nesic1 266 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koj je bolji, mislio sam da uzmem neki polovan sa predjenih 2.000 - 3.000 km, do oko 1 000 evra??? Da li mi se isplati ??? ili da uzmem yamamhu rd 350 '90 god... znam da nisu istog ranga ali novo je ipak novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan koji god da odlucis neces pogresiti. al znaj ono novo je ipak novo a za te pare cca 1000 evra polovno mozes samo zesci krh da kupis koji je mnooogo nebezbedniji i u losijem stanju a o odrzavanju tako starog motora da ne pricam daces jos jedan za 1-2dana kad jedno po jedno krene da riknjava. Kineza izvozi uzivaj a posle pokloni da j prodaj bas te briga ionako za male pare mozes opet uzeti novog i tako u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 35 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Nov qingqi ti je 990 evra: http://www.moto-berza.com/katalog_prikaz.php?id=646&trazi=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znam gledao sam nekako bi vise uzeo keeway ili bajaj zbog konjaze 13 ks, ovog bajaja nema nigde, a ovaj keeway sada kosta 1700 e, imao je popust na 1200 e koga nema vise, da li da cekam sajam verovatno ce biti neki popust pa tad da uzmem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel mislish na ovog Bajaj-a?? E ima ga ;D Kod mene u garazzi! Odlichan je! Ove sezone sam sa njim preshao oko 5k km-a! Jedino me jedan semering kod menjacha zajebavao ali cheka zamenu! Jako lepo povlachi i super je za krivine! Ja sam ga vozio 120 na ravnici a nizbrdo sam isterao 130. Sve u svemu ja zadovoljan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel mislish na ovog Bajaj-a?? E ima ga ;D Kod mene u garazzi! Odlichan je! Ove sezone sam sa njim preshao oko 5k km-a! Jedino me jedan semering kod menjacha zajebavao ali cheka zamenu! Jako lepo povlachi i super je za krivine! Ja sam ga vozio 120 na ravnici a nizbrdo sam isterao 130. Sve u svemu ja zadovoljan! ;D Gde si ga kupio, kolko je kostao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobio ga na poklon iz Indije. Hvala poslovnim partnerima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na bajaj-a a moze i keeway... Keeway ima rasprostranjenu mrezu, dok mislim da bajaj nema nigde kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 35 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ovaj Bajaj Pulsar ne moze da se kupi kod nas, sigurno ne bi bio skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima u inostranstvu, ima ga u verzijama 150ccm (13ks) 1350 dolara, 180ccm (15ks), 220ccm (20ks) ... Da li da cekam sajam, bice verovatno sajamski popust, za keeway ili bajaj (ako ga bude) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Obicno budu popusti na sajmu, ali ne preveliki. Kinezi mozda i daju vece popuste, ali vise od 10 % ne bih ocekivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Februar 11, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Keeway je do sad davao 5% sajamski popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bajaj-a nema kod nas. Bash sam ja trazzio da kupim onaj od 220cc-a. Ali nema kume. Onaj od 220 cc-a je onako bash nadrkan ima vodeno hladjenje,digatalni brzinometar itd itd... Al nema pa nema.... Ovaj moj sam ja kao shto rekoh dobio iz Indije imam josh jednog ali od 125 kubika. Ali on je rezervisan za jednog ortaka iz Trstenika. Keeway sporije ubrzava, menjach i nie neshto precizan na Keeway-u, ima nekako tunjav zvuk itd itd. Shto se Bajaj-a tiche: Zavrshna obrada je sasvim zadovoljavajucca, plastike su na svojem mestu, satovi su jako pregledni i svetla jako dobra u odnosu na Keeway. Kao shto sam vecc rekao meni je pravio problem samo semering menjacha, ali to nie otishlo samo od sebe nego zbog divljanja. Ne znam vishe shta da kazzem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Februar 11, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Keeway speed125 ccm po novom cenovniku bice 102 500 dinara ili 1250 eura. Sada ga trenutno nema ceka se svaki dan da stignu . Inace garancija na sve KEEWAY motore i skutere je 2 godine bez obzira na predjenu kilometrazu. To je isto novina od ove godine i takvu garanciju trenutno niko ne daje . Na sajmu ce biti sigurno neki popust.Ovo su sve informacije proverene jer sam ja jedan od dilera KEEWAY. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika je cena keeway-a 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan To je isto novina od ove godine i takvu garanciju trenutno niko ne daje . Jel si mislio na predstavnika Keeway-a ili globalu? Meni je za YBR-a takodje 2 godine garancija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 11, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Garanciju daje uvoznik, tako da bi kod svih dilera trebalo da je ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Februar 11, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da garanciju daje uvoznik i toga se posle pridrzavaju svi dileri. 2 godie garancija mislio sam na Kineze a ne ostale. Speed 150 je ista cena kao i 125 ali neznam hoceli dolaziti ove godine. Prosle godine je bila garancija isto 2 godine ili 10 000 km a ove godine je taj limit za kilometrazu ukinut. Inace Keeway Speed je skoro isti na izgled kao YBR ali daleko jeftiniji. Razlika je u rezervoaru Speed ima siri i po meni lepsi rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da garanciju daje uvoznik i toga se posle pridrzavaju svi dileri. 2 godie garancija mislio sam na Kineze a ne ostale. Speed 150 je ista cena kao i 125 ali neznam hoceli dolaziti ove godine. Prosle godine je bila garancija isto 2 godine ili 10 000 km a ove godine je taj limit za kilometrazu ukinut. Inace Keeway Speed je skoro isti na izgled kao YBR ali daleko jeftiniji. Razlika je u rezervoaru Speed ima siri i po meni lepsi rezervoar. Znam kako izgleda, sve stvar ukusa, ne vredi raspravljati. YBR ima identican agregat kao i u XT125, ovaj moj ima direkno ubrizgavanje i mogu da kazem da je vrlo kvalitetan, za skoro 8000 kilometara promenio sam samo ulje i sipao gorivo... I mislim da vredisvaku datu paru, da mi ne treba nesto jace ne bi ga nikad menjao jer verovao ili ne za 200din predjem 100 km na otvorenom, a u gradu nesto vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Februar 11, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio da YBR ne vredi pare koje kosta , nego da Keweey pokusava da se otrgne losem glasu koje uglavnom prati sve Kineze.Setimo se kakav rejting je imala nekad Skoda a kakav ima sad. Mislim da to pokusava Keway a ima podrsku Italijana po pitanju dizajna i zavrsne obrade koja njima uvek nedostaje. Od kada je Beneli umesao prste mnoge stvari su se i tek ce da se promene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 11, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mislio da YBR ne vredi pare koje kosta , nego da Keweey pokusava da se otrgne losem glasu koje uglavnom prati sve Kineze.Setimo se kakav rejting je imala nekad Skoda a kakav ima sad. Mislim da to pokusava Keway a ima podrsku Italijana po pitanju dizajna i zavrsne obrade koja njima uvek nedostaje. Od kada je Beneli umesao prste mnoge stvari su se i tek ce da se promene. Ma nisam ja tako mislio, izvini sto nisam lepo reko jer je moglo svakako da se razume, samo sam reko moje utiske o YBR-u kad vec pricate o toj klasi. A KEEWAY-a sam video i sasvim solidno izgleda, i po izgledu vredi te pare, nisam ja reko da je los. . Keeway mi nekako izgleda naj kvalitetnije od svih kineza a i verovatno je to tacno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 12, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima jos nekog zainteresovanog za pulsara, pa da narucimo vecu kolicinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...