Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Ljudi mozda gresim, ali ova tema je napravljena radi druzenja ST i AF vozaca i imala je jedan cilj da napravi jedan dobar provod za obe grupe. Bilo je tu svega i svacega ali nikad ovako ozbiljnih prepirki. Mislim da WOLVERINE trebao svoje lose zakljucke o Africi da iznosi u temi za to, jer ona postoji na ovom forumu, a ovde da ostavi nas zaludjenike za dobru organizaciju provoda, putovanja i druzenja da se kuckamo. I za ove moje drugove AF i ST, BMW je zakon  :P. Sad sam nadrljao ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: TDM 900 BMW F800GS

Imam dva pitanja za vas strucnjake za ovo sto se zove afrika?

Koje godine je pocela proizvodnja a koje je prestala?

Sta je promenjeno i unapredjeno na njoj osim plastika koje bi pojedinci sa ovog foruma bolje i lepse napravili?

A isto me zanima da li normalno da neko za motor da 8000 e kojem fali krov da nekisnes a pri tome tu postoje neke firme kao sto su BMW, APRILIJA, KTM, HUSQVARNA, SUZUKI ITD za iste te pare sa garancijom.  

Ili ste vi afrikanci od onih koji se vencaju sa motorom voze ga ceo zivot jer je problem svAke godine ili svAke druge promeniti.pa je zato at do jaja

A da ima jos stvari koje me jako zbunjuju  nije mi jasno neki kazu da je at za putni enduro neki enduro nekapiram kako moze ta kobila da bude bolja na putu od napimer v stroma ili varadera ili tdm900 ili gs ili klv 1000 to mi nije jasno ili su budale ovi sto su podelili motore po kategorijama ili je to neko ovde. A isto mi nije jasno kako moze da bude off motor kada je malo laksa od tamica posto nema krov? Pa vas zato molim da mi date konkretna objasnjenja jer verovatno sam cita pogresne novine i vozio motore sa pogresnim nalepnicama.

Ne zelim ni nesto preterano da hvalim XTZ ST jer je i ona sranje isto kao i , ali mislim iz licnog iskustva da je po performansama daleko ispred at, a i ona je zastarela. Pa sad izvinite sto sam dosadan ali smo daleko otisli od nasluva koji je ST VS AT . A isto bih vole nekoga da vidim kod nas da provoza i ST i AT kao naprimer Stephane Peterhansel i da pri tom ima toliko iskustva i da mi kaze to je bolji motor ovako mozemo sam da ga tupimo svi zajedno i da svako svoga konja hvali.

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Na nadmetanju na kome WOLVERINE nazalost nisi imao cime da dodjes, je podelia ST i tacka. Jel sad ok.

Nego, red bi bio da ST odbrani titulu i da zatvorimo ovu sezonu onako lepo kako smo i poceli.  Ima li zainteresovanih takmicara?

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: CBR 1000 F krmačica

Imam dva pitanja za vas strucnjake za ovo sto se zove afrika?

Koje godine je pocela proizvodnja a koje je prestala?

Sta je promenjeno i unapredjeno na njoj osim plastika koje bi pojedinci sa ovog foruma bolje i lepse napravili?

A isto me zanima da li normalno da neko za motor da 8000 e kojem fali krov da nekisnes a pri tome tu postoje neke firme kao sto su BMW, APRILIJA, KTM, HUSQVARNA, SUZUKI ITD za iste te pare sa garancijom.  

Ili ste vi afrikanci od onih koji se vencaju sa motorom voze ga ceo zivot jer je problem svAke godine ili svAke druge promeniti.pa je zato at do jaja

A da ima jos stvari koje me jako zbunjuju  nije mi jasno neki kazu da je at za putni enduro neki enduro nekapiram kako moze ta kobila da bude bolja na putu od napimer v stroma ili varadera ili tdm900 ili gs ili klv 1000 to mi nije jasno ili su budale ovi sto su podelili motore po kategorijama ili je to neko ovde. A isto mi nije jasno kako moze da bude off motor kada je malo laksa od tamica posto nema krov? Pa vas zato molim da mi date konkretna objasnjenja jer verovatno sam cita pogresne novine i vozio motore sa pogresnim nalepnicama.

Ne zelim ni nesto preterano da hvalim XTZ ST jer je i ona sranje isto kao i , ali mislim iz licnog iskustva da je po performansama daleko ispred at, a i ona je zastarela. Pa sad izvinite sto sam dosadan ali smo daleko otisli od nasluva koji je ST VS AT . A isto bih vole nekoga da vidim kod nas da provoza i ST i AT kao naprimer Stephane Peterhansel i da pri tom ima toliko iskustva i da mi kaze to je bolji motor ovako mozemo sam da ga tupimo svi zajedno i da svako svoga konja hvali.

po tvojim tekstovima rekao bih da si presao iz revolucionarnog u vukodlak mod ili gresim  :P ,ubiste brate ko je bolji , najbolje je imati ga i voziti ga valjda.

Na nadmetanju na kome WOLVERINE nazalost nisi imao cime da dodjes, je podelia ST i tacka. Jel sad ok.

Nego, red bi bio da ST odbrani titulu i da zatvorimo ovu sezonu onako lepo kako smo i poceli.  Ima li zainteresovanih takmicara?

Ja trenutno na raspolaganju imam fz6n tdm850 tengaji koji nije bas u klasi 750 i HD sportstera sa njim mogu da vam poorem nesto da bude pravi off road  i bre sta se ljutite valjda smem da kazem svoje misljenje i zamerke meni se licno nesvidja ni jedna ni druga kobila za off jedina prava kobila je znase KTM.

Ja trenutno na raspolaganju imam fz6n tdm850 tengaji koji nije bas u klasi 750 i HD sportstera sa njim mogu da vam poorem nesto da bude pravi off road  i bre sta se ljutite valjda smem da kazem svoje misljenje i zamerke meni se licno nesvidja ni jedna ni druga kobila za off jedina prava kobila je znase KTM.

Poteraj taj narandzsti fenseraj, da vidimo koliko mozes na zadnjaka?

Poteraj taj narandzsti fenseraj, da vidimo koliko mozes na zadnjaka?

FENSERAJ je negde u okolini Vrsca ali probacu da ga dozovem da dodje da vidite sta je afrika a ako si mislio na KTMa nemam ga ali boze zdravlja mozda nesto i nadjemo za tu priliku. Obavestite me kad se krece a ako nista ne uradim    prase je moje.

• Zainteresovan, 830 postova

Vidi, obzirom na odnos populacije, kako nas je malo, mi ST dodjemo ko neka aristrokratija... a takav kad ti dolazi u goste, to je cast... prema tome, zovite!  ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 830 postova

Al ste vi Beeeeograaaaadjani razmazeni, hoces jos i motor da vozim umesto tebe  ;D

;D ;D ;D ;D ;D Care!!!

Ne, to je vise bilo, Kepo, kazi gde i dolazim!!!!!

Iskreno, meni je sjajna varijanta da odemo na Goliju, jos pamtim proslu godinu i belog konja! ;)

Hocete li se dogovoriti do zime?

Sto se mene ja sam slobodan do 1 sep posle sam metar dana u Bechu.

Tebi je strogo zabranjen prilaz na skupove AT!  Naredjene stiglo iz glavnog štaba, sa Peštera.

Hocete li se dogovoriti do zime?

Sto se mene ja sam slobodan do 1 sep posle sam metar dana u Bechu.

Tebi je strogo zabranjen prilaz na skupove AT!  Naredjene stiglo iz glavnog štaba, sa Peštera.

????????????????????????????????????????? ??? ??? ???  Zasto? I ko je u tom glavnom stabu?

Jovo Travar sa Romanije je do skora bio glavni, a za Pešter još namam informaciju. Relativno skoro su oformili štab.

• Drug član, 1965 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Samo da se prijavim da od juce vozim pobednika vaseg okrsaja tj Pecinu bivsu ST :) . Znaci moracu i ja da dodjem da branim cast. Od danas ozbiljnije pratim ovu temu. Pozdrav i za Teneriste i za afrikance. Vidite da smi jos i fini :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja