sto je zicom uvezano - ne otpada.

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Gabor STARTUJE danas 9. etapu u 007h 51' 30" (po lokalnom vremenu, po nasem vremenu u BGD u 11 h 51' 30") sa 123. startne pozicije.

SAMO HRABRO NAPRED.............DO CILJA!!!

• U prolazu, 46 postova

Cuo sam se sa njim u Subotu.Kaze da je ok,sem sto je pao i udario rebra.To je manji problem od motora,jer mu i drugi agregat zeza.Najvise sa njim ima problema,stalno se nesto kvari.Pozdravlja vas sve i nada se da ce on i motor izdrzati do kraja Dakara.

Jako je umoran ali se neda!

Evo i jedna fotka koju sam upravo dobio.

Napred Gabore gas gas ;)

post-5529-12879015843073_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 272 postova
  • Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987.

Bravo Saki! Samo cepaj!

J*be mi se za PTC. Dok je nama nas nista nam vise ne treba. Jel tako drugari  ;)

A Saki i Boza imaju najbolju medijsku podrsku koja se pozeleti moze!

Ljudi, pa ovde na forumu izlaze informacije u real time-u! To nemaju ni Depre ni Koma, a i njih niko nece da vodi u kafanu! Jel tako!

Jos jednom bravo za Bozu i Sakija i

NAPRED SAKIIIII !

P.S. a sto se tice kontakt brave - rekoh ja pre neki dan...

honda.gif

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar

Danijel, hvala na lepim fotografijama i na informaciji o Gaboru i njegovom stanju.........

Imam mali predlog - mogao bi da das malo tehnickih informacija o motociklu KTM 690 Rally koji vozi Gabor, pretpostavljam da ih znas.

Redom.........kapacitet rezervoara, hladnjaci (koliko ih ima), amortizer, viljuska, motor...KS i sve ostalo sto mislis da moze da bude interesantno.........kao na primer uredjaji koji su montirani i pomazu tokom voznje (road-book, GPRS.........)

Unapred hvala............(slobodno stavi i neke fotografije ......ako ih imas)

Veliki pozdrav............Marokanac.

• Drug član, 3060 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

I ako imas malo detalja, koji su maleri sustigli Gabora sa tim KTM-om. Zanimljivo je da vazi za pouzdanu masinu,a eto, Gaboru su "uvalili" dve problematicne masine.

• Svrati ponekad, 224 postova

Bravo Saki! Samo cepaj!

J*be mi se za PTC. Dok je nama nas nista nam vise ne treba. Jel tako drugari  ;)

A Saki i Boza imaju najbolju medijsku podrsku koja se pozeleti moze!

Ljudi, pa ovde na forumu izlaze informacije u real time-u! To nemaju ni Depre ni Koma, a i njih niko nece da vodi u kafanu! Jel tako!

Jos jednom bravo za Bozu i Sakija i

NAPRED SAKIIIII !

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MAJSTORE!!!!!!! KAFANA!

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi

Culi ste za ovo? Piloti ostali citavi

...

Gadan snimak.

Thierry Sabine, osnivac Dakara je poginuo 1986 u helikopterskoj nesreci za vreme relija...

• Drug član, 1466 postova
  • Motocikl: k25

Danijel, hvala na lepim fotografijama i na informaciji o Gaboru i njegovom stanju.........

Imam mali predlog - mogao bi da das malo tehnickih informacija o motociklu KTM 690 Rally koji vozi Gabor, pretpostavljam da ih znas.

Redom.........kapacitet rezervoara, hladnjaci (koliko ih ima), amortizer, viljuska, motor...KS i sve ostalo sto mislis da moze da bude interesantno.........kao na primer uredjaji koji su montirani i pomazu tokom voznje (road-book, GPRS.........)

Unapred hvala............(slobodno stavi i neke fotografije ......ako ih imas)

Veliki pozdrav............Marokanac.

Odlicno,verujem da vecinu to interesuje...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja