gosa 553 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan bolje da uzo bukvar da obnovi ??!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 31, 2009 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan @ gosa Vidim ja da si ti osnovna znanja o motornom prevozu stekao sa Honda motokultivatorima.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan da znas da si u pravu, ali isto tako vidim da ti jos radis na tome posto od dva pokusaja imas dva promasaja (aprilia i jamaha) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 31, 2009 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan eeeeto sale, sad si me pressao kao svinja asfalt!! ;D svaka cast! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan rado bih nastavio, ali moram da se spremam puno srece i zdravlja u novoj godini i da kupite prave motore ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeto sale, sad si me pressao kao svinja asfalt!! ;D svaka cast! ;D ;D ;D Kaye se kao papir dupe al ajd sad.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 31, 2009 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, sto i vama zelimo! Sve najbolje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 31, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje drugari i "neprijatelji" Da ste mi zivi i zdravi svi i da nas sluze traktorcici i jedne i druge! I da, da se bar triput susretnemo i sukobimo, pa kom opanci (afrika) kom enduro cizme (tenere). Zivi bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 31, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje drugari i "neprijatelji" Da ste mi zivi i zdravi svi i da nas sluze traktorcici i jedne i druge! I da, da se bar triput susretnemo i sukobimo, pa kom opanci (afrika) kom enduro cizme (tenere). Zivi bili! +1 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 2009.god je prosla u znaku ST Povecasmo broj Stenerista sigurno duplo. Afrike se pola rasprodase sa foruma. Znaci 2009 je bila nasa godina. 2010 videcemo. SRECNU NOVU GODINU uz puno zdravlja, ljubavi, mnogo lepih km zelim svima a pre svega afrikancima. Time hocu da im ukazem postovanje kao jakim protivnicima. Sto kaze Nikola da se sretnemo bar 3 puta ove godine pa kom but kom plecka od pragnjeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...da se sretnemo bar 3 puta ove godine pa kom but kom plecka od pragnjeta. Toooooooooo! Ovo je poenta svega Sve najbolje svima u Novoj, i da vozite ono što vam srcu drago! Samo neka je ispravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darinjo 3 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Sve naj bolje u novog godini ST i AT manijacima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 1, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan pardon, Afrikanci su "manijaci", Tenerasi su Ljubitelji dobrih stvari.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pardon, Afrikanci su "manijaci", Tenerasi su Ljubitelji dobrih stvari.. Da, to ne uzimas ako nisi ljubitelj... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 560 Napisano Januar 2, 2010 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme pratim ovu temu (afrikanac u najavi ) i interesuje me jedna stvar: U temi o africi, na prvoj strani, medju ostalim postovima stoji i ovaj svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D a ovde vidim da ista osoba velica ST. Pa kud s' rasnog kljuseta na crknutu ragu covece?? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme pratim ovu temu (afrikanac u najavi ) i interesuje me jedna stvar: U temi o africi, na prvoj strani, medju ostalim postovima stoji i ovaj svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D a ovde vidim da ista osoba velica ST. Pa kud s' rasnog kljuseta na crknutu ragu covece?? ;D ;D Nekad davno su ljudi mislili da je zemlja jedna velika ploca i ako odes do ivice da ces da padnes. Onda kad su shvatili da to nije tako vise niko nije pricao da je zemlja u obliku ploce. Nama je recimo audi a-4 dobar ali mi nismo probali ferari, zar ne? Tako je i Bokilic nekad mislio da je AT dobar motor ali onda je probao mocnu ST i njegov zivot vise nije isti posle toga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme pratim ovu temu (afrikanac u najavi ) i interesuje me jedna stvar: U temi o africi, na prvoj strani, medju ostalim postovima stoji i ovaj svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D a ovde vidim da ista osoba velica ST. Pa kud s' rasnog kljuseta na crknutu ragu covece?? ;D ;D Nekad davno su ljudi mislili da je zemlja jedna velika ploca i ako odes do ivice da ces da padnes. Onda kad su shvatili da to nije tako vise niko nije pricao da je zemlja u obliku ploce. Nama je recimo audi a-4 dobar ali mi nismo probali ferari, zar ne? Tako je i Bokilic nekad mislio da je AT dobar motor ali onda je probao mocnu ST i njegov zivot vise nije isti posle toga ;D traume i oziljci na dusi od probanja ST ce ostati do kraja zivota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan već vidim koliko će nevinih pragnjeta da strada zbog ove diskusije ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 2, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme pratim ovu temu (afrikanac u najavi ) i interesuje me jedna stvar: U temi o africi, na prvoj strani, medju ostalim postovima stoji i ovaj svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D a ovde vidim da ista osoba velica ST. Pa kud s' rasnog kljuseta na crknutu ragu covece?? ;D ;D posto vidim da si neupucen u celu pricu,da ti pojasnim,kao i ostalima to sam pricao i mislio pre nego sto sam seo na super teneru,a i dalje bi pre vozio pegaza negop afriku,,to pod uslovom da nema super tenere u opticaju,e sad ti je nadam se sve jasnije,ako nije pitaj jos da ti pojasnim,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 2, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nemoj saddase,,,vadis..bokilicu,,toje bio samo,,jedan trenutak..iskrenosti,,, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 2, 2010 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 2, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pih, skrnavi ovakav motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, skrnavi ovakav motor ;D hahahahahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 2, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D bravo, zaboravih na ovu fotku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 560 Napisano Januar 2, 2010 festina lente, 752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme pratim ovu temu (afrikanac u najavi ) i interesuje me jedna stvar: U temi o africi, na prvoj strani, medju ostalim postovima stoji i ovaj svaka cast za tekst,i samo da dodam da je afrika ipak legenda,nekaze se dzaba honda je to ;D ;D ;D priznajem da mi je aprilija koju treutno vozim legla na srce ali mislim da ce jedan od sledecih biti afrika i da cu se na njoj malo zadrzati ;D ;D ;D ;D a ovde vidim da ista osoba velica ST. Pa kud s' rasnog kljuseta na crknutu ragu covece?? ;D ;D posto vidim da si neupucen u celu pricu,da ti pojasnim,kao i ostalima to sam pricao i mislio pre nego sto sam seo na super teneru,a i dalje bi pre vozio pegaza negop afriku,,to pod uslovom da nema super tenere u opticaju,e sad ti je nadam se sve jasnije,ako nije pitaj jos da ti pojasnim,,,, ok P.S. Upravo sam kroz prozor video jednu afriku kako prolazi =) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...