VladaSD 2364 Napisano Februar 29, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh Vam ja da od Jagera necemo ostati zivi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 29, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nećete, nećete... A čuj, i što bi ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 29, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pffffff... a čime to? Praćkom? pa za tebe će nam trebati praćka.... za ostale afrikance će nam duvaljka biti dovoljna :P 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 29, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno sam znao... brži - niste. Bolji - niste. Pametniji - bome niste, s obzirom šta vozite... ali ste zato pravi nasilnici - praćke, duvaljke... Pih! Vidi, sve je to "lastin rep", da ne kažem "qrac od ovce"..... TENK će vam bre trebati za nas, hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Eno ima Doktor jedan tenk od 1200ccm bas za vas, nego steta nije covek dovoljno zaludan da se ukljuci u temu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 29, 2016 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vole da duvaju tenerasi pa to ti je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 29, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A šta će, samo im je duvanje još preostalo. Vožnja sigurno da nije! Na tim lominama? Ma, daj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 29, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vole da duvaju tenerasi pa to ti je... za to duvanje ćeš sledeći put da duvaš sam sebi gumu bez teneraškog kompresora :P A šta će, samo im je duvanje još preostalo. Vožnja sigurno da nije! Na tim lominama? Ma, daj! vidim ja da je previše prošlo od prošlog kupanja... moraću i sa novom Afrikom da te "operem" :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ovaj lik je valjda postao legendaran sa svojom Hondom.......još uvek je na istom mestu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 29, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto mu je zgodna ona mrezica na bocnom oklopu, taman da ima Jeger gde da okaci kanticu sa uljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema kantice sa uljem... to više priliči Tenerašima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da je previše prošlo od prošlog kupanja... moraću i sa novom Afrikom da te "operem" :D Veruj mi da jedva čekam! Pa makar me i oprao... Mada, sve mi se čini da me nećeš ni videti! Prebrza je ova nova za te vaše lomine, hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je nova afrika za ST, to je ST za ostale afrike! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 1, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Pa nova afrika je upgradovani ST od pre 30 godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 1, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kopirali su st.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaooo... ma važi.... Novu AT je zapravo Yamaha dizajnirala, čak se u Yamaha fabrici pravi, samo na qrvaka, da se ne sazna... E jeste paćenici, pa to ti je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Mart 1, 2016 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan miran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 1, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam miran, vi iz protivničkog tabora ste se nešto uzjogunili.... Da neće kiša možda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Mart 2, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da je previše prošlo od prošlog kupanja... moraću i sa novom Afrikom da te "operem" :D Veruj mi da jedva čekam! Pa makar me i oprao... Mada, sve mi se čini da me nećeš ni videti! Prebrza je ova nova za te vaše lomine, hehe Sve je krenulo odavde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 2, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god da ga okreneš, prebrza je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Mart 2, 2016 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan tesko da su kopirali, potrosnju od 10lit. i kocnice kao na tomosu sigurno nisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 2, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan tesko da su kopirali, potrosnju od 10lit. i kocnice kao na tomosu sigurno nisu. Vidi ga moreplovac se javio :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 2, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Otvorite novu temu Nova Afrika Twin vs Nova STenera.....ovo je mešanje baba i žaba. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 2, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorite novu temu Nova Afrika Twin vs Nova STenera.....ovo je mešanje baba i žaba. Ajooooj, breeee... pa TEK TO je mešanje baba i žaba! GS 1200 ADV vs ST 1200 još i nekako... krmača protiv krmače... Ali gde novu Afriku, gazelu među motorima trpaš među ovu ugojenu marvu??? Ako ćemo već da se vređamo, i ti imaš klempave uši! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 4, 2016 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Otvorite novu temu Nova Afrika Twin vs Nova STenera.....ovo je mešanje baba i žaba. Ajooooj, breeee... pa TEK TO je mešanje baba i žaba! GS 1200 ADV vs ST 1200 još i nekako... krmača protiv krmače... Ali gde novu Afriku, gazelu među motorima trpaš među ovu ugojenu marvu??? Ako ćemo već da se vređamo, i ti imaš klempave uši! Hitno kod okulista, ali stvarno hitno.....jes da vlasnici Afrika pričate o toj konzervi sve u superlativima (naravno upoređujete je sa ADVENTURE modelom, gde joj uopšte nije mesto), ali da i slabo čitate, e to je več nešto drugo....... BMW R1200GS LC Adventure 2015 =260kg, 125 konja, 125NM , 34 litara goriva BMW R1200GS LC 2015 =238kg, 125 konja, 125NM, 24 litara goriva CRF 1000L =232 kg , sa DTC = 242kg , 95 konja, 98Nm , 18,7 litara goriva BMW R1200GS 2007 = 225kg , 100 konja , 115 Nm , 24 litara goriva Pa moja konzerva od 9 godina ima više konja,snage a i lakša je nego ova tvoja "debela gazela".....ali imaš zato bolju kombinaciju boja, što jes,jes...... ...i nov motor hvala bogu..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...