bokilic 6101 Napisano Decembar 26, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da je krenuo tenerom vec bi se vratio.. a i mangupi ga zajebali da uzne tu kantu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 26, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan haha kako vam ne dosadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 26, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad ce moj komad da se zabeli, nemoj da brinesh a mozhe tjuning i na africi... ali jbg, pouzdanost agregata dolazi iz toga shto nije "na ivici"... malo manje konja, vishe krugova oko planete bez kvarova... zashto onaj matori englez ne putuje na teneri ako je tako dobra? ma šta ste se uvatili za tu emajl_bela_tehnika belu... da niste vi napravili neki ugovor za reklamiranje sa Gorenjeom :D a matori englez, pa zato sto je mator :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 27, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jbte moram da probam neku AT..... baš da vidim da li je NASA napravila nešto bolje od toga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 27, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jbte moram da probam neku AT..... baš da vidim da li je NASA napravila nešto bolje od toga. Ne znam da li je NASA napravila nesto bolje od toga, ali znam da je Honda napravila nesto bolje od Yamahe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan idemo ispočetka.. jeste ali.. ove divne i usklađene linije i dalje asociraju na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Honda bez da procitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 27, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan jes smeshna ova kosilica... ali el ste videli shta je yamaha pravila neko vreme: cirkus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 27, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan jbt, ovaj vizir... ko ga je smislio.... treba ga streljati... sve bi bilo ok, ja bih bio na vashoj strani... samo da su iznad farova na gore unajmili nekog boljeg dizajnera.. ovako ne mogu da prihvatim da neko vozi ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo slike da ne moras mnogo muciti svoju mastu. Da, da, to je ta na koju sam balavio svaki put kada sam prao motor na OMV-u Pozdrav kolega hvala kolega,kada god pozelis moze i tvoj bajk da bude jedinstven, jer ja to radim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prijatelji moji,ja u auto,to jest gibanicu,sedam samo kada moram,vreme je nebitan faktor.A ako niste primecivali,do prosle godine,afriku u sari pusinjske oluje onda imate problem sa okicama.Ja vama iskreno zelim da i vasi ST budu bar upola kao AT. p.s. Moja AT je kupljena sa 50.000 a ja sam godisnje prelazio po 30.000.A tu kilomerazu prelaze mnogi bajkeri godisnje.Opusteno momci,volim i ja vas. Svaka čast ako je tako eto imamo još jedan izuzetak koji potvrdjuje pravilo... do sada je Jager jedini Afrikanac koji je ubijao 30 velikih godišnje (bez nekih puteva na kraj sveta). Doduše to je pokazalo i svoj down side Ja sam nov i prelazim 20velikih godisnje (nema se para za vise, trenutno ) Da li voziš samo asfalt ili voliš i offroad... ako voliš i offroad, da te zovemo kada budemo imali ove naše mini vožnje, pa da se upoznamo kad upoznaš ljude, skapiraćeš da je ova tema jedna ogromna za#ebancija kkoja nam služi kao "izgovor" za zajedničke vožnje :moto3: Narvno druze,uvek sam za.Obozavam off road i bice mi drago da se upoznam sa pravim zaljubljenicima u radne makine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan @ Africanator Odlicna fora za boju Koliko te izasla folija sa rukama, ako nije tajna, i kod koga si radio? Hvala na komplimentu.To nije folija nego farba,airbrush, a radio je....JA. U tom poslu sam vec 20 godina.A tako nesto kosta od 150 ddo 200 eura.Zavisi sta se radi a moze sta pozelis.Sada je moja AT orange sa terminatorovom lobanjom na rezervoaru.Ove zime cu raditi opet nesto drugo na njoj,da ne bude dosadno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 27, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan @ Africanator Odlicna fora za boju Koliko te izasla folija sa rukama, ako nije tajna, i kod koga si radio? Hvala na komplimentu.To nije folija nego farba,airbrush, a radio je....JA. U tom poslu sam vec 20 godina.A tako nesto kosta od 150 ddo 200 eura.Zavisi sta se radi a moze sta pozelis.Sada je moja AT orange sa terminatorovom lobanjom na rezervoaru.Ove zime cu raditi opet nesto drugo na njoj,da ne bude dosadno. juce ili prekjuce te videh kod ...na brankovom mostu ka tunelu negde..ako si to bio ti sa afrikom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan jbt, ovaj vizir... ko ga je smislio.... treba ga streljati... sve bi bilo ok, ja bih bio na vashoj strani... samo da su iznad farova na gore unajmili nekog boljeg dizajnera.. ovako ne mogu da prihvatim da neko vozi ovaj motor A da ti ipak malo posetis psihića? Kad je mogao Tony Soprano..mož i ti Africanator.. turi jos neku fotku tvojih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih mojih radova..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan @ Africanator Odlicna fora za boju Koliko te izasla folija sa rukama, ako nije tajna, i kod koga si radio? Hvala na komplimentu.To nije folija nego farba,airbrush, a radio je....JA. U tom poslu sam vec 20 godina.A tako nesto kosta od 150 ddo 200 eura.Zavisi sta se radi a moze sta pozelis.Sada je moja AT orange sa terminatorovom lobanjom na rezervoaru.Ove zime cu raditi opet nesto drugo na njoj,da ne bude dosadno. juce ili prekjuce te videh kod ...na brankovom mostu ka tunelu negde..ako si to bio ti sa afrikom.. jeste,juce je to bilo,bio nesto do kineza,klasika,novogodisnje djindjuve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6367 Napisano Decembar 27, 2011 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ekstra, ali kaciga-oko ubija kako je dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ekstra, ali kaciga-oko ubija kako je dobra Hvala lepo.Ideja je uvek naj bitnija,mnogo je lakse uraditi nego smisliti motiv.Ta kaciga je uradjena za 1 dan,relativno prost crtez ali definitivno originalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 28, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan jbt, ovaj vizir... ko ga je smislio.... treba ga streljati... sve bi bilo ok, ja bih bio na vashoj strani... samo da su iznad farova na gore unajmili nekog boljeg dizajnera.. ovako ne mogu da prihvatim da neko vozi ovaj motor A da ti ipak malo posetis psihića? Kad je mogao Tony Soprano..mož i ti Africanator.. turi jos neku fotku tvojih slika a jbg, shta cu kad mi je ruzhno do te mere da me nervira... chim pogledam taj deo oko farova itd... kao da se neko zajebao, uradio losh warp u ps-u... nemam pojma pogreshno je na dosta nivoa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 28, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a jbg, shta cu kad mi je ruzhno do te mere da me nervira... chim pogledam taj deo oko farova itd... kao da se neko zajebao, uradio losh warp u ps-u... nemam pojma pogreshno je na dosta nivoa ali je zato zadnja svetlosna grupa odlično urađena, a u to gledaš kada smo na vožnji tako da nije strašno :P :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 28, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan a jbg, shta cu kad mi je ruzhno do te mere da me nervira... chim pogledam taj deo oko farova itd... kao da se neko zajebao, uradio losh warp u ps-u... nemam pojma pogreshno je na dosta nivoa ali je zato zadnja svetlosna grupa odlično urađena, a u to gledaš kada smo na vožnji tako da nije strašno :P :P to shto ti proces paljenja motora u kome vas guramo da upalite zovesh vozhnja to je totalno druga tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Decembar 28, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Narvno druze,uvek sam za.Obozavam off road i bice mi drago da se upoznam sa pravim zaljubljenicima u radne makine. Cini mi se da su afrikanci ovde dobili jedno veliko pojacanje sto po iskustvu sto po gabaritima.Dobro dosao komsija i da peglamo zajedno na prvom sledecem endurasenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
africanator 24 Napisano Decembar 28, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: beograd Motocikl: africa twin RD07 i Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da su afrikanci ovde dobili jedno veliko pojacanje sto po iskustvu sto po gabaritima.Dobro dosao komsija i da peglamo zajedno na prvom sledecem endurasenju Hvala i bolje vas nasao i sa velikim zadovoljstvom cekam te naredne voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Decembar 28, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i bolje vas nasao i sa velikim zadovoljstvom cekam te naredne voznje. a preko zime mozhesh da se spustish kad hocesh kod djure i mene na coshak mirijevca i pere cetkovica , stalno neshto petljamo i smishljamo za nashe afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...