Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan ... Nego, da mi ovde nastavimo, iovako guramo sporo, ko Stenera po putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 24, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Cedo, shvatam kad covek ima i voli afriku, a kod tebe se vidi neverovatan uticaj dvojce afrikanaca.... Busmana i Libera..... vec te vidim kako diplomirash na faksu i idesh da vozish autobus po valjevskim planinama.... pa malo, malo provozas putnike po makadamu ...ko Mishko iz ko to tamo peva. Lazu te Cedo, nije afrika iz raja izasla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nema uticaja, barem ne tolikog koliko ti pričaš. Kad sam seo na Afriku, znao sam da je to to. Seo sam i na ST, ali o tome neću sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Septembar 24, 2014 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Još samo da sedneš na radnički... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan S njima se družim, zato što se voze ljudi, šta ćeš. Busman, od kad ima zelenka, manje se vozi, nego kad je imao AT, ali dobro sad, uvek može da se vrati na AT. Nego, jbš ti ovo, zapićemo se mi, kad se vidimo, iako voziš ST, treba pomoći ljudima pričom da je AT motor baš za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Još samo da sedneš na radnički... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 24, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nema uticaja, barem ne tolikog koliko ti pričaš. Kad sam seo na Afriku, znao sam da je to to. E vozi Radnicki, sanja Tomu Vinkovic-a, a nije ni svestan da bi za malo vece pare vozio Dzon Dir. Vlado ne diraj mi Busmena i Libera. To su dobri ljudi koje je pokvarilo drustvo. Nego da se vas dvojica nadjete negde da se raspravite po koju a ja cu kao medijator da dodjem da smetam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 24, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Moze, Rolletov predlog na usvajanje. Okupljanje u SD-u tamo negde 4-5-6 oktobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 24, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Alo Tenerasi ovaj vas jedini je skupio sve svoje delove i otisao u nepoznatom pravcu (valjda u ovaj muzej) Jel to to? Da zakljucavam?? ,,,i pritom nosi AFRIKANSKE kofere i vozi izkljucivo gde je ogranicenje 70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 25, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti vidis kofere ? A sto se tice Oktobra ...moze i onako je vreme za tradicionalni oktobarski gulash i fresh food / smoothy bar .... jbga imamo i take drugare, da ih ne izdvajamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 25, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan S njima se družim, zato što se voze ljudi, šta ćeš. Busman, od kad ima zelenka, manje se vozi, nego kad je imao AT, ali dobro sad, uvek može da se vrati na AT. Nego, jbš ti ovo, zapićemo se mi, kad se vidimo, iako voziš ST, treba pomoći ljudima pričom da je AT motor baš za njih. Opushti se grdna...zezam te , sta se uzbudjavash ....bice afrikanac od tebe A sto se tice dvojce koje pominjemo, i Libero i Busman jesu afrikanci (nije minus, nikada nije ni bio, al nije ni plus ), ali pre svega ljudi, predobri ljudi, kojima bi bez da trepnem dao svog sina na vaspitavanje (da ga imam ).... dodushe STeneru ne bih , al sina ... Imas pravu ekipu , da te uvede u enduro svet...ostali mogu samo da ti zavide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 25, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice Oktobra ...moze i onako je vreme za tradicionalni oktobarski gulash i fresh food / smoothy bar .... jbga imamo i take drugare, da ih ne izdvajamo oktobar moze samo kazi STA KAD KO GDE I KOLIKO I ETO NAS KOD VAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 26, 2014 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći...krhko je znanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Septembar 26, 2014 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Poznat objekat! Sunce Vam želim sutra! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći...krhko je znanje... imace ovaj levi na slici je tajni agent AFRICA populacije UBACEN medju zle S.TENERASE onaj drugi je na tajnom zadatku negde po jugu Jevrope mislim u Italiji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan vlajko dobra ti maja imas KLAKER za reklamu kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepseg Afrikanca odavno nisam video. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepseg Afrikanca odavno nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 28, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko skoro video Steneru da se propinje? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 29, 2014 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko skoro video Steneru Ja bi ovde stavio tacku Kvarni .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 29, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan jbg, ugasismo temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 29, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma jeste... kolko sam natovario motor ne imem da krenem bez da je na zadnji kad se povrnem nastavljamo ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 30, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Dobra Kvariša, DOBRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 30, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...popio sam malo vise valjevskog piva..pa me fotkali .... a drug Vlajko iz sekte nije mogao da mi oprosti, cim sam skinuo majcu, drmno je i poneo sa sobom u Zagreb...sa ciljem da unisti dokaz veleizdaje jednog STenerasa. Majca je jos uvek kod njega...pregovori su u toku A da sam lep ... ... ko pedu iznutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 30, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...popio sam malo vise valjevskog piva..pa me fotkali .... a drug Vlajko iz sekte nije mogao da mi oprosti, cim sam skinuo majcu, drmno je i poneo sa sobom u Zagreb...sa ciljem da unisti dokaz veleizdaje jednog STenerasa. Majca je jos uvek kod njega...pregovori su u toku A da sam lep ... ... ko pedu iznutra ne beri brige za majcu od toga se stari ima za tebe jos majica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...